Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell a nőnek? 🤔

Figyelt kérdés

Párkapcsolatot, de akár csak egy kalandot tekintve.

Női és férfi szempontból is érdekel, hogy hogyan látjátok/tapasztaljátok!

(Légyszi az életkorodat és nemedet is írd a válaszodba.)

✌️

2023. okt. 3. 19:46
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/260 anonim ***** válasza:
27%

Megkérdezhetlek utolsó, hogy ha nincs kocsid se lakásod, akkor hol élsz? Egy sátorban, vagy egy híd alatt?

A másik meg az hogy erre miért a nőnek lenne igénye csak?

Neked nincs igényed arra hogy ne az utcán élj hajléktalanként?

2023. okt. 31. 21:37
 122/260 anonim ***** válasza:
83%
Nekem nem kell olyan akinek van kocsija meg lakása hiszen nekem már van. De nem fogadnék be ide senkit. Nekem megfelel az életem, van mit ennem, tudok vásárolni . Nyugodt életem van. De már le sem merem írni hogy nem jönnék össze olyannal aki nálam kevesebbet ért el. Vagy hogy nem kellene hajléktalan. Sőt olyan se aki nem diplomás. Valamit elértem az életben, egyedül, de szintemen alulit nem választanék.
2023. okt. 31. 21:40
 123/260 anonim ***** válasza:
38%

Látom, az inceleknek semmi sem jó.

Milyen válaszokat vártatok?

Hogy olyat keresünk aki ronda is hülye is meg szegény is és még gondoskodunk is kell róla mert egy vacsorát sem képes összedobni, de emellett legalább hűtlen is és el is van szállva magától? Vagy esetleg alkoholista? Semmilyen válasz nem tetszett nektek mindenben a rosszat látjátok.

Olyan nőket akartok akik szépek hogy lehessen vele villogni, jól keresnek hogy nehogy kihasználjon egy 300ftos csokira, legyen lakása hogy nektek legyen hova menni dugni, legyen autója hogy esetleg a randira is azzal menjen értetek, vagy mit akartok? Nektek rohadtul megtetszett a női szerep.

Egyik barátnőmhöz odajárt a barátja egy évig szexelni meg enni heti kétszer. Csak aztán felszállt végre a rózsaszín köd és vége lett a jó világnak.

Furcsa mi?

Ha egy nő mindent megold egyedül és a férfi nem nyújt semmit akkor nem lesz szükség férfiakra a jövőben.

Ahogyan mi is el tudunk járni egy munkahelyre , tudunk pénzt keresni, úgy ti is képesek vagytok munka után otthon kivenni a részeteket a feladatokból.

Ha nem tudtok meghívni egy hamburgerre semmi gond, én megveszem magamnak és sok nő van ezzel így. De hogy semmit nem tudtok nyújtani konkrétan azt nem akarjátok észrevenni. Ha már egyedül vettem lakást és van autóm meg le is diplomáztam akkor szerintem ez éppen elég nekem egy önálló élethez, egyedül. Ha pedig szexre van szükségem akkor én választok méghozzá olyat aki nekem tetszik. Nekem a fiatalok tetszenek és el sem tudnám képzelni magam egy idősebbel , se egy férfiatlannal.

2023. nov. 1. 00:49
 124/260 anonim ***** válasza:
82%

Ha szerintetek a nők pénzéhesek és ki akarnak használni titeket akkor nektek marad a rosszlányok.

Sok szerencsét hozzá és persze sok pénzt vigyetek magatokkal mert oda tényleg kell.

2023. nov. 1. 00:57
 125/260 anonim ***** válasza:
28%

121#-es.

Latom nem erted mondandomat.

A mondandom lenyege az, hogy magamon tapasztaltam, hogy a nok nem akarnak kozos alberletet fizetni vagy kozos lakas hitelt felvenni. Amikor ismerkedtem mindig azzal szembesultem, hogy a no elvarja, hogy teremtsen elo a 40 milliot zsebbol es vegyek egy lakast.

Termeszetesen nekem is van igenyem lakasra, de nem ugy, hogy nokkel ismerkedek es a fejukhoz vagom, hogy hat neked meg, hogy a banatban nincsen lakasod es hogy akarsz velem egyutt lenni, ha nincs lakasod??

Szegyeld magadat es huzd le magadat a wc-n mert nulla vagy.

Te elo tudsz teremteni 40 milliot a zsebedbol?

Ha nem akkor, hogy veszed a batorsagot, hogy egyaltalan ismerkedsz??

Kb ez a nok hozzallasa.

Ja olyan is volt, hogy videken volt lakasom, de a lany kozolte jaa en oda nem megyek hat vegyel pesten lakast es akkor majd egyoutt lehetunk..

Ez kicsit sem erdek hozzaallas..

