Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A már "majdnem barátnőm" nem tudtam elérni egész hétvégén. Az erre adott magyarázat után hogy döntenétek?
Én 29 vagyok, ő 28
Már 1 hónapja ismerkedünk, majdnem járásnak mondható.
Most hétvégén nem értem el, kinyomkodta a hívásaim. Majd hétfőn felhívott, és mondta, hogy "Bocsi kicsim, csak vendégem volt a hétvégén, egy régi ismerős, és előtte nem akartam telefonálni"
ti erre hogy reagálnátok? jól érzem, hogy hülyének vagyok nézve?
Kifejezetten modortalanságnak tartom, amikor valakinek arra van ideje, hogy kinyomkodja a telefont, de egy másik mozdulata nincs, amivel vagy egy üzenetet ír, hogy később hív vagy elfoglalt vagy úton van stb.
A mai okostelefonok még fel is kínálnak ilyen előregyártott üzeneteket.
Nem szeretem a bárdolatlan embereket.
(ha nekem valóban nincs időm, nem alkalmas a hívás, akkor nem nyomom ki, hanem egyszerűen nem veszem fel, megbeszélésen pl. lehalkítom, kikapcsolom a készüléket- tudom, nem mindenki számára evidens ez a fajta tisztelet sem)
Azt nem nagyon tudom értelmezni, hogy valakinek egész hétvégén, 72 órából nincs 2 perce egy sms-re sem, nem szeretem az ilyen magyarázatokat. Én is szoktam vendégeket fogadni, azért ott szokott lenni idő egy üzenetre, telefonra is akár, ezzel nem lesz neveletlen a házigazda sem.
Számomra elgondolkodtató lenne az eset, talán bántó is (főleg, ha előtte esetleg megbeszéltetek lehetséges programot, találkozót vagy egyszerűen csak azt, hogy beszéltek).
Lehetséges, hogy ő nem ugyanúgy gondolkodik a kapcsolatotokról, mint te?
Rákérdeznék, megbeszélném, a kapott válasz függvényében döntenék, de együtt tudok veled érezni.
39N
Annyit meg tudott volna tenni, hogy ír egy sms-t, hogy bocs, vendég van hétvégén, nem érek rá, vasárnap este hívlak. Pont.
Te se hivogattad volna potyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!