Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőktől is elvárás a saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőktől is elvárás a saját autó, lakás stb. megléte, vagy csak a férfiaktól?

Figyelt kérdés
2023. máj. 31. 22:05
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/139 anonim ***** válasza:
75%

71

Gyerek még... Mit vársz? De amugy, nem az ilyen kis gyerekekkel van a baj, hanem amikor 30 evesen is igy gondolkodik egy pasi...

2023. jún. 1. 14:50
 72/139 anonim ***** válasza:
75%

"Te. Nem unjatok még? Ebbol latszik hogy a kritikat nem birjatok elviselni. En mit toporzekoljak egy nevtelen oldalon ahol olyan fogyatekosak vannak mint ti? Vita lezarva"

Gergő, a privát üzenetek réme. :DDD Eddig bírta a külföldi fizuval minimálisan tuningolt sérülékeny egó.

2023. jún. 1. 14:51
 73/139 anonim ***** válasza:
0%
Nem baj csajok. Ti vagytok a huseg megtestesitoi a mindig tokeletes sajat hazzal rendelkezo istennok baromi jo keresettel. Inkabb hordjatok ki a gyereket meg fogjatok egy fakanalat meg a f...t. Erre vagytok jok masra😚 meg hogy a ferfit kielegitsetek. Rabszolgak disznoolba a helyetek
2023. jún. 1. 14:53
 74/139 anonim ***** válasza:
0%
De nyugodtan irjatok meg. Jol elszorakozom rajtatok :D
2023. jún. 1. 14:55
 75/139 anonim ***** válasza:
80%
Hölgyeim ilyen élet vár Gergő jövendőbelijére, akarom mondani áldozatára. Igazi főnyeremény.
2023. jún. 1. 14:56
 76/139 anonim ***** válasza:
75%
#74 Most akkor vita lezárva, vagy jól szórakozol? Kérlek döntsd el Geri. :D
2023. jún. 1. 14:58
 77/139 anonim ***** válasza:
0%
En jol szorakozok. Csak vitatkozni nincs kedvem mer nem vezet semmire:D
2023. jún. 1. 15:02
 78/139 anonim ***** válasza:
75%
#77 azért csak nem állsz le, folytatod, sőt privát üzeneteket küldözgetsz, annyira nem akarsz vitatkozni 😂😂😂
2023. jún. 1. 15:09
 79/139 anonim ***** válasza:
75%

Én nem követtem végig az eseményeket, de 74-es: mennyire undorító, és egyben szánalmas vagy. Gondolom kaptál már jó pár visszautasítást, hogy így állsz a nőkhöz, fogsz is még, abban biztos vagyok. Először tedd rendbe magad, fogadd el a mikropöcsöd, aztán meg szépen gondolkozz el azon miket beszélsz.

1. Több sikeres nőt ismerek, akik tanulás árán értek el sikert, jogászok, könyvelők. Akkor szerinted 2 vizsga vagy túlóra között ők is f*szt szorongattak a kezükben és inkább azáltal értek el sikert?

2. És ha valaki háztartásbeli és otthon van 3 évig gyerekkel, akkor mi van? (Épp így vagyok, fáradtabb vagyok, mint munka mellett voltam.) Régen ez volt a normális, most meg pár komplexusos paraszt a gyereknevelést, főzést, házvezetést is kurválkodásnak titulálja?

3. És ha még valakinek ez is a munkája pl, az nem munka? Irodában dolgozom, közgazdász vagyok, ha épp nem gyerekkel vagyok otthon (átlagosan keresek, a pénzt elszórom, nem vagyok büszke magamra), de ha elképzelem, hogy naponta több idegen testrészt kellene a számba tartanom, jópofát vágva felfordul a gyomrom. Ők sem élvezik szerintem, nekik sem lehet könnyebb, sőt... gyomorforgató egy út a több pénzhez, amihez még lehet nagyobb kitartás kell, mint kijárni az egyetemet. Nyilván elítéli őket a társadalom, de mégis valaki ebből él és jé, kereslet is van rá. Neked sem ártana felkeresned egyet, mert elég fusztráltnak tűnsz.

2023. jún. 1. 15:18
 80/139 anonim ***** válasza:
0%
Fujj. Te undorito gusztustalanok vagytok ti nok:D Te jo isten. Kepesek vagytok a prostikat is vedeni. Jajj szegenyek istenem meg ne sajnaljuk mar hogy szopogatjak a f...okat... Menjetek mar a k..va anyatokba de komolyan. D
2023. jún. 1. 15:23
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!