Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőnek? 🤔
Párkapcsolatot, de akár csak egy kalandot tekintve.
Női és férfi szempontból is érdekel, hogy hogyan látjátok/tapasztaljátok!
(Légyszi az életkorodat és nemedet is írd a válaszodba.)
✌️
226#
Nem sajnalom a notol, de szanalmasnak tartom ezzt a koldulast. Ha csak 300ft a csoki akkor miert nem veszed meg magadnak?
Tudom, hogy nem eleg a nonek a csoki, ennel sokkal tobb penz kell a nonek.
Sok no kinevetne, ha oda allitanek egy csokival mert nekik nem csoki, hanem kacsalabon forgo villa kell amibe keszen bele ulhetnek.
Kar tagadni, hogy sok ilyen no van. Ezek tenyek. Tisztelet a kivetelnek!!
227#
Vagy elegunk van, hogy a nok kedvezmenyeket kapnak ugy, hogy semmit nem kell erte tennieuk. Egyenjogusagrol papoltok allandoan. Akkor it is legyen egyenjogusag, jo?
Mar van noi foci is igaz, hogy a kutya nem nezi, de ezt is kieroszakoltak a nok, nekik minden jarjon. Akkor nekunk ferfiaknak is.
228#
Mondtam, hogy ezzel gondom van? Nem.
teljesen egyet ertek azzal amit irsz. Ha egyedul vagy es magadat tartod el azzal semi gond. Ha hazasodsz legyen szerzodes es igen ami a tied az maradjon a tied a valas utan is. En biztos nem mondtam azt, hogy ezzel nem ertek egyet. Ez egy igazsagos felfogas es en ennek vagyok a hive.
229#
"Ehhez elengedhetetlen a lakás és az étel, ha a létminimumot nézzük akkor is, de semmi esetre sem a Blaha Lujza térre fogja szülni a nő neked a 3 gyereket, mert még jó, hogy nem akar éhen halni!"
A Blaha Lujza teren is minimum 40 millio egy lakas. Te elo tudsz teremteni most 40 milliot, hogy vegyel ott egy lakast? Gondolom nem, de a ferfi oldja meg es lehetoleg ne a Blahan, hanem egy uri negyedben ahol 60 millanal kezdodik egy lakas.. Ezeket konnyu mondani es elvarni, de ti nok kepesek vagytok onerobol ezeket megteremteni vagy csak elvarjatok a ferfitol?
Tehat szukseg van ezekre a dolgokra. Akkor megis miert tagadjak a nok, hogy penzehesek es igen is ez hatarozza meg, hogy kivel jonnek ossze es kinek szulnek gyereket. Nyilt lapokkal kene jatszani.
"Másfelől ami meg hatalmas gond Nekünk és Nektek is, az konkrétan a tárdalami felépítés. Régen a nők otthon voltak gyerekekkel, most dolgoznak és plusz háztartás, de mellette még szexelni is legyen energiája úgy, hogy aludni se volt ideje. Férfinál se sokkal jobb mert ahol gyerekek vannak esetleg hitelek bármi, ott bele szakad a munkába mindkettő és naná, hogy kiábrándulnak/válnak, hiszen a mindennapi megélhetésük forog kockán, csak túlélő üzemmódban megy a legtöbb ember."
Egyetertek.
"És miért van nektek jogotok felháborodni? Azért, mert akinek jelenleg nincs saját ingatlana, annak nem is lesz. Hogyan gazdálkodod ki? Tudod, hogy kizárt az átlag magyar bérekkel. Tehát Te férfiként azért nem tudsz anyagi biztonságot nyújtani, mert a rendszer kizsákmányol téged. A nőt is, persze. Még sz*rabbul is keresünk.. de túlélni mindenképp kell.."
Pontosan igy van. De plusz ha egy ferfinek atlag keresete van amibol soha nem lesz lakasa abba meg bele rugnak a nok szavakkal es azt mondjak, hogy loser, azt mondjak, hogy nem ferfi es azzal szembesul, hogy eselye sincsen egy normalis kapcsolatra egy neki tetszo novel.
Olyan nok nezik le az ilyen ferfit akik szinten nem tudjak maguknak megteremteni csak masok hatan. Ez a legrosszab tipus mert ez elfelejti, hogy honnan jott. Azert belathatod., hogy egy ferfinak nehezebb es lelkileg ez demoralizalo.
