Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akik megcsalják a párjukat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik megcsalják a párjukat, azoknak nincs bűntudatuk? Miért csalják meg a párjukat? Mi viszi rá őket? Van erre magyarázat, amit lehet tolerálni, megérteni?

Figyelt kérdés
Itt elsősorban az érdekel, amikor többször megteszik, vagy szeretőt tartanak, nem pedig egyszeri botlás.
2016. márc. 13. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:
29%
nekem egyáltalán nincs. nem fogok itt hazudozni ha megkívánok egy nőt akkor meg akarom dönteni ennyire egyszerű. amúgy nem erőltetem a párkapcsolatot mert rájöttem hogy felesleges és macerásabb mint elmenni az éjszakába nőzni. szex megvan ugyan úgy csak nincs semmi bonyodalom. szerető már voltam többször is az meg nem az én bajom.
2016. márc. 13. 19:29
 2/5 A kérdező kommentje:

1-es. Engem az érdekel, hogy mikor TE kapcsolatban vagy, jársz egy nővel, megcsalod, akkor arra mi a magyarázatod?

Miért csalod meg? Nem lenne egyszerűbb otthagyni, és úgy keresni valakit?

2016. márc. 13. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:
32%
hát látod, fel is hagytam a felesleges párkapcsolatokkal nem volt semmi értelme. régen azt hittem hogy ez egy jó dolog úgy jött mások elmondása alapján hogy egy telefon és jön a szex, de ez nagy pofára esés volt. szex nem volt elég viszont a felesleges problémák a nyavalygás és társai azok jöttek szép számmal.
2016. márc. 13. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Önzők az emberek, nem nézik azt hogy ezzel megbántanak másokat. Csak azt nézi hogy neki meglegyen a sex,érzelem.

Hogy a másiknak ez hogy esik azt nagyívben leszarja.

2016. márc. 14. 01:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Minek pontozzátok le az elsőt ? Tök igaza van. Pacsi.
2016. márc. 15. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!