Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőktől is elvárás a saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőktől is elvárás a saját autó, lakás stb. megléte, vagy csak a férfiaktól?

Figyelt kérdés
2023. máj. 31. 22:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/139 anonim ***** válasza:
64%

Ilyen feleket mint amilyen te is vagy ilyet biztos hogy nem akarnek megtartani. Ezen hogy ilyen sok ferfi hozzaallasa azt meg koszond meg a noi tarsaidnak.

Engem semmi se flusztral csupan csak az igazsagot mondom. Volt mar komoly kapcsolatom aranyos normalis lannyal is. Voltak kalandok is.

De ez hogy valaki leszarozzon egy ferfit csak azer mer 400 at keres meg alberletbe lakik, vagy esetleg meg szuloknel, ezt kikerem magunknak. Ehez kell egy undorito ocsmany szemelyiseg. Mert ti betennetek a valagatokat a keszbe persze az egyszerubb. De azon nem gondolkodtal el hogy anno esetleg ket ember terentette meg az egzisztenciat es nem egytol vartak el. Haz auto, stb. Erdekes mod szuleink idelyebe meg mukodott. Mostmar tulzottan kinyilt a pofatok hogy egyenjogusