Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőnek? 🤔
Párkapcsolatot, de akár csak egy kalandot tekintve.
Női és férfi szempontból is érdekel, hogy hogyan látjátok/tapasztaljátok!
(Légyszi az életkorodat és nemedet is írd a válaszodba.)
✌️
Nekem is volt ilyen bolond.
Elhagytam mert fackalap volt , nem volt rám ideje, haverozott minden nap.
Na mit adott elő az ismerősöknek? Hogy azért hagytam el mert ő szegény és nekem pénzes kell. Hát kinlódott volna a fene 1 évig egy szegénnyel ha nekem gazdag kell….
Azért szegénnyel én már nem kezdenék, mindig amikor csinál egy baromságot, felhozza a szegénységét, hogy nekem biztos gazdag kell. Azért nem nézem el neki hogy még félre is megy.
Úgy lőnek vissza vele mint egy tolókocsis . Ő sértegethet, de te ne szólj vissza mert szegény egy tolókocsiban ül.
19 es maxi feminista.. az látszik.
a levakarhatatlan meg egyéb jelzőket te honnan szeded.. kicsit túl konkrétat írtál le.. és kicsit gonosz vagy.
ez meg hogy fogatlan pasik hűségesek mer neki muszáj.. ez most mi??
jópasi és hűséges az kihívás.. ezzel egyetértek.. a többi mondandód levesbe megy xd
de 1% a a nőknek meg 1% a pasiknak annnyira jó. filmekben ez működik. való életben meg azt látni hogy akármennyire jó a pasi hozzájuk, meg jóképű... tökmindegy.. kap egy agyrohamot a nő és elhagyja. vagy épp az agyára megy a pasinak és azért válnak el. sok ilyet láttam már. meg hallottam.
Az hogy nem kellenek senkinek. Úgy könnyű hűségesnek lenni.
De így sem érted.
Szeressen utazni moziba járni étterembe.
Legyen hobbyja, le élősködjön a szülein, ne irigykedjen más férfiakra, ne legyen fukar.
de hogy legyenek könnyen hűségesek ha senkinek sem kellenek? :D
heh? a kutyájához legyen hűséges? te nem érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!