Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adna valaki erre értelmes magyarázatot (mert én nem értek néhány "nőt")?
mi a jó abban ha egy kapcsolatban, a lány direkt féltékennyé teszi a fiut, értem ezalatt más pasikról mesél, h őt kik keresik meg...meg mutatja szándékosan h érte mennyien odavannak, + még jókedvüen fogadja ezen pasik hívásait a te jelenlétedben, és képes 10 percig is beszélni velük telón...vihorászva,aztán odabujik hozzád mintha mi sem történt volna, és még kérdi h mi a baj. Majd a végén mikor ez az egész történet lecsillapodott azt mondta..azért csinálta mert jó érzés volt neki, élvezte h féltékennyé tehet.
Na erre mit válaszoltok lányok(fiuk is)? Mert sztem ez a tiszteletlenség egyik ne továbbja...
Mondhatni szórakozunk a másik érzelmeivel.. Ami szót sem érdemel, csak fordáncot a kapcsolatból. Ti hogy látjátok, hasonló szitu valakivel?
Jól látod ez tiszteletlenség.
De te vagy az űber pacsker,ha ezt hagyod,bizony mondom néked.
A pszichológia és az emberi játszma elemzők,úgy hívják ezt a játszmát,hogy "harcolj értem".
Az ilyen csajok gyakran csinálják pl társaságban,hogy szinte kikezdenek egy másik férfival,aztán amikor a kanok összeverekednek azt élvezi csak igazán és növekszik tőle az egója.Szerintem a leggusztustalanabb játszmák egyike,ha túlzásba viszik,vagy ha a csaj benézi a hapsi tettrekészségét akár gyilkosságig is fajulhat.
Találkoztam már ilyen bigével,de csírájában fojtom el.
Senki ne legyen velem tiszteletlen,legfőkébb egy játszmázó kis csitri.Szép is lenne ha más kanokkal flörtölgetne mellettem.
Ebben a könyvben részletesen kitárgyalják ezt a fajta játszmát.Szerezd be!Benne van a játszma kivédése is.
Első voltam.
Azért egy jó is buxát nem kell e miatt pattintani,csak tisztázni-éreztetni kell vele,hogy egy férfival van dolga,nem egy hímnős emóval:).
Mondjuk én alapból lekocoltattam a nőmről minden kis udvari bolondot már a kapcsolat elején,uh alapból nem is mert volna ilyet csinálni.Ellenkező esetben meg kikaparta volna a bige szemét az is biztos:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!