Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szakítás utáni folyamatban normálisak a hullámvölgyek?
Nekem első szakításom. Borzalmasan indult, depressziós voltam kb, majd sikerült úgy éreznem, hogy elfelejtettem. Aztán jön egy időszak és ismét hiányzik, utána megint jól vagyok... És fél éve így megy.
Aztán belegondoltam, hogy az exem is ilyen 3 hetente kb nulla ürüggyel megkeres, mintha csak az lenne a célja hogy valahogy beszéljünk akár egy mondatot is. Ha éppen a jó hullámvölgyemben vagyok lepattintom, de a rosszban meg nagyon visszahúz. És most jöttem rá, hogy lehet ő is ilyen hullámzó szakaszokon megy át.
Annak ellenére, hogy ő szakított... Pedig én még szerettem... 7 évig voltunk együtt...
Ez így van mindenkinél? Ezért lehet nála is, hogy néha ok nélkül felhív?
(OFF: az is nagyon rossz mikor random vele álmodok, és olyan érzésekkel kelek föl, hogy jobban beleszerettem mint azelőtt... Nagyon rossz átélni egy szakítást, soha nem gondoltam volna...)
Alapból is természetesek a hullámvölgyek. Mármint akkor, ha nem beszéltek. Én például nagyon sokszor álmodtam exemről az első 1-2 hónapban, de ezek többnyire nyomasztó álmok voltak, például újra összejöttünk, ő parancsolgatott nekem, én pedig menekültem volna.
Azzal, hogy folyamatosan rád ír, csak még inkább visszaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!