Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szemében magyarázkodással tényleg jobban lejáratom magam, mintha simán az igazságot mondanám?
Tőlem sokszor pasik is meg szokták kérdezni, hogy van-e kocsim. Mivel én nő vagyok, s nekem ezzel kapcsolatban nincsenek frusztrációim, szerintem tudok erre a kérdésre normálisan reagálni.
Azt szoktam mondani, hogy nincs, de majd szeretnék, csak még gyűjtök rá. Azt is el szoktam mondani, ha olyan a viszony, hogy nincs a fontossági lista elején, ezért nem vettem eddig.
Én viszont nő vagyok és le se szarom, hogy ez alapján ki tart pénzcentrikusnak, mert ez egy rossz vicc.
Nem évi 8 luxus utazásra és nem tudom milyen felső kategóriás autókra vagy több millás fizetésre gondoltam, minthogy el sem hangzott ilyen.
Csak egy autóra, ami működik.
Elég nagy bohócok vagytok, ha ez alapján neveztek pénzcentrikusnak egy nőt. 🤡
De ha nektek ettől most nagyon jó, akkor nevezzetek annak. Attól ugyanolyan szànalmas lesz.
A botod meg senkit nem érdekel, 15. Csak te hiszed, hogy ez veszteség egy normális nőnek.
19-es vagyok és nem a 15-os se a 10-es!
Nekem mindegy milyen vagy, nem írtam, hogy itt ismerd el, hogy az vagy, csak magadnak ha akarod.
Azt se írtam, hogy femináci vagy, nem érdekel.
Más az értékrended és kész, nincs ezzel baj. De akkor is furcsa, hogy valakivel ismerkedsz, oda vagy érte, randiztok egy ideje és amint kiderül, hogy pl.kevesebbet keress, nincs kocsija, akkor már a vonzalom el is párolog.
Természetesen ez nem érvényes akkor, ha nem érzel iránta semmit még és úgy derül ki.
Viszont ha úgy dobod ki, hogy rá gondolsz éjjel nappal, rózsaszín ködben lubickolsz olyan esetben igazat kell adnom a 10-esnek!
Na de veled meg más fog egyetérteni, ez nem verseny. Relax.
Számomra életszerűtlen, hogy úgy legyek oda valakiért, hogy nem tudok róla semmit.
Ezek alap dolgok és mindig megtudom őket max a második beszélgetésen.
De elfogadom, ha valakit ezek nem érdekelnek. Engem igen.
Imádom, amikor áttolják rám azt, ami pont ràjuk igaz.
A frusztràlt nem én vagyok. Én csak válaszoltam a kérdésre, néhány szerencsétlen életű pedig elkezdett köpködni.
Van itt pár hisztis kisfiú, fogalmazzunk inkább úgy.
#28: Engem nem frusztrál, hogy anyagias vagy. Nem is írok többsoros kiakadást, mint te.
Ha van pár hisztis kisfiú, akkor te miért ne lennél hisztis kislány?
Aham, szóval ha interview történik, ami arra szolgál, hogy van-e esélye. Tehát ha elmondja, hogy nincs, akkor már nem érdekel, hogy mi lehetne belőle, mármint az ismerkedés ből, mert nem teljesíti az elvárásaid, de Tinderen pl. írtál vele, mert külsőre tetszett, vonzónak tartottad csakhát a külső kevés, mert az autó baromira fontos, sokkal fontosabb attól, hogy milyen emberke is ő.
Mit ne mondjak saját magadtól szalasztod el az esélyt LEHET a szerelemre, na de ha neked így jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!