Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy létezik ez? Valami értelmes magyarázatot pls!?
Életem első szerelme jól át*aszott és utána belementem egy szexkapcsolatba majd nem belezúgtam abba a csávóba :S
most megint megtettem de egy olyannal akit még csak haverként sem ismerek csak látásból megbeszéltük hogy, hosszútávon mehet ez így hát 2x voltam vele nemis ismerem és azt hiszem megszerettem :O
Hogy a francba létezik ez?
2 nagyon vicces tényleg
ha tudnád mennyit szenvedtem az első két sráccal és hogy mennyi idő telt el köztük...évek...szóval..
Azért van ez, mert érzelmileg magányos vagy és ezt szexel próbálod pótolni.
De nem megy ez neked, mivel érzelmileg magányos vagy, akaratlanul is kötődni kezdesz ahhoz, aki kedvesen törődésfélét mutat irántad (megdug, foglalkozik a testeddel, örömöt szerez magának és talán neked a testeddel és adja a saját testét is).
Először inkább barátokat, lelki társakat keress, akikkel kiélheted az érzelmi hiányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!