Dehat a nok tobbsege ugy gondolja, hogy a noknek minden jar..

2023. nov. 1. 08:21
 126/260 anonim ***** válasza:
34%

122~ Akkor leforditom magyarra amit irtal.

Lakas es kocsi nelkuli pasi, illetve olyan akinek szarabb a fizetese mint a tied es nincs egy gagyi diplomaja amit csak divatbol tett le, hogy elmondhassa, hogy van diplomaja nem johet nalad szoba.

hat pontosan errol beselek.

De forditott esetben a pasi szanja meg a not es jojjon ossze vele.

Latod errol beszelek megint, hogy nincsen egyenjogusag mert a nok ugy gondoljak, hogy nekik sokkal tobb joguk van.

A diplomas, gazdag intelligens ferfi karolja fel a 2 kasttal lentebb levo not.

Ezert imadjak a nok a "Micsoda no cimu filmet is"

A no csak qrva volt, de a sarmos, gazdag intelligens pasi karolja fel es ez igy nektek rendben van.

Nekem nincs mert ez a vilag legnagyobb igazsagtalansaga es szanalmas a felfogasotok.

Kozosen elerni valamit?? Jaa nem az nehez, majd a pasi teremtse meg.

Latod te is egy jo pelda vagy, hogy a nok feltetelekhez kotik a szeretetet es a szerelmet, annyora felszines es mesterkelt az egesz..

A szerelemet elvileg nem lehet iranyitani, de a nok maguknak is hazudnak, hogy pont mindig abba szerelmesek akinek diplomaja, haza es penze van..

2023. nov. 1. 08:28
 127/260 anonim ***** válasza:
26%

123~ -as

Ne a vegletekben gondolkodj..

Allandoan a csokival meg a hamburgerrel jottok..

Kepzeld el en tudok fozni es heti szinten szoktam fozni a baratnomnek es szereti a foztomet. En nem talalkoztam olyan novel magyarorszagon akinek legalabb szep arca van, ha mar belul borzalmas es eleg lenne neki napi egy csiki a kapcsolat fenttartasahoz..

Igen, ennyire megtetszett a noi szerep. En is szeretnem a noi elonyoket elvezni.

En csak hatra dolok, kondi terembe meg fordraszhoz jarok, esetleg fozok, de cserebe elvarom, hogy ki legyen nyalva a seggem. Udvaroljanak a nok nekem, nevettessenek meg, vigyenek el szep utazasokra, dicserjenek es erezzem, hogy herceg vagyok es minden kivansagomat teljesitsek a nok. Ha nem akkor lapat es elo adom majd magamat, hogy en milyen szuper vagyok es a nok nem ernek fel hozzam..

Ti ezt csinaljatok.

Gyere feszek neked egy csokit meg egy hamburgert mert annyira sirsz ezek utan az alap dolgok utan.

En amikor csokit vagy sutemenyt vittem a lanynak a randira kb kinevette, hogy mit akarok ezzel..Nekik a luxus kell. Kocsi, lakas, szep utazas, nagy tarsasag

2023. nov. 1. 08:38
 128/260 anonim ***** válasza:
77%

124# En azt az opciot valasztottam, hogy kulfoldre koltoztem.

Eleinte itt is magyarokkal ismerkedtem es ugyan azt tapasztaltam mint otthon. Igy most egy mas nemzetisegu parom van es tudod o az elso aki nem attol tette fuggove a kapcsolatunkat, hogy nekem mennyi penzem van.

Pedig akkor egy szar munkam volt.. Turelmes volt es mit ad isten a turelem meghozta a gyumolcset ugyanis kozben munkat valtottam es manager lettem..

A turelem az amit en soha nem kaptam meg Magyarorszagon egy notol. Mindig ez a rohanas, kapkodas , surgetes mindenben.

Ez szamomra nem normalis, de biztos majd ide jon 5-6 no, hogy hat nem tudok varni egy lassu ferfira.. Akkor maradsz egyedul, mert a minoseghez ido kell, ugyan igy egy kapcsolatban is, ha allandoan rohansz es turelmetlen vagy akkor boritekolhato, hogy a minoseg le fog romlani..

Lehet leepontozni meg megcafolni.

2023. nov. 1. 08:43
 129/260 anonim ***** válasza:
75%

"elvárja hogy kiszolgáljam mossak rá főzzek neki mint a gazdag, csak akkor még egy parfümöt sem tudok megvenni."

Miért várja el? Megígérted neki?

2023. nov. 1. 13:38
 130/260 anonim ***** válasza:
41%

Leírják a nők hogy mi kell nekik erre kitör a pánik hiszti az incelek részéről?

Mit vártatok?

Hogy semmi nem kell a nőnek? Csak a ronda szegény és szemét ember?

2023. nov. 1. 19:55
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!