Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőktől is elvárás a saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőktől is elvárás a saját autó, lakás stb. megléte, vagy csak a férfiaktól?

Figyelt kérdés
2023. máj. 31. 22:05
 91/139 anonim ***** válasza:
100%

57-es: az iskoláztatást nem tartom kidobott pénznek, nem erre gondoltam.(amúgy mi a franc kerül havi 700 ezerbe egy iskolán?)

Hanem arra amikor valaki státusszimbólumokra költi a pénzét és után meg sír rí, hogy egyébként totál le van gatyásodva.

Volt ilyen igazgató a cégnél ahol dolgoztam. Milliós fizetés, de a saját alkalmazottai pénztárcájából lopkodta ki a pénzt.

"Az én koromban már (50 körül) rendelkezem olyan megtakarításokkal és befektetésekkel, hogy szabadon költhessek olyan dolgokra, amelyek jobbá vagy kényelmesebbé teszik az életemet, vagy a lányom oktatásába, így áttételesen jövőjébe fektessek"

Ez alapján rád abszolút nem érvényes az amit írtam, hiszen te befektettél és jól bánsz a pénzzel.

Nekem is van befektetett pénzem, az alacsony keresetem ellenére is.

Pont ez a lényeg, hogy az ember olyan lábon éljen mint amelyet megengedhet magának.

Viszont azt is látom, hogy az ilyen "sikeres nők" általában nem túl boldogok, és valami nagy gebasz mindig van az életükben. Általában a család, férj, gyerek hiánya valamiféle érzelmi problémák. Szóval általában azokra jellemző ez a hű de nagy anyagi siker, akik ennek minden mást feláldoznak.

Én inkább választok egy egyszerűbb, szerényebb életet, minthogy az értelmetle anyagi szarságokat hajkurásszam. Nyilván meg kell lennie egy alapnak, és meg kell tanulni bánni a pénzzel, de nekem nem kellene ez a mű csillogás, a folyamatos mások előtt való kényszeres felvágás, az összehasonlítgatás stb.

Nekem tökéletesen jó az olcsóbb androidos telefon, nem kell 800 ezres Apple, mert úgysem használnám a funkciói 90%-át. A mostani telómnak is nemrég jöttem rá ,hogy mennyi féle beálítással képes pl. fényképezni. A legtöbb ember egyébként így van ezzel, a tárgyaik nagy része tök fölösleges és abszolút "túlméretezett" az igényeikhez képest.

Ez nyilván csak egy kiragadott példa, de sok ilyen van még.

2023. jún. 1. 21:46
 92/139 anonim ***** válasza:
82%

91

De pont ezt mondom! 600 ezer is még lóf*az pénz! Ez a kereset sem sok, de ennyi lenne a minimum, hogy KETTEN KÖZÖSEN valamire jussunk! 26 évesen, én most itt tartok! 1.5 szobás lakás, (vidéki nagy város) részben hitelből, saját autó (azon nincs hitel)..semmi extra, opel corsa....Egyik sem magy számn de szépen fejlődik a karrierem. Viszont, amikor egy pasi 3X évesen, még erre a MINIMUMRA SEM volt képes, azzal komolyan, mégis mit kezdjek?

Tanár kérdés: Én is tanár vagyok, (nem abban dolgozom) pontosan azért, mert nem szerernék szar körülmények között élni, és csak azert lemondani a gyerekről.

Ha a pasi tanár: ne én fizessem meg az ő álmainak az árát! Mert az ő álmai, nem fontosabbak az enyéimnél. (Történetesen a csaladi életről alkotott részeit illetően)

"Ha meg a no olyan hiper szuper keresettel rendelkezik, akkor mier kell a pasinak is millio felett keresni nem eleg ha tisztessegesen megkeresi azt a 400 at?"

Még egyszer: a 665 ezres fizetésem, nem "hiper szuper" - Nem, nem elég, ha csak annyit keres, mert a tudomány mai állása szerint, én tudok szülni, szoptatni, tehát, ebben a 2 évben neki képesnek kell lennie eltartania engem, és a babát is, ugyanis az én fizetésem szépen megcsappam! (Egy gyerek KEZDŐ ktge, ugy 2M forint, (ebbeb benne van a szülés is magánkórházban) 400 ezer arra édeskevés, de még a 600 se sok, csak jobb, az már elfogadható!

