Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőnek? 🤔
Párkapcsolatot, de akár csak egy kalandot tekintve.
Női és férfi szempontból is érdekel, hogy hogyan látjátok/tapasztaljátok!
(Légyszi az életkorodat és nemedet is írd a válaszodba.)
✌️
130# Màr megint kiforgatod a szavainkat.
Már 20x leírtam, hogy mi a gond.
- Ingyenélő és szarevő a pasi, ha nem hív meg amikor a nő igényli.
- A nő nem ingyenélő mikor meghívatja magát..
- A nő érdekből választ párt. Ha van pénze a pasinak és költ a nőre akkor a nő kiposztolja, hogy szerelmes, ha nem akkor szarevő a pasi. Mi ez ha nem zsarolás? Ez minden csak nem szerelem mivel a szerelmet nem lehet irányítani..
- A nők azt mondják, hogy ők mindig az érzelmek alapján választanak párt. Ez már meg dölt a fent leírtak miatt.
- Ti nők mindig olyan szabályokat hoztok ami a nőknek kedvez a pasiknak meg szívás.
- Türelmetlenek vagyok és mindent azonnal akartok miközben ti maximális türelmet és megértést vártok el a pasiktól. Ez így fair? Ja nem de a nőknek kell a kedvezmény.
- A nő elvárja, hogy,a pasinak lakása, kocsija legyen, de ha a nőnek nincs a pasi nézze el és karolja fel a nőt.
Összességében ti nők állandóan azért harcoltok, hogy még több kedvezményt kapjatok. Már most is sokkal több kedvezményt kaptok mint egy,férfi, de nektek soha nem elég. Pont mint a cigók akik felveszik a segélyt, de sírnak, hogy alig kaptak valamit..
Ha ebből sem érted akkor semmiből sem.
Nem azzal van gond, hogy vannak igényeitek, hanem a stílus plusz ez az állandó fölényeskedés, hogy nektek több jár..
Ja persze szerelemből választanak párt.
Hogyne.!!!Voltam én is szerelmes!
- De egy kibcott kávéra nem hívott meg egy év alatt!!!
-A lányomra nem volt kiváncsi, elköteleződni nem akart. Rettenetesen szarevő volt.
-Egy szál virágot nem kaptam tőle soha.
És nagyon haragszom rá a mai napig hogy képes volt elérni a férfiatlanságával, a szarevőségével hogy kiábránduljak. Pedig kb meg voltam őrülve érte.
Fájdalmas volt a kiábrándulás és soha többet nem fogok senkit vacsorával meg szexszel várni. Nem leszek senki bohóca engem többet senki nem fog lehúzni se egy vacsorával se szexszel se egy üdítővel , semmivel. Akkorát csalódtam, hogy NEM FÉRFI az aki egy rohadt szelet csokit is sajnál tőlem. Nem férfi hanem egy szarevő budös skót.
41 N
132#
Már megint a csoki 😒😱😳
Most már tényleg veszek neked egyet mert úgy látom, hogy ebbe bele őrültél.
Sajnálom, hogy,a volt párod akiért oda voltál nem viszonozta a szerelmedet és csak kihasznált. Sajnos van ilyen is. De van a másik oldal is így mind a két oldalnak rengeteg sérelme van és általában mind a két oldalról a sérült felek vitatkoznak egymással akik meg a sérülést okozták már el is felejtették ezt.
Ez rám is igaz, én is rengeteget sérültem.
Férfiként azt tapasztaltam, hogy imádják a hosszú és vastag farkam.
A varázslat ott múlik el, hogy mama hotelekzek, mert lakásra gyűjtök. Ezen a ponton végem lehet akármilyen farkam diplomám ez instant bukó tétele.
#95 Szerintem olvasd el ismét a kommentem, és értelmezd helyesen.
Én a pénzről egyáltalán nem is írtam a kommentemben, és mivel van számomra elegendő, éppen ezért egyáltalán nem érdekel hogy kinek mennyi van.
A külső és a belső harmóniája, a férfi sármja, illetve ezek összessége az, ami meghatározza a hozzáállásomat az egyes férfiakhoz.
Csak sajnálni tudlak, ha te azt gondolod minden nőről, hogy a pénz számít és nem a férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!