Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőnek? 🤔
Párkapcsolatot, de akár csak egy kalandot tekintve.
Női és férfi szempontból is érdekel, hogy hogyan látjátok/tapasztaljátok!
(Légyszi az életkorodat és nemedet is írd a válaszodba.)
✌️
#252 😂
Én azt szólnám, hogy végre felemelhetek 100 kg-t anélkül, hogy magyarázkodnom kéne, futhatok nyíltan a villamost lehagyva és senki nem vonna kérdőre. A munkámért többet kapnék ha pali lennék és nekem alanyi jogon járna a szex mert péniszem lenne 😂
Én jól meglennék pasiként.
Fognék egy csajt magamnak aki mos főz takarít rám, munka után bevágnám magam a laptop elé és wowoznék éjfélig. Vagy ülnék a fotelban a tv előtt amíg ő tereget ✌️✌️✌️✌️
Elmennék portásnak vagy lakatosnak egy céghez és mereszteném a seggem, utána otthon is 🤣
Nekem olyan aki nem pénzcentrikus, de hogy állandóan azon rugóznak hogy nehogy 300ftba kerüljön egy nő.
Atyaég!
"Én azt szólnám, hogy végre felemelhetek 100 kg-t anélkül, hogy magyarázkodnom kéne"
Vannak sulyemelo nok, theat nem tudom, hogy miert kene magyaraszkodnod.
"uthatok nyíltan a villamost lehagyva és senki nem vonna kérdőre"
Ki tiltja meg, hogy a nok fussanak? Nokent miert nem lehet futni?
"A munkámért többet kapnék ha pali lennék és nekem alanyi jogon járna a szex mert péniszem lenne "
Sajnos ebben sincsen igazad. csomo ferfi akinek penisze van nem kap az asszonytol szexet.
Semmi valosag alapja nincs annak amiket irtal.
255#
"Elmennék portásnak vagy lakatosnak egy céghez és mereszteném a seggem, utána otthon is"
Portasken, lakatoskent egy no sem allna veled szoba, mert mind lenezne teged es a fejedhez vagnak, hogy te nem vagy ferfi. Azzal szembesulnel, hogy csak addig szeretnek amig penz van es amig az van amit a no akar. Amint nem mesz a levesbe.
Ha "tökéletes" lenne, akkor nem itt lógna a GYK-n, meg mindenféle fórumon, társkerizőn, stb.
Szerintem az anyák nagyrésze csak addig tud ilyen helyekre járni, amíg otthon van a gyerekkel, gyerekekkel.
Utána a munka és a gyerekek mellett ilyenekre egyszerűen nincs ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!