Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet ez tud erre valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ez tud erre valaki értelmes magyarázatot adni?

Figyelt kérdés
Kiderült,hogy 3 hónapos gyermekem nem tőlem van,ezt egy nagy veszekedés során derült ki.Lehet,hogy ezt bosszúból mondta.Csak azt nem értem,hogy a rokonok és a közeli barátok mind azt mondják,hogy le se tagadhatnám.Hogy lehet ez?Vagy túl korai még hasonlítgatni?Kétségbe vagyok esve dns teszten gondolkozom csak a gyereket féltem mert nagyon szeretem.
2017. ápr. 17. 14:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Csináltass egy apasági tesztet, aztán kiderül.

Mindenesetre a a válópert addig is elindíthatod, akár igazat mondott a feleséged, akár nem, mert ez rettenetesen gáz.

2017. ápr. 17. 16:28
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy akkor apádtól van. Honnan tudjuk miért hasonlít.

30/f

2017. ápr. 17. 16:34
 13/18 anonim ***** válasza:

Nos, nyilván éltél te is vele nemi életet a kérdéses időszakban, mert ha nem, akkor eleve tudnád, nem lehet tied a baba. Ha ti is éltetek nemi életet, akkor viszont a kedves párod magad sem tudhatja biztosra, hogy ki az apa, csak ha genetikai vizsgálatot csináltat.

Szerintem csak bosszúból mondta (bizonyos semmiképpen nem lehet benne), de én csináltatnék a helyedben a apasági tesztet.

2017. ápr. 17. 16:46
 14/18 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy a nagyapjára hasonlít bár sajnos nem ismertem az apám.Az miért van,hogy az ember nem lát hasonlóságot magából?
2017. ápr. 17. 16:53
 15/18 anonim ***** válasza:

3 hónapos... Hát én nem szoktam akkor még hasonlóságot látni, babaarca van az ilyen kicsi gyerekeknek.

Most nyugodj meg, aztán az az apasági teszt jöhet majd később.

Esetleg ha tudod a vércsoportjaitok (ugye a kicsiét is), akkor abból meg lehet közelíteni, igaz az elég durva "tippelés", de ugye megvan ott is, hogy milyen vércsoportú szülőknek milyen vércsoportú gyereke születhet vagy nem születhet. Na persze ha véletlenül más az apja és ugyanaz a vércsoportja a másiknak, akkor ugye becsaphat a dolog.

2017. ápr. 17. 17:46
 16/18 anonim ***** válasza:
En sok babat lattam mar es mindig azt mondtam hogy gyonyoruek pedig nemelyik eleg ronda volt es azt is mondtam hogy tiszta anyja-apja, pedig eddig csak 2 bababan lattam hasonlosagot a szulok fele es mindezt azert hogy a szuloket buszkeve es boldogga tegyem. Ne azon agyalj hogy miert hasonlit, hanem hogy a tied e. Persze ettol meg szeretheted, de azert ezt tudni kellene szerintem.
2017. ápr. 17. 20:10
 17/18 A kérdező kommentje:
Lehet nem is kéne tudnom,imádom a gyereket lehet semmit nem érnék el ezzel a vizsgálattal,ráadásul ha az igazi apa tud róla és nem érdekli akkor milyen élete legyen.Ha így is van ő nem tehet róla.Lehet rosszul gondolkodom.
2017. ápr. 17. 20:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb tudni, mert igy csak orlod magad. De az eredmenytol fuggetlenul maradhatsz az apja es szeretheted, jo eletet biztosithatsz neki, ez nem azon mulik ki a biologiai apa.
2017. ápr. 17. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!