Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell a nőnek? 🤔

Figyelt kérdés

Párkapcsolatot, de akár csak egy kalandot tekintve.

Női és férfi szempontból is érdekel, hogy hogyan látjátok/tapasztaljátok!

(Légyszi az életkorodat és nemedet is írd a válaszodba.)

✌️

2023. okt. 3. 19:46
 241/260 anonim ***** válasza:
25%

239#

Minden ferfi prostihoz jar? Ez nem altalanositas?

Egy prostival egybol a lenyegre tersz. Nem akadunk fent, ha a no normalis stilusban adja ezt elo es nem kovetelozo stilusban, hgy neki ez jar.

jan. 22. 15:57
 242/260 anonim ***** válasza:

240#

Akkor inkabb ne vigye a lanyat sehova es teged vigyen vacsorazni gondolom.

Nyilvan van egy kerete ami nem eleg a gyerekre is meg rad is. Ezen mit nem lehet felfogni?

gondolom dobtad, majd ezek utan a nok jonnek jaj mi erzelmi lenyek vagyunk. Egy ujabb bizonyitek, hogy az anyago dolgoktol tesztek mindent fuggove

jan. 22. 15:59
 243/260 anonim ***** válasza:
78%
A férfiak meg azt nem értik, hogy a biztonság az első. Ha már van egy kisgyerek a képben akkor a nő rettegjen attól, hogy mikor viszi a házat a bank vagy teszik ki albérletből? Esetleg a férfi mikor hagyja faképnél az 1-2 éves csecsemővel.. mert mennyi férfi mondja azt, hogy ja hát ha ennyi gond van a gyerekkel akkor lépek.. és otthagy munka nélkül gyerekestől.. ne haragudj de gyereket vállalni kiszolgáltatottságot jelent. A férfinak, az államnak, mindenkinek. És a nő az vállalja ezt mert te babázni akarsz, aztán meg ha túlterheltté válik emiatt elhagyod. Bocs, de ez gáz.
jan. 22. 20:39
 244/260 anonim ***** válasza:
45%

Egyébként csak az mutogat a nőkre meg aranyásózik meg prostizik itt fennhangon akinek egy büdös vasa sincs és azért akad ki mert saját magának nem telik szendvicsre, az utolsó forintot is megfogja, hogy ne éhezzen hónap végén. Ami nem szégyen, sajnos húzzák le az embereket meg szarér húgyér dolgozol.. de nem a nők hibája, hogy ennyit keresel, az sem, hogy ők is szarul keresnek. Ez van. De ha meg egy milliárdos lennél akkor eszedbe nem jutna háborogni, hogy az asszony menjen el 300 nettóér a gyárba vagy a kasszába... hanem inkább lennél addig is vele és megadnál neki mindent. Nem aranyásóznál hanem azt mondanád oké ez nem pénz..

Ez ilyen szegény hozzáállás. Az is, ha a nők elvárásokkal vannak tele, az is, ha a férfiak mindenkit lekrváznak csak mert nem akar létminimum alatt élni.. hát ok.

jan. 22. 20:46
 245/260 anonim ***** válasza:
54%
Egy nőnek egy olyan chad kell, mint Putyin Vlagyimir.🤪🤪
jan. 22. 20:54
 246/260 anonim ***** válasza:

Tényleg csak a szegények háborognak itt .

Én soha nem mondtam hogy nekem ez jár , nem így szokott történni egy randin.

De gondolom neked még sohasem volt.

Az meg hogy a nők kedvezményeket kapnak szerinted, tudod mit ha ilyen irigy vagy akkor öltözz nőnek és keress pasit magad mellé.

Hogy elhagytam e azt a palit aki a lányával császkált Pestre , engem 1 fagyira nem hívott meg 1 év alatt, persze hogy elhagytam.

De most legalább nyaralok wellnesezek és engem nem hagynak otthon 🙋🏻‍♀️

jan. 22. 23:55
 247/260 anonim ***** válasza:

És a mentségemre legyen hogy nem csak én hagytam el. 53 évesen a kutyának sem kell pedig magas jóképű. Mégis egyedül van.

Egyszerűen vannak emberek akik alkalmatlanok és én ezt tudomásul vettem.

jan. 22. 23:56
 248/260 anonim ***** válasza:

Nincs keret egy fagyira sem, akkor nem a nőkkel kellene foglalkoznia hanem a súlyos anyagi problémáit kellene megoldania első sorban.

Oké hogy a gyerekem az első. De akkor megfőzök egy vacsorát, szedek a gyerekemnek a barátomnak meg nem jut? Ezt érdemelte volna.

jan. 23. 00:05
 249/260 anonim ***** válasza:
50%

246#

En ferfikent szeretnek kedvezmenyeket kapni. Latot ezzel el is ismerted. Ha kedvezmenyeket akkarok akkor nonek kell operaltatnom magamat, mert csak a nonek jar a ferfinak nem.

Ez nem irigyseg, hanem igazsag, teny. Miert jar a noknek tobb mint a ferfiaknak mikor a ferfiaknak sokkal kemenyebben kell dolgozniuk.

jan. 23. 08:17
 250/260 anonim ***** válasza:
75%

247#

bezzeg a nok annyira szuperek es tokeletesek. az agyban odaadoak, jo humor, bombazo test, turelem, megertes, kedvesseg, oszinteseg.. A problema csak az, hogy itt a gyakorin minden no tokeletes a valo eletben meg nem..

jan. 23. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!