A kérdésemre továbbra sem feleltél. Gondoltam, hogy nem fogsz!

Nevezetesen: Menjek szülni, fakanál a kézben....stb - De akkor, miért is baj, hogy elvárom az egzisztenciát? (Akár többet is, mint amit én nyujtotok)

Kerdés2:

Ha én szülök, én maradok otthon vele, én vetem vissza a karrieremet gyerekenként 2 évvel, és én rakom össze rá a pénzt...akkor a pasi a f*szán kívül mit rak a kapcsolatba?

És igen, ha emiatt egyedül maradok, rendben van! Mert inkább leszek egyedül, mint egy csóró, mamahoteles hozzadhasonló hülyével!

2023. jún. 1. 22:05
 93/139 anonim ***** válasza:
17%

92. Akkor maradj egyedul. Majd lassan kinyilik a szemed. Azok a ferfiak akik meg tenyleg gazdagok es jol is neznek ki hidd el hogy nem csak neked fognak kelleni hanem masnak is. Es ki is fogja hasznalni a lehetoseget.

En nem vagyok mamahoteles, most csinaltatom a ket szintes hazamon a tetot hitel nelkul. Nem foglalkozom vele elhiszed e vagy sem. A ferfiak legnagyobb szazaleka meg pont lefossa hogy neked mid van, mert nekik a szolizott bor meg a jo cicik szep arc segg fontosabb. Meg akkor is ha az adott csaj messze meg se kozeliti a te egzisztenciad.

2023. jún. 1. 22:14
 94/139 anonim ***** válasza:
100%
#93 tehát azt mondod, hogy a nő egy felszínes k*va ha elvárja hogy a pasi ne földönfutó lúzer legyen, de az ok ha a pasi elvárja a jó melleket (ami genetika), a szolis cicababa külsőt… tehát az egyik egy rongy ha elvár valamit (amit sok esetben biztosítani tud saját maga is) de a másiknál teljesen ok ha elvár dolgokat. Logika…
2023. jún. 1. 22:26
 95/139 anonim ***** válasza:
26%
"Foldonfuto luzer". Akkor eleg sok foldonfuto luzer 20 30 eves van mer tobbnek nincs sajat tulajdonu ingatlanja mint akiknek van. Foleg hitel nelkul.
2023. jún. 1. 22:41
 96/139 anonim ***** válasza:
75%

93

Igen! Ezzel pontosan tisztában vagyok! (Ezert maradok akkor inkább egyedül)

"Azok a ferfiak akik meg tenyleg gazdagok es jol is neznek ki hidd el hogy nem csak neked fognak kelleni hanem masnak is"

- Ismét! (Negyedszerre) Nem kell gazdag pasi! A netto 600 ezres fizetés, NEM gazdag, hanem átlag! Bőven elég lenne.... És ha én tudom hozni ezt a szintet 26 évesen, akkor elvárom visszafele is, mert nem fogok kitartani egy pasit se! Egyedül maradok? Ok! Vállalom! De inkább ez, mint egy szar kapcsolat, ahol nem tudok férfiként nézni valakire....

2023. jún. 1. 22:52
 97/139 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon a 600 nem gazdag, de nem is ez az átlag. A legtöbben meg nm mennek ki külföldre (mindenki nem mehet).

Ha valaki 700ból nem tud mesélni, ott magával az emberrel is bajok vannak.

Most ahonnan én származom egy kis panel 35 milla és oda gyereket nem vállalnék, mert kell a külön tér.

Szóval oké ott a lakás...a pasinak is van egy kicsi lakása pl. Aztan hova szülőd a gyereket? Vagy elad mindenki mindent...vesztek egy nagyobbat, oké...aztán ha válnál majd nem fogsz, mert inkább a szar kapcsolatba maradsz (tisztelet a kivételnek).

