Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőnek? 🤔
Párkapcsolatot, de akár csak egy kalandot tekintve.
Női és férfi szempontból is érdekel, hogy hogyan látjátok/tapasztaljátok!
(Légyszi az életkorodat és nemedet is írd a válaszodba.)
✌️
150# igen fèrfiban is vannak.
Az viszont fel tűnt, hogy te is ès a nők is azt szoktàk mondani, hogy szeressèk őket.
Azt soha nem hallom a nőktől, hogy talàlni egy fèrfit akivel szeretjük egymàst. Ez mindig szemet szùr nekem. A nőt szeretni kell cserèbe együtt lesz a pasival.. mièrt nem esik szò arròl soha, hogy a nô is szereti a fèrfit??
A fèrfiak is vàgynak a szeretetre bàrmilyen meglepő.
#149:
Szerintem egyértelmű, hogy a férfiak is vágynak szerelemre, szeretetre, törődésre. Írtam, hogy kivételek léteznek és hogy a férfiak is csalódnak szintén, mint a nők.
152# igen , de èn most arròl beszèlek, hogy a nőknek az kell, hogy őket szeressèk ès sosem azt hallom , hogy egy fèrfit szeretnènek akivel szeretik egymàst. A hangsùly mindig azon van, hogy a nő szeretve legyen.
Ez nem ellened van, hanem èszre vettem, hogy a nők ezt mindig ìgy fogalmazzàk ezt meg. A nőt szeressèk, a nő szeretve legyen ès ennyi.. Ebből meg kb az jön le sokszor, hogy a fèrfi mindent tegyen meg a nőèrt, a tenyerèn hordozza ès akkor a nő majd vele lesz amìg ezt megkapja.
Lehet, hogy annak ellenère, hogy majdnem minden nő ezt ìrja, közben arra gondol, hogy egy fèrfit szeretne akivel szeretik egymàst kölcsönösen.
Amikor azt mondja vagy ìrja egy, hogy nő olyan pasit keresek aki szeret.
Mit vàrsz el egy kapcsoattòl? Azt, hogy szeressenek.
Ezek nekem mindig ùgy hangzanak, hogy a nőbelvàrja, hogy őt szeressèk, de neki ne kelljen. Ez elèggè önzően hangzik sokszor.
Mègegyszer mondom lehet csak rosszul fogalmaznak ès kölcsönös szeretetre gondolnak mikor ezt ìrjàk csak ez nem ìgy jön le. Legalàbbis nekem nem.
Remèlem ìgy èrthető volt.
#149:
Szerintem kettő típus van:
A) Szeretve lenni akarnak és visszonozzák.
B) Szeretve akarnak lenni, de nem visszonozzák, mert:
a. Egoisták, önbizalomhiányosak, igazából egótunningra van szükségük.
b.Szeretet-figyeleméhesek és "visszonozzák" úgymond, de sokkal többet várnak el, amit a férfi nem tud, valójában lehetetlen teljesíteni, vagyis a "viszonzás" megintcsak önző célból alakul ki.
Na most egy egedzseges lelküketű férfi ezt nem bírja és ő jön ki rosszul, ő a bunkó.
Fordítva ugyanez történik amúgy.
Ezért írom én nem egészséges lelkületű férfiaknak és nőknek egyaránt, hogy először magát tegye rendbe!
Ha belebotlik hasonló labilis, gyenge alakba akkor még inkább a mélybe sodródik mindkettő. Úgyhogy aki szerintem nincs rendben annak fölösleges ismerkednie!
Mellesleg az is nagy gond mindkettő nem részéről nézve, hogy nem okulnak a múlt galibáiból, vagy olyan szinten padlón vannak, hogy a másik nemet amblokk hibáztatja, illetve hiába tesz különbséget nem tud nyitni, kitárulkozni.
Visszatérve a fiatal fiúkhoz igazából nemcsak az játszik szerepet abban, hogy szexet akarnak egyedül, hogy fiúk, mert közrejátszik trauma, rossz gyermekkor, elhanyagoltság úgy értve, hogy nincs elmagyarázva, hogy miért fontos a társkeresés normális keretek között és hasonlók. Az a fiú, akinek rossz a minta az inkább követi a sémát, vagy eleve nem bajlódik párkereséssel. Mégha akad is jelölt akkor se tárulkozik ki és akivel működne, az a lány (is) sérül.
Természetesen ez oda-vissza működik. Tehát szerény véleményem szerint nagyon nagy szerepe van a szülőknek abban ki milyen felnőtt lesz, hogyan viselkedik.
Ha nem tud felülemelkedni önmagán akkor szívni fog sokat.
Sajnos egyre több a "selejt" mindkettő nemet tekintve és egyre több "selejt" is születik. Az emberiség rossz, nem a világ, nem a technika, média tehet róla. Egyszerűen olyan körülmények között nevelkednek és olyan befolyásolhatóak. Szomorú, de ez van.
254#
"Sajnos egyre több a "selejt" mindkettő nemet tekintve és egyre több "selejt" is születik. Az emberiség rossz, nem a világ, nem a technika, média tehet róla. Egyszerűen olyan körülmények között nevelkednek és olyan befolyásolhatóak. Szomorú, de ez van."
Igen, de azèrt a mèdiàbòl is az ömlik, hogy a pasi legyen gazdag a nő meg legyen qurva, mert ez a menő.
Èn pl èszre vettem, hogy baromira befolyàsolja az àlmomat azok a videòk amiket a neten aznap nèztem.
Ez csak egy kis apròsàg, de mèg is hatàssal van ràm.
A media is a körülmènyek egy rèsze, de a csalàdon is nagyon sok mùlik.
Mit latsz otthon.
És attól, hogy a csapból is az folyik neked kötelező beállni a sorba a többi birka közé? Ugye, hogy nem?
Akit lehet manipulálni, irányítani bármiről is legyen szó akár baráti/szülői/szeretői dinamikájában azt lehet, akit meg nem az úgyse áll be a sorba.
Szomszédom alkoholista, mindkettő fia az lett.
De ismerek valakit aki szintén olyan körülmények között élt és mégse iszik. De ridegebb, hűvösebb a családi minta miatt, mert zajlottak veszekedések.
Amit látsz legtöbb esetben átveszed, beléd ivódik, viszont felnőttként ha már tapasztaltál ezt-azt, tudod, hogy valami gáz van, konkrétan tudod miért vagy olyan amilyen akkor lehet magadon változtatni jobb irányba.
Logikus hogyha gyenge vagy, nincs benned akarat akkor ugyanolyan maradsz, vagy még rosszabb helyzetben kötsz ki.
156#
"És attól, hogy a csapból is az folyik neked kötelező beállni a sorba a többi birka közé? Ugye, hogy nem?"
Nem, nem kötekező. Pl èn màr sok ève nem vagyok a Facebook-on ami divat ès alap elvàràs, hogy posztolni kell valamit magadròl mert anèlkül nem vagy ember. Èn ennek ellenère sok ève nem vagyok màr fent. A környezetem reakciòja az, hogy azòta nem kìvànnak se születèsnapot, se nèvnapot hiszen nem vagyok fent ìgy nem emlèkezteti őket az fb.
A màsik, hogy azòta kb màskèppen àllnak hozzàm. Mintha èn kevesebb lennèk, mert nem posztolok kèpeket ès nem dicsekszem ami nekem nevetsèges. Az ismerőseim meg tènyleg azt gondoljàk, hogy biztos azèrt nem vagyok facebookon meg nem posztolok mert nincs mivel dicsekedni.. Holott pont most van a legjobb autòm, sokkal többet utazok mint amikor fent voltam, de mivel nem posztolok, ezèrt ha mesèlek is nekik valamit kb hihetetlen, vagy unott fejjel nèznek ràm, mondvàn nincs mit likeolni..
Azèrt nem mondom, hogy bem bànt az, hogy akkor tartanak èrtèkesnek, ha posztolom a kèpeket orrba szàjba..
Teljesen rossz irànyba megy a vilàg, csak a külsősègek a dicsekvès, a milyen autòm van , milyen ruhàt vettem ,milyet szartam màr mindent fel pisztolnak csak, hogy figyelmet kapjanak. Ez az ertèk ma az embereknek..
"Szomszédom alkoholista, mindkettő fia az lett."
"De ismerek valakit aki szintén olyan körülmények között élt és mégse iszik. De ridegebb, hűvösebb a családi minta miatt, mert zajlottak veszekedések"
Ugyan arròl beszèlünk. Hogy a környezet hatàssal van rànk. Ha az ember nem tud környezetet vàltani akkor szinte esèlytelen vàltoztatni mert ugyan azokat az ingereket kapja.
Pl èn miòta külföldön èlek azòta sokkal jobban fektűnik, hogy mennyire dicsekedősek, felvàgòsak Magyarorszàgon. Sok ember többnek akarja mutatni magàt mint ami.
Mikor otthon laktam is tudtam, hogy valami zavar, de most màr kìvülről làtom ezt ès nem pedig benne vagyok. Amìg ottjon laktam en is bizony dicsekedtem mert ez volt a trendi.
Ahol most èlek a kutyàt nem èrdekli, hogy milyen ruha van rajtam. Mikor top kategòriàs ruhàba mentem ugyan ùgy viselkedtek velem mint amikor a cèges pòlò volt rajtam. Nem erdekli őket.
Értelmes, intellektuális, érzelmes, domináns férfi.
30+N
159
De akkor a "CHADEKNEK" kevésbé "CHADEKNEK" meg ribik kellenek. A normális nő eszükbe se jut, mert nem mutogatja magát Instán, Tiktokon meg még ki tudja merre. Láthatatlan, vagy unalmas, sőt csúnya a férfiak szemében. Miért csak a nőket írod amikor a férfiak se különbek nagyrészt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!