Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ez tud erre valaki értelmes magyarázatot adni?
Az ember alaptalanul nem mond ilyet,még méregből sem..
Szerintem mindenképp jàrj utàna..
Beszélgess a pàroddal..
Lehet, hogy azért hasonlítják hozzád, mert a gyerek igazi apja hasonlított rád, ezért a gyerekben is látnak hasonló vonásokat. És mivel úgy tudják, hogy tőled van, így... fejezd be magadnak a mondatot... :D
Ha ezt mondta, akkor nyugodj meg, tényleg nem tőled van, de ha mégis, akkor is minimum félrekefélt a párocskád akkortájt.
Nem irigyellek, itt csak rossz választ kaphatsz, mindenhogy veszítettél.
30/F
Lehet csak hirtelen felindulásból mondta...
De én csináltatnék egy apasági tesztet azért.
Megnyugodnál... vagy ezért, vagy azért.
Ilyenkor mindig azt mondogatják a rokonok, hogy tiszta apja. Sejtelmem sincs miért.
Anyám 8 éves koromban ment hozzá a nevelőapámhoz. Többször is mondták idegenek, hogy mennyire hasonlítok rá.
Gondolom, mert két szemem van és a fülem közé szorult a fejem nekem is.
A párod valószínűleg megcsalt, és vagy ő se tudja, kire ütött, vagy ő már látja, kire hasonlít. Egy vérvizsgálat is kiderítheti az igazat, de a DNS ad biztosan választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!