Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell a nőnek? 🤔

Figyelt kérdés

Párkapcsolatot, de akár csak egy kalandot tekintve.

Női és férfi szempontból is érdekel, hogy hogyan látjátok/tapasztaljátok!

(Légyszi az életkorodat és nemedet is írd a válaszodba.)

✌️

2023. okt. 3. 19:46
 221/260 anonim ***** válasza:

Milyen csokiról beszélsz?

Hülye

És akit nyaralni visz a párja?

Képzeld engem is ahányszor elhív a férjem Szoboszlóra, Gyulára, Balatonlellére, Olaszországba vagy Horvátországba annyiszor igent mondok.

Hát bolond lennék kihagyni egy jó üdülést.

jan. 19. 11:41
 222/260 anonim ***** válasza:

221#

Ès èrdekből vele maradsz amìg fizeti az utakat. Amikor màr nem majd elhagyod.

Szèp!

jan. 19. 11:47
 223/260 anonim ***** válasza:

Az hogy elfogadom a jót az nem jelenti azt hogy kihasználom.

Miért mondanék nemet??

De ki az a nő aki azt mondja nem köszi menj csak egyedül én maradok itthon a gyerekünkkel érezd jól magad szia.

Tényleg el vagy kalibrálva alaposan.

jan. 19. 14:20
 224/260 anonim ***** válasza:

Milyen csokiról beszélsz? Kit húznak le csokival? Az 300 Ft.

Akinek ez anyagi válságot okoz az ne a nőkkel foglalkozzon hanem az anyagi problémáit oldja meg!!!

Csoki???

Családokat tartanak el a férfiak te barom!!! Nem egy szelet csokit nyújtanak hanem sokkal többet te bőregér.

jan. 19. 14:24
 225/260 anonim ***** válasza:
0%

223#

És melyik az a nő amelyik azt mondja fizessük együtt ha már egy pár vagyunk?

Egy se? Mert mi az, hogy,a nőnek fizetnie kell?

Ez egy normális felfogás?

Ha nem fizetne egy idő után megelégelnéd és elhagynád.

Ti nők mind prostituáltak vagytok. Pénzért szerettek!!!

Ha nincs pénz elhagyatott a pasit. Mindent a pénzről tesztek függővé miközben mást sem hallok csak azt, hogy ti érzelmi alapon választotok.

Egy na lófaxt!!!

A legdühítőbb, hogy ezt letagadjátok !!!!

Vagy azt mondjátok még szép hiszen mi szülünk. Akkor minden nő írja ki a homlokára ismerkedésnél, hogy " prosti vagyok 1milla alatti keresetü pasik kerüljenek"

jan. 19. 14:30
 226/260 anonim ***** válasza:

Most bedilizhetsz, de az én férjem tavaly év végén kétszer keresett másfél milliót. Ez mellett pedig van neki munkahelye is.

És mi építkezünk, pedig van már egy közös házunk.

De te írogass csak itt csokiról amit sajnálsz egy nőtől.

jan. 19. 14:51
 227/260 anonim ***** válasza:

Na itt egy felezgetős incel.

Ezek irigyek a nőkre meg a nők helyzetére, valamilyen szinten melegek…..

jan. 19. 14:56
 228/260 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogadok el pénzt férfitól. De az is baj, ha a nő önálló mert akkor "nincs szüksége rátok" és a férfiasságotok oda. Valami bajod mindig van... dolgozok igen, cserébe nem szülök. Magamat tartom el, mást nem. Rólam ne gondoskodj, én se senkiről. Deal. És ha jól akarok keresni akkor dolgozom túlórázom egész nap, nem koldulok, nem utcán állok. Lehet idegeskedni ezen, így igazságos. És csak szerződéssel megyek férjhez, mert amim van, az enyém is marad.
jan. 19. 17:40
 229/260 anonim ***** válasza:

A probléma egyébként rendszer szintű. Teljesen normális, hogy egy nő létbiztonságot szeretne, ez tartja fent az evolúciót, hogy életben akarnak maradni pláne utódokat életben tartani ugyebár.

Ehhez elengedhetetlen a lakás és az étel, ha a létminimumot nézzük akkor is, de semmi esetre sem a Blaha Lujza térre fogja szülni a nő neked a 3 gyereket, mert még jó, hogy nem akar éhen halni!

Itt fentebb sokan írják, hogy a szeretetünk érdek. Nem. Viszont van egy olyan dolog, hogy Maslow-piramis ami az emberi szükségleteket sorolja fel szintenként, ez alapján radikális de pl amóg éhezik nem lesz boldog és nem tud másra koncentrálni. Oké, tehát reális, hogy mindenképp szükség van ezekre a dolgokra, azt most hagyjuk, hogy kinek kellene megteremtenie, szerintem mindenkinek saját magának, de ebbe nem avatkozok.

Másfelől ami meg hatalmas gond Nekünk és Nektek is, az konkrétan a tárdalami felépítés. Régen a nők otthon voltak gyerekekkel, most dolgoznak és plusz háztartás, de mellette még szexelni is legyen energiája úgy, hogy aludni se volt ideje. Férfinál se sokkal jobb mert ahol gyerekek vannak esetleg hitelek bármi, ott bele szakad a munkába mindkettő és naná, hogy kiábrándulnak/válnak, hiszen a mindennapi megélhetésük forog kockán, csak túlélő üzemmódban megy a legtöbb ember.

És miért van nektek jogotok felháborodni? Azért, mert akinek jelenleg nincs saját ingatlana, annak nem is lesz. Hogyan gazdálkodod ki? Tudod, hogy kizárt az átlag magyar bérekkel. Tehát Te férfiként azért nem tudsz anyagi biztonságot nyújtani, mert a rendszer kizsákmányol téged. A nőt is, persze. Még sz*rabbul is keresünk.. de túlélni mindenképp kell..

Így a nők vagy azt mondják, hogy oké akkor közös hitel csok , babaváró aztán 2 munkahely mindenkinek és majd 40 évesen megdöglünk mindketten, vagy nem szülsz gyereket és próbálod életben tartani magad. 🤷‍♀️

jan. 19. 18:18
 230/260 anonim ***** válasza:

Nekem olyan férfi kell aki hajtós. Akivel tudok haladni az életben.

Mivel én napi 10 órát dolgozom és néha meg 12 ezért valami hasonlót képzelek el magam mellé. Aki munka után nem a fotelban terpeszkedik.

jan. 19. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!