Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők szemében magyarázkodással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szemében magyarázkodással tényleg jobban lejáratom magam, mintha simán az igazságot mondanám?

Figyelt kérdés
pl. ha rákérdeznek hogy van e autóm és nincs, akkor nem szabad elkezdeni megmagyarázni hogy miért nincs még, hanem elég azt mondani hogy nincs és aztán csendben maradni. Hogy "hadd legyen csak a nőnek kellemetlen a nagy csend".

2023. aug. 26. 00:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom, de férfiaknál mindkettő rossz. Ha valami számukra nem annyira menő kiderül, akkor ha van magyarázkodás az idegesíti őket, ha meg nem magyarázkodsz, már a nyolcvanadik szörnyűbbnél szörnyűbb vád fut a fejükben hogy miről hogyan tehetsz te. Gondolom a nőknél is hasonló. Úgyhogy inkább valami gyors ütős magyarázatot találj ki. Vagy mondd azt hogy most épp nincs kocsid.
2023. aug. 26. 00:24
 2/76 anonim ***** válasza:
91%
Miért lenne kínos a csend? Majd megkérdi, miért nincs.
2023. aug. 26. 00:29
 3/76 anonim ***** válasza:
91%

Hát, szerintem itt is az arany középút nyer. Pl. autó: Nincs, mert jelenleg nem állok úgy anyagilag. Vagy, nincs, mert nem érzem szükségét. Vagy, nincs, mert nem szeretek vezetni. Stb.

A nincs valóban kellemetlen, mert ilyen "ne bszogass, nem akarok róla beszélni" válasz, ami feszültséget szül. Ha meg bőlére eresztve megy a magyarázkodás, az kifejezetten kellemetlen, mert érzed, hogy a pasi mossa magát, mert kellemetlen neki, hogy nincs.

Ilyen volt egyik exem. Nem volt elégedett a farka mértével és hosszasan ecsetelte nekem, hogy ő lemérte és bizony az 14 cm, ami a magyar átlag, csak, mivel zsírosabb a hasa alja és jobban kilóg, ezért tűnhet kissebbnek, de...

Rohadt kellemetlen volt. Egyrészt, nem érdekelt, mekkora, másrészt jól érezhető volt a kisebbségi komplexusa, ami lelombozó, harmadrészt, majd eldöntöm jó-e nekem a mérete, vagy sem és ehhez rohadtul nem kell centi.

2023. aug. 26. 00:33
 4/76 anonim ***** válasza:
29%

Én soha nem magyarázkodom semmiben senkinek. A nem teljes mondat.

Aki a miértet akarja tudni, az csak azért akarja tudni, hogy vitatkozzon vele.

2023. aug. 26. 00:39
 5/76 anonim ***** válasza:
13%

Igen. Én 29 éves vagyok és nincs autóm. A lányok, akikkel dugni szoktam, őket nem szokta érdekelni mert őszintén magamért vonzódnak hozzám. Vannak nők, akiket érdekel és ismerkedéskor megszakítják velem az ismerkedést erre hivatkozva. Na náluk tudom, hogy ők nem éreztek irántam őszinte vonzalmat már az elejétől fogva, tehát jobb is, hogy ez minél előbb kiderült.

Olyan nővel akarsz lenni, akit nem érdekel van-e lakásod, kocsid, milyen a munkád, a fizud, mert őszintén magadért kíván téged. Persze ez nem ok arra, hogy ne akard semmire vinni az életben, de ismerkedéskor már rég rossz, ha a melódról, pénzedről, terveidről, anyagi javaidról beszéltek, mert akkor az a nő nem érez irántad őszinte vágyat.

2023. aug. 26. 02:27
 6/76 anonim ***** válasza:
90%
A munka a legsemlegesebb téma. Ti láttok bele faszméregetést.
2023. aug. 26. 03:31
 7/76 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem a valóságban az a csend neked kellemetlenebb lenne😅

Tudj beszélgetni, ennyi. Az, hogy elmondod hogy miért nincs autód, még messze nem magyarázkodás, hanem csak simán beszélsz magadról, az életedről/helyzetedről.

2023. aug. 26. 05:01
 8/76 anonim ***** válasza:
7%

Szerintem nagyon emberfüggő. Az én szememben pl a magyarázkodás is gáz lenne, de az is, ha azt mondaná az illető, hogy nincs, mert nem szeret vezetni vagy nem érzi szükségét.

Az lenne nálam az egyetlen elfogadható válasz, ha már egyszer nincs, hogy még nincs, de ekkor tervezel venni. Én az összes többi esetben nem láttam értelmét megismerkedni, mert nyilvánvalóan nem egyezik az értékrendünk.

Tudod #5 29 évesen marha kevés a vonzalom, nem középiskolában vagyunk, amikor tök mindegy, úgysem tart egy életen át.

A vonzalom 29 évesen csak egy dolog a sok közül. Aki ezért offol téged, az simán vonzódhatott hozzád, csak nem feleltél meg neki más körülmény miatt. Ez is egy magyarázgatás, hogy nem vonzódott őszintén, mert te is tudod, hogy kellemetlen.

2023. aug. 26. 06:57
 9/76 anonim ***** válasza:
4%

#3 "Hát, szerintem itt is az arany középút nyer. Pl. autó: Nincs, mert jelenleg nem állok úgy anyagilag."

Ez a magyarázkodás. 🤣

Az arany középút a visszakérdezés, vagy a témaváltás lenne.

Egyébként én azt szoktam mondani, hogy "mit kezdjek egy kis autóval, amikor egy nagy vonattal is járhatok"🙂.

2023. aug. 26. 07:58
 10/76 anonim ***** válasza:
38%

"Az lenne nálam az egyetlen elfogadható válasz, ha már egyszer nincs, hogy még nincs, de ekkor tervezel venni."

Komolyan ennyire anyagias vagy?

Még azt is megérteném ha a nő elvárja hogy a pasas tudjon autót vezetni. De hogy konkrétan az autó létéhez teszed függővé a kapcsolatot az vicc.

Mondjuk nekem szerencsés a dolog hogy így állsz hozzá mert a magadfajtákat legalább röhögve hagyhatnám ott az első randin, szerencsére nem szoktam magadfajtákkal randizni sem.

Nekem van egy robogóm a b-s jogsihoz, csinálom az a kategóriát és nincs igényem autóra. Aki meg nőként azzal indít hogy miért nincs kocsim, azt körberöhögöm azt ott hagyom a nyomorával.

Majd ha szükségem lesz rá akkor ugyis veszek

2023. aug. 26. 08:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!