Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet "jó" magyarázat egy ilyen helyzetre?
Sorozatokban gyakran mikor rajta kapják a vétkes félt hogy megcsalja a párjukat. Azzal jönnek hogy "meg magyarázom". Mit lehet egy ilyen In flagranti helyzetben mondani? Mivel lehet kimagyarázni a dolgot?
Volt olyan akinél ez a mondat elhangzott? Mit mondott ezek után a vétkes fél?
Ezt nem tudná kimagyarázni nekem.
De van akinek igen, és el is hiszik. Pl. Hogy csak 1 alkalom volt, 1 botlás, a másik fél mászott rá. Nem jelentett semmit. Stresszes időszakomba volt stb...
Meg a "nem az aminek látszik" :D Hát akkor mégis mi? Véletlenül pont ráborult egy farokra meztelenül vagy éppen ő "esett pont szerencsétlenül" rá egy nőre és így "véletlenül belehatolt"
De ez olyan, mint az a sok szar duma amit a mentősök/orvosok hallanak a sebészeten, mikor XY végbeléből kell kiszedniük üveget, uborkák, rúd szalámit vagy egyéb oda nem illő dolgot.
Amúgy legszarabb dumák listája:
1."Véletlen volt"
2."Nem láttam, hogy nem te vagy az"
3."Nagyon fáztunk a hidegben és így tartjuk fent a kellő testhőmérsékletet"
4."Nem tudtam mással megkínálni"
1# Tudom hogy süket duma lesz és nem tudja ki magyarázni. De a lényeg most az hogy, mivel akarják kimagyarázni magukat.
2# XD XD XD ezek jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!