Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ez tud erre valaki értelmes magyarázatot adni?
Csináltass egy apasági tesztet, aztán kiderül.
Mindenesetre a a válópert addig is elindíthatod, akár igazat mondott a feleséged, akár nem, mert ez rettenetesen gáz.
Lehet, hogy akkor apádtól van. Honnan tudjuk miért hasonlít.
30/f
Nos, nyilván éltél te is vele nemi életet a kérdéses időszakban, mert ha nem, akkor eleve tudnád, nem lehet tied a baba. Ha ti is éltetek nemi életet, akkor viszont a kedves párod magad sem tudhatja biztosra, hogy ki az apa, csak ha genetikai vizsgálatot csináltat.
Szerintem csak bosszúból mondta (bizonyos semmiképpen nem lehet benne), de én csináltatnék a helyedben a apasági tesztet.
3 hónapos... Hát én nem szoktam akkor még hasonlóságot látni, babaarca van az ilyen kicsi gyerekeknek.
Most nyugodj meg, aztán az az apasági teszt jöhet majd később.
Esetleg ha tudod a vércsoportjaitok (ugye a kicsiét is), akkor abból meg lehet közelíteni, igaz az elég durva "tippelés", de ugye megvan ott is, hogy milyen vércsoportú szülőknek milyen vércsoportú gyereke születhet vagy nem születhet. Na persze ha véletlenül más az apja és ugyanaz a vércsoportja a másiknak, akkor ugye becsaphat a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!