Meg a két év gyed...ha ennyit keresel a gyed se lesz olyan kevés.

Én "epbasztam", 17 évesen lett egy lányom (imádom) és gyerek melett fejeztem be a sulit, stb...

Kinn élek és 2800 eurót keresek. Van egy új Kia Ceedem és egy jó nagymotorom. Évi 2 nyaralás, sokszor megyünk élményfürdőbe, vidámparkba, kirándulni és egyéb programok. 4 éve ilyen jó a helyzet...soha senki nem támogatott anyagilag és engem a saját lakás se érdekel. Kinn amúgy se divat és bőven tudok bérelni kertes házat (kutya meg gyereke miatt se picsognak).

Itthon kerestem 500at...érdekes abból is tellett mindenre amire akartam. A pénzel tudni kell bánni is. Sok olyan ember akinek a 600as fizetés kevés annak a milliós is az lenne...mer van pénz, nő az igény és megy a franc.

Mostani párom osztrák...

Előtte akivel voltam 400at keresett kb...érdekes nem kellettem pénzelni és belefért minden.

Úgyhogy Én sok pasit megértek, hogy az ilyen flancolos lábakkal a tökük tele van.

De a másik oldal...amíg van kereslet a kínálatra, addig bizony sok pénzleső nő lesz. Marhára tehetnek erről a férfiak is...mert ugye mindegy csak legyen jó nő.

A valóság meg az, hogy a 260at kereső tanárnak is van nője és gyereke.

N 31

2023. jún. 1. 23:43
 98/139 anonim ***** válasza:
100%
Ui: Bocs a felreírásokért...😅
2023. jún. 1. 23:46
 99/139 anonim ***** válasza:
100%

97

Nem azt mondtam, hogy "nagyon kevés" a 600, azt mondtam, egyáltalán nem gazdag, és amikor gyereket szülök, akkor nem mindegy, hogy ő mennyot keres. A 600ból tudok félretenni, sőt, lakáshitelt is tudok fizetni!

"Aztan hova szülőd a gyereket? Vagy elad mindenki mindent.."

- hülye lennék! Minek? Majd kiadom szépen alberletbe, meg ő is kiadja az övét, az albérlőm meg majd fizeti a házunk hitelét. Ha beut a krach, van hova visszamenni, ha nem, akkor meg van fix bevetli forrás.

Vagy az albérlet jobb? Semmi ertelme más zsebet tömni, sose lesz az enyém, de kib*szok pont annyi pénzt havonta, ami a hitelem...

Én most magyar sráccal randizok, fél éve, (most az utobbi idoben keveset tudtunk talalkozni munka miatt, de napi szinten 2-3 orát lógunk viberen kamerával beszélgetve) - most hazajon, azt beszéltük, hogy odaköltözök. Lakva ismerszik meg..Teljesen egyet ért velem! Nem várok kacsalábon forgó palotát aranyteglaval, meg audit és társai,... De egy minimum szinten üssön már meg! Ja, és ez csak belépő! Ez önmagában édeskevés!

2023. jún. 2. 07:05
 100/139 anonim ***** válasza:
100%

"- Ismét! (Negyedszerre) Nem kell gazdag pasi! A netto 600 ezres fizetés, NEM gazdag, hanem átlag!"

Nem, nem átlag!

Így még oké, de a legtöbben nem adják ki a lakást pasik se, hanem vesznek nagyobbat együtt.

Albérlet jobb? Igen, itt kinn bőven jó. Nekem is van lakásom, 2 és félsuibas (nem írtam, mert örököltem).

Sokan magával az önerővel csünnek meg...8 éve kb ha itt tartok, mint most Én is tudtam volna lakást venni, de már nem kapok annyi hitelt hogy normálisat tidjak, mert mindennek olyan ára van, hogy az átlag magyar magyar fizetésből sose veszi meg vagy épp beledöglik a hitelbe meg még kocsit is hitelre vesz.

Neked oké a "viberes" kapcsolat is, Nekem marha kevés lenne az elején is.

2023. jún. 2. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!