Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők szemében magyarázkodással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szemében magyarázkodással tényleg jobban lejáratom magam, mintha simán az igazságot mondanám?

Figyelt kérdés
pl. ha rákérdeznek hogy van e autóm és nincs, akkor nem szabad elkezdeni megmagyarázni hogy miért nincs még, hanem elég azt mondani hogy nincs és aztán csendben maradni. Hogy "hadd legyen csak a nőnek kellemetlen a nagy csend".

2023. aug. 26. 00:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
43%
Vicces amúgy a szitu. Lepontozzák, ha valaki leírja egy anyagias nőről, hogy anyagias. De, elszidják itt mindennek, ha egy férfi nem 100 kilós nőt akar. Ez tényleg a magyar net legabszurdabb helye... :D
2023. aug. 26. 09:56
 32/76 anonim ***** válasza:
56%

27, ugyan nem velem vitatkozol, de válaszolnék.

Tudok 50 érdekesebb témát, de, ha párkapcsolati ismerkedés és nem baráti, akkor bizony első körben a lényegi infókat szerzem meg. Épp azért, hogy ne legyen gond később. Mert ilyesmi miatt később, mikor már esetleg valóban mozog bennem valami a pasi iránt bagatelnek fog tűnni megszakítani a dolgot. Holott, ezekről jól tudom, hogy lényegesek. Mert, ha bármelyikben összeférhetetlenség van, az bizony szakítást jelent. Nem azonnal, majd évek múlva, mikor elég vita, veszekedés, sértődés és kompromisszum mérgezi a kapcsolatot ahhoz, hogy a szerelem utálatba,haragba váltson.

Aki ismeri magát és tudatosan keres párt,az nem semleges témákkal kezdi az ismerkedést.

Ebbe a kérdéskörbe nálam bizony az autó is benne van, mert, ha eljutunk a gyerekig kelleni fog, mert nem akarok örökké én ugrani érte ha valamiért hírtelen kell. Ha csak jogsija van, de vezetni utál, az megint szar helyzet. Ha csak jogsija van és szeret vezetni, akkor meg az én autóm lesz nyektetve, mert bunkóság nem odaadni, ha elkéri. Mindenképp jobb, ha két autó van és mindenki mobilis.

Emellett fontos, hol lakik, fontos akar-e gyereket, hol, milyen elvek mentén nevelne gyereket, hogy áll a férfi-női "feladatokhoz" minden, így a háztartás és gyerek terén is, mit dolgozik, mindig a legelején jelzem a két benti macskám meglétét és megvitatjuk a delikvens hozzáállását a dologhoz. Megkérdezem finoman hogy áll a családjával, hol lakna később szívesen, stb.

Aztán beszélgethetünk a kengyelfutó gyalogkakukk sebességéről is akár, de az első két találkozón ezek az infók elhangzanak.

És nem feltétlenül direkt kérdésként. Simán lehet úgy terelni a beszélgetést, hogy ezek kiderüljenek faggatózás nélkül.

Egy randi nálam általában 3 óránál hosszabb és végig beszélgetjük. Ha nem megy a beszélgetés (pl, mert a pasi terel, ahogy itt ötlet volt, vagy szűkszavú, pl. az említett "nem"-mel lezár mindent, ami neki kényelmetlen, vagy akár passzív agresszív bizonyos témáknál) akkor eleve nem lesz második kör. Az is sokat elmond, ha valamiről nem beszélünk.

2023. aug. 26. 10:10
 33/76 anonim ***** válasza:
36%
Te tudsz vezetni, van autód 32?
2023. aug. 26. 10:13
 34/76 anonim ***** válasza:
63%
Igen, 5 éve. De, ha nem átfutod, hanem értelmezed, amit írtam kiderült volna számodra.
2023. aug. 26. 10:18
 35/76 anonim ***** válasza:
74%

Jah, van, bocsi, nem esett le.

Ha létezik, ha úgyis te vagy otthon a kicsivel ha gyereketek van, akkor miért probléma, hogy te viszed magaddal őt? Jó, hogy nincs mindig munkában és segítségre szükséged van, de másban is segíthet! Akiknek nincs autójuk szerinted hogyan oldják meg? Autóbusz,taxi, metró,vonat. Igen, körülményesebb, de eljutsz oda ahová akarsz.

Ha nincs is utód, akkor is megteszik napról napra autó nélkül a távot.

"Mert, ha bármelyikben összeférhetetlenség van, az bizony szakítást jelent. Nem azonnal, majd évek múlva, mikor elég vita, veszekedés, sértődés és kompromisszum mérgezi a kapcsolatot ahhoz, hogy a szerelem utálatba,haragba váltson."

Mert ha jogsija van és vezet, akkor már problémák nem merülhetnek fel évek során, vagy mi?

Tegyük fel majdnem egyforma az anyagi helyzetetek és külön kasszából közös lesz és ő elvesz belőle többet mint illene miközben a jövőre gyűjtöttök. Vagy kiderül, hogy mást akartok az élettől, más a cél bár az elején, a közepén nem így volt.

Most olyan esetben mi van? Ugyanúgy vége lesz, ugye?

Attól, hogy nincs autó, nincs jogsi még lehet értékes, okos ember és attól, hogy rendelkezik velük ellenkezoleg lehet értéktelennek, ostoba valaki.

Természetesen jogodban áll úgy ismerkedni ahogyan szeretnél, de azért valakit azért offolni, mert autó/jogsi hiányában van eléggé butaság.

Nem mindenki akinek nincs csóró, hiába van autója ha tele van hitelekkel, hiába jobb az anyagi helyzete, ha nem tud kellőképpen spórolni, vagy az anyagi javakat gürcöli, pl.tobb et ér neki a munka mindenkitől, akár autóversenyző hobbi szinten és azért veszekedtek, mert aggódsz érte, felelőtlen stb stb.

Mindezek a példák később derülnek ki hiába gondoltad, hogy megfogtad az Isten lábát.

Akkor most tényleg olyan lényeges az autó? ^^

2023. aug. 26. 10:29
 36/76 anonim ***** válasza:
51%

#32: Na, most mi? Szóval te elvársz valamit, ami TALÁN lesz évek múlva, de ő már most hozza azt, ami ehhez kell? Az a változás, ami TALÁN lesz a részedről (terhes lesz, gyereked lesz tőle), nem történhet meg a részéről (kocsit akar, jogsija lesz, kocsija lesz)?

És abba bele se menjünk, hogy a gyerekvállalással kapcsolatban is, azért jó pár kérdés felmerülhet még, mielőtt eljut a kocsi témához az ember. Van egyébként jelenleg párod? Hogy álla baba projekt?

"Aki ismeri magát és tudatosan keres párt,az nem semleges témákkal kezdi az ismerkedést."

Mennyire modernnek tűnő mondattal próbálod igazolni az állításod. Valahogy ezt a kocsi témát sosem a tudatos emberektől hallottam társkeresésnél, hanem az anyagiasoktól. Nem kevered a 2 szót?

2023. aug. 26. 10:32
 37/76 anonim ***** válasza:
48%

Nekem a legtaszítóbb az volt egy pasival hogy megkérdeztem hogy miért ment tönkre a házassága és

úgy mesélte hogy a felesége a gyerek születése után elmászkált otthonról egy baráti társaságba, gyűlésekre járt. Heti 3 szor. Ő mint apuka fürdette etette pelenkázta a gyereket éjszakázott vele stb. (aha, elhiszem…). Eltartotta a nőt.. gyesen volt a nő, nem tartotta el csak ő ezt hitte.

Ezért ő összejött egy másik nővel szintén egy baráti társaságból.

Talalkozgattam vele hónapokig és megismertem: nem gyerekszerető, zsugori, és nem hűséges.

De olyan szépen beállította magát áldozatnak, hogy amíg nem ismertem meg igazán, hogy milyen is ő egy párkapcsolatban, addig el is hittem.

2023. aug. 26. 10:33
 38/76 anonim ***** válasza:
53%

“ Attól, hogy nincs autó, nincs jogsi még lehet értékes, okos ember és attól, hogy rendelkezik velük ellenkezoleg lehet értéktelennek, ostoba valaki.”

Szerintem senki se állította azt, hogy nem lehet valaki értékes autó/jogsi nélkül. De elismerhetem az értékességét anélkül is, hogy párkapcsolatot létesítenék vele. Ugyanígy nem fogok csak azért összejönni valakivel, mert rendelkezik autóval. Nem ez az egyetlen szempont, de számomra is fontos. Mert nekem is van autóm, hozzá vagyok szokva. Azt meg nőként nem bírnám, hogy csak én vezessek mindenhova. De nem értem ezzel mi a probléma, hogy van akinek igénye van erre, hogy a párja rendelkezzen autóval. Ezzel nem nézek le senkit akinek nincs, csak tudom, hogy hosszútávon engem ez zavarna, akkor miért menjek bele kapcsolatba?

2023. aug. 26. 10:38
 39/76 anonim ***** válasza:
75%

Azt bírom egyébként a legjobban, amikor a nőnek nincs autója, nem tud vezetni és elvárja, hogy a párja autókáztassa munkából hazafelé, vagy a közeli kisboltba is autóból kikelve menjen vásárolni.

Akkor nem probléma hogy a nőnek nincs autó.

Természetesen ha van, akkor meg az a gond, hogy a férfi nem akarja átadni neki többet, mert megkarcolta, vagy nem jól vezet. Ha ismerkednek már egy ideje, akkor a benzin árát neki nem kötelező kifizetni, vagy legalább a felét, mert nő és ha a férfi csak pénzszűkében van pl akkor már zsugori, mert nem cipeli mindig mindenhová a nőt. De fordított esetben a férfi még mindig fösvény, csóró, sunyi mert vitetti magát.

Egyenjogúság van, akkor miért tesznek az emberek kivételt a két nem között?:D

2023. aug. 26. 10:42
 40/76 anonim ***** válasza:
43%
#39: Szerencse, hogy ez a gyk. Itt azért jellemzően nem átlagos, hétköznapi nők írnak, hanem frusztrált kislányok.
2023. aug. 26. 10:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!