Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőktől is elvárás a saját autó, lakás stb. megléte, vagy csak a férfiaktól?
,,Ha lenne némi élettapasztalatod, akkor tudnád hogy sok csaj szintén otthon lakik még!"
Van annyi élettapasztalom, hogy tudom, velem egyetlen nő se akar kezdeni a környezetemben pusztán a lakhatásom miatt.
73
Na várj: ha "hordjam ki a gyereket" fogjam a fakanalat stb
Akkor miért is baj, ha elvárom az egzisztzenciát? Komolyan erdekel a velemenyed
Az egzisztenciat addig vard el mig te is tudod hozni azt a szintet. ( Persze ertem en itt gyakorikerdeseken a nok extra hiper szuperek es 25 evesen mindenki 40 millios ingatlannal rendelkezik, ezek mellett mindenki allja a sajat szarjait. Csak akkor azt nem ertem hogy a kornyezetembe miert van az, hogy a nok akik dekorativabbak, kivetel nelkul penzes ferfiakat akarnak maguknak de meg az utolso hamburgeres eladok is.:D Gyakorlatilag itt le lett szarozva burkoltan azok a ferfiak akiknek a keresete nem uti meg a 600 ezret minimum, mer ugyebar azokkal nem lehet mit kezdeni. Ha meg a no olyan hiper szuper keresettel rendelkezik, akkor mier kell a pasinak is millio felett keresni nem eleg ha tisztessegesen megkeresi azt a 400 at? Csak szolok tanari diplomaval nem keresnek tobbet az emberek.
Erre mindig fel tudok hozni egy jo peldat. Nezzetek meg Meszaros Lolot meg Andikat:D. Biztos ha a Lolo egy atlagos tanar lenne aki max 400 at keres akkor is lenne szerelem nem? Ne akarjatok mar bebizonyitani hogy nem vagytok anyagiasak amikor azok vagytok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!