Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőktől is elvárás a saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőktől is elvárás a saját autó, lakás stb. megléte, vagy csak a férfiaktól?

Figyelt kérdés
2023. máj. 31. 22:05
 81/139 anonim ***** válasza:
82%
😅 Lehet nem is mikropöcsöd van csak nem kaptál anyukádtól elég szeretetet, vagy elfolytott homoszexualitással küzdesz.🤔
2023. jún. 1. 15:24
 82/139 anonim ***** válasza:
0%
Neked mindegy f.asz. f..asz. Lenyeg hogy bele frocsogjon a diszno pofadba
2023. jún. 1. 15:26
 83/139 anonim ***** válasza:
75%
Mennyire igazad van. Köszönöm a felvilágosítást.
2023. jún. 1. 15:29
 84/139 anonim ***** válasza:
75%
Én is szégyellnélek anyád helyében. Nem lehet könnyű ilyen paraszt gyerekkel.
2023. jún. 1. 15:32
 85/139 anonim ***** válasza:
82%
Apád vert téged talán és csak akkor érzed magad igazan férfinek, ha nőket alázol meg? Külsőleg nem vagy egyáltalán elégedett magaddal? Komolyan, kívánom, hogy rá gyere szakember segítségével a problémád forrására és megtaláld életed párját, amitől észhez térsz. Itt csak az a gond, hogy ennyire primitív hozzáállással gond meglétét sem ismerik fel az ilyen emberek és a saját elégedetlenségük miatt haragszanak a világra.
2023. jún. 1. 15:32
 86/139 anonim ***** válasza:
60%
Azért ez elég rossz irányt vett...
2023. jún. 1. 16:27
 87/139 anonim ***** válasza:
0%

,,Ha lenne némi élettapasztalatod, akkor tudnád hogy sok csaj szintén otthon lakik még!"

Van annyi élettapasztalom, hogy tudom, velem egyetlen nő se akar kezdeni a környezetemben pusztán a lakhatásom miatt.

2023. jún. 1. 16:34
 88/139 anonim ***** válasza:
88%

73

Na várj: ha "hordjam ki a gyereket" fogjam a fakanalat stb

Akkor miért is baj, ha elvárom az egzisztzenciát? Komolyan erdekel a velemenyed

2023. jún. 1. 17:42
 89/139 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, ez a kérdés nagyon rossz irányba fordult, elfajultak a kommentek. Én kérek elnézést. :D
2023. jún. 1. 20:15
 90/139 anonim ***** válasza:
8%

Az egzisztenciat addig vard el mig te is tudod hozni azt a szintet. ( Persze ertem en itt gyakorikerdeseken a nok extra hiper szuperek es 25 evesen mindenki 40 millios ingatlannal rendelkezik, ezek mellett mindenki allja a sajat szarjait. Csak akkor azt nem ertem hogy a kornyezetembe miert van az, hogy a nok akik dekorativabbak, kivetel nelkul penzes ferfiakat akarnak maguknak de meg az utolso hamburgeres eladok is.:D Gyakorlatilag itt le lett szarozva burkoltan azok a ferfiak akiknek a keresete nem uti meg a 600 ezret minimum, mer ugyebar azokkal nem lehet mit kezdeni. Ha meg a no olyan hiper szuper keresettel rendelkezik, akkor mier kell a pasinak is millio felett keresni nem eleg ha tisztessegesen megkeresi azt a 400 at? Csak szolok tanari diplomaval nem keresnek tobbet az emberek.

Erre mindig fel tudok hozni egy jo peldat. Nezzetek meg Meszaros Lolot meg Andikat:D. Biztos ha a Lolo egy atlagos tanar lenne aki max 400 at keres akkor is lenne szerelem nem? Ne akarjatok mar bebizonyitani hogy nem vagytok anyagiasak amikor azok vagytok. :D

2023. jún. 1. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!