Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony, törékeny lányok között mennyi esély van találni kedveset, aki nem felszínes és tud hűséges is lenni van humorézéke, értelmes, tud komoly is lenni? Szerintetek létezik ilyen alacsony lány?
Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 00:45
1/10 anonim válasza:
miért van 2x is kihangsúlyozva,hogy alacsony.
te vagy az morgó?
mert ha igen,akkor menj és keresd meg hófehérkét!
2/10 anonim válasza:
szerintem kuka ő még nem tud beszélni de írni igen xD
3/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk, ha lenne eszed rájönnél, hogy azért, mert a fiú is alacsony. Na, de látom már megiint csak a trollok rontják a levegőt, hasznos válasz nem jön egy se...
2013. márc. 27. 00:58
4/10 anonim válasza:
Biztosan létezik, csak meg kell találni.
Türelem és szedd össze magad! :)
5/10 Pretty Ballerina válasza:
Én nem szeretem, ha alacsonynak hívnak. Ennyiszer. :(
6/10 anonim válasza:
Miért kell neked törékeny lány? Az apja akarsz lenni?
7/10 anonim válasza:
Magasságtól kéne függnie, hogy valaki kedves, hűséges stb stb vagy nem? :o
8/10 anonim válasza:
Alacsony fiúként hiába reménykedsz, az alacsony lányoknak is magas férfiak kellenek.
9/10 anonim válasza:
Ez is hülyeség. A barátnőm magasabb nálam, én is alacsony vagyok, de ez engem nem igazán hátráltatott soha, semmiben. Igyekszem megtalálni az előnyeit a dolognak. Ezen kár kattogni.
Meg legyünk őszinték, ha egy csaj csak azért nem jön veled össze, mert alacsony vagy, akkor ott nem az a gond. Inkább lapos a pénztárca...
Egyébként meg nem a magasságtól számít az, hogy hűséges, értelmes, stb. Ez hülyeség.
10/10 anonim válasza:
Én pont ilyen vagyok, tehát létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!