"Így a nők vagy azt mondják, hogy oké akkor közös hitel csok , babaváró aztán 2 munkahely mindenkinek és majd 40 évesen megdöglünk mindketten, vagy nem szülsz gyereket és próbálod életben tartani magad. 🤷♀️"
En 33 ev alatt egyetlen npt neem talaltam aki kozos hitelbe bele meent volna, de meg abba sem, hogy egyutt menjunk ki kulfoldre. Jott a kifogas, hogy neki itt van a csaladja..
Ezert en egyedul mentem ki, minden nehezseget bevallalva. Termeszetesen az exem aki nem volt hajlando se kozos hitelt felvenni, se kulfoldre menni mert tudta, hogy az nehez es neki is oda kell tennie magat, nyelveet tanulni stb.. Ossze jott egy kb 20 evvel idosebb pasival akinek mar volt haza mert orokolt stb.. Hat errol beszelek.
A nok nem erzelmi, hanem anyagi alapon valasztanak part, de a legrosszabb, hogy ezt letagadjak.
Én is olyanhoz mentem akinek háza van és idősebb is.
Csak azt nem értem mi a gond ezzel?
Én nem vettem el senkitől semmit. Nem fogok éhezni egy hülyegyerek mellett csak hogy a társadalomnak megfeleljek.
De a férfiak sem a legrosszabbat válasszák meg a legdagadtabbat akinek ki van rohadva a foga meg ronda feje van.
Mi is válogatunk.
235#
Nincs gond, csak akkor ne tagadjak a nok, nogy sok no penzre megy es az anyagi szempontok alapjan valaszt part. Ki kell mondani, hogy prosti vagy csak nem hivatalos akit mindenki megdu.hat, hanem az a fajta aki jo helyre akarja tenni a segget.
De forditsuk meg. Mondjuk a szabalyok forditva lennenek es a tarsadalom elvarna, hogy a nok fedezzek a hazat es az autot.
Mivel te egy atlagos csaladba szulettel, ezert aker mennyire is kemenyen dolgozol, nem tudsz egy szep hazat venni egy jo kornyeken es egy jo autot sem. Max egy kozepkategorias autot. Emiatt azzal szembesulnel, hogy amikor ismerkedni akarsz egy neked tetszo palival az mindig leraz teged mondvan, hat hol elunk majd az utcan.. Es emiatt mindenki fakepnel hagy teged. A kornyezeted nyomast helyez rad, hogy azert most mar csak kene, hogy legyen baratod. Hiaba magyaraznad a barataidnak es a csaladodnak, hogy allandoan azzal szembesulsz, hogy mivel nincs szep hazad, uj felso kategorias autot, ezert azok kozul aki neked tetszik senki nem akar veled lenni.
Az ismeroseid es a csaladod lenez emiatt teged es a tarsadalom is kb egy eletkeptelen hulyenek allit be emiatt.
1. Szerinted mi a baj ezzel?
2. Te hogy erezned magadat, ha az altalam leirt dolgokkal szembesulnel?
Maradnanak azok a pasik akik sinkinek sem kellenek, nem hoznak teged lazba, nem kivanod oket es nem erdekelnek. A csalatod a barataid probalnak meggyozni es hulyenek beallitani, hogy ha nem jossz ossze az egyik olyan pasival aki nem erdekel teged es nem is kivanod.
Vegul azzal szembesulsz, hogy mindenki teged tart furcsanak es hulyenek es amikor leirod ezt a gyakorikerdesek.hu-ra azzal szembesulsz, hogy a ferfiak azt irjak a kerdesedre, hogy te hulye vagy, menjel pszichologushoz es rengeteg jokepu pasi van akit nem erdekel, hogy van e hazad van e autod..
Hiaba irod nekik, hogy te nagyon sok helyen ismerkedtel es elobb vagy utobb mindenhol ugyan azt tapasztaltad, hogy mivel nem rendelkezel nagy hazzal es jo autoval no meg egy jo allassal, ezert a jokepu ferfiak nem allnak szoba veled vagy maximum lefekszenek veled, de utana kozlik, hogy bocs , de nem vagyunk egy szinten vagy bocs, de nem tudok veled tervezni mert neked nincsen se lakasod, se hazad, se autod es mit akarsz te egyaltalan.
Megegyszer megkerdezem.
1. Szerinted mi a baj ezzel?
2. Te hogy erezned magadat, ha az altalam leirt dolgokkal szembesulnel 25 evig?
Amíg a prostituáltaknak hordják a pénzüket a férfiak, mint a kisangyal, addig ne akadjanak fenn egy vacsorán vagy egy szál virágon.
Oda 20-25 ezret visznek minimum egyszer egy hónapban és nem háborognak.
Egy barátnőre meg sajnálják, akivel elvileg közös jövőt terveznek 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!