Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha egy férfi folyamat magyaráz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi folyamat magyarázkodásokra késztet, engedjem el?

Figyelt kérdés

Nem első párom aki ilyen, es nagyon elegem van.

Vagy nem bízik már az elején, (amikor minden rózsaszín normál esetben, legalábbis bennem), vagy azt hiszi nem is várom hogy találkozzunk, vagy ki tudja mit csinálok, mig nem vagyok vele, vagy biztos vmi pasim irt éjszaka, ha vilagit a telo, stb

És így folyamat kaparásra vagyok kényszerítve, hogy állandoan szerelmet valljak, meg győzködjem hogy de, hiányzik, de nagyon várom, nem csalom meg, nem pasi írt, vagy ha pasi írt nem olyan es nem azért, és mindez mellett el se fogadják, amit mondok. Teljesen értelmetlen bármit mondanom.

A hab a tortán, hogy pláne én ezt fordítva várnám, azaz én honnan tudjam, egy ffi nem e csak használgat, műbalhézik, szeret e. Fordítva bezzeg ők nem győzködnek.

Nekem kell kaparni nő létemre. Hogy higyje már el szeretem hiányzik nem csalom azt, akitől en ezt nem is kapom. A győzködést.

A mostanit is szeretem nagyon.

(Na még itt is írom)

Nem akarom elveszíteni.

De màr kicsinál nagyon ezekkel.

Hiába mondok bármit szerinte én pasizom, hagyjuk.

Es nem pasizom.

El kell ezt engednem?

2021. nov. 17. 21:08
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
45%

Én pasiznék, csak hogy igaza lehessen.

Viccen kívűl. Soha nem viselnék el egy ilyet 2 percig se.

Mondjuk nem hiszem hogy ez nem a szokásos esti incel kamunő nyavalygás. Minden este jön pár ilyen.

2021. nov. 17. 21:12
 2/28 anonim ***** válasza:
62%

Nehéz kérdés. Nekem párom erősen sérült volt, mikor összejöttünk. Ennek már több mint 7 éve. Ha gyakorlottabb vagyok, vagy kevésbé elvakultan szerelmes, nem éljük meg a 6. hónapot se. Folyamatos volt a vita, a féltékenység, állandóan körbe akarta hugyozni a területét.

Folyamatos harc volt, amíg meg nem nyugodott. Mostanra semmi nyoma az őrületnek, ami az elején volt.

Ennek ellenére, ha egyszer úgy hozza az élet, hogy újra pert keresek, nem vagyok hajlandó ezt újra véhigcsinálni.

Neked kell eldöntened, megéri-e? Ha igen, akkor húzd be a határokat. Ne magyarázkodj, ne alázkodj meg. Vagy elfogad olyannak amilyen vagy és felismeri, hogy nincs mitől félnie, vagy lelép. Te mindenhogy nyersz.

Ha mindig hagyod magad sarokba szorítani, soha nem húzzátok meg az egészséges határokat és azon kapod magad x év után, hogy alap, hogy a telefonodban turkál és minden percet számon kér. Így nem lehet élni.

Persze a ló túloldalára se szabad átesni és mostantól csak azért se elmondani hol vagy, csak azért is nélküle menni mindenhova stb.

Nekem az jött be, hogy azokat a határokat húztam meg és tartottam következetesen, amiket kényelmesnek, egészségesnek tartok egy kapcsolatban. A párom pedig idővel felismerte, hogy kiszámítható vagyok, nincs játszma, nincs hazudozás, de vannak szabályok.

Aztán nálatok vagy bejön, vagy nem. De nagyon felőrli az embert, akár sikerül, akár nem, az biztos.

2021. nov. 17. 21:19
 3/28 A kérdező kommentje:

Exemnél is eljott az az időszak hogy végre valahára bízott bennem. Csak utána már valahogy nem is kellettem neki minden más nő érdekesebb lett mint a fix.

Ezért is lett vége.

A mostaniban még bízom úgy hogy nem tudhatom neki érdekesebb e más. De ő még nem játszotta ezt nálam el. Nem nézeget más nőket, nem is a szex hajtja, inkabb barátok haverokra "csábul" csak úgy értve, hogy lazítás sörözés stb.

De ha én kérdezek nem e műbalhézik, akkor az első hogy ha ilyeneket gondolok rola ő megy is.

Szabályosan zsarolás, csak az összes érve.

És igen kapcsolat eleje, amikor én inkább élnék a magam kis álomvilágában boldogan vele, ehelyett ez megy.

2021. nov. 17. 21:42
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátnőmnek volt ilyen pasija.Ne járjon sehova, ne sminkeljen, szarul nézzen ki, számoljon be mindenről.Utána persze még a pasi csalta meg.
2021. nov. 17. 21:46
 5/28 A kérdező kommentje:

Igen en sem tudom bízhatok e. Fordítva kéne ennek lennie szerintem valahol.

Nagyon a végét járom amúgy. Úgy értve, hogy nem bírom pl hogy folyton szakítással zsarol és állandoan ebben élek hogy jaj elhagy.

Ezen ugy egyszer kétszer még átmegyek, de folyton?

2021. nov. 17. 21:52
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Én elhagynám, de te tudod.
2021. nov. 17. 21:53
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért azon gondolkozz el, hogy miért fogtál ki már megint egy ilyen barmot. Az ilyenekből szokott az lenni, hogy vagy teljesen eltipor vagy egy szép napon szétveri a fejed, ha valamit nem úgy csinálsz ahogy ő akarja.
2021. nov. 17. 22:07
 8/28 anonim ***** válasza:
83%

Valamiert en is mindig ilyen diszpeldanyoknal kotok ki. De rajottem miert lehet ez (szuloi mintak, onbizalomhiany stb)

Szerintem ha jot akarsz, akkor szakitasz vele. Nalam ez a pont 1 ev utan jott el es elkoltoztem. A poen az volt, hogy kb.az osszes esetben a feltekenykedo kontrollmanias parom csalt meg

;)

2021. nov. 17. 22:18
 9/28 anonim ***** válasza:
0%

1, Nem bízik benned? Ez teljesen jogos. Nőben sajnos nem lehet.

2, Féltékenykedik? Ha a sokadik ilyen pasi, akkor elve agresszívabb típusú pasikra gerjedsz. Emiatt ne csak másokat hibáztasd, hanem keress normálisabbat. Mert rengeteg van.

2021. nov. 17. 23:55
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen volt exem, szakítás is lett a vége (más ok is volt ezen kívül). Mostani párommal végre boldog vagyok, érzem hogy nagyon szeret és megbízik bennem (meg persze fordítva is), nem szít értelmetlen konfliktusokat.
2021. nov. 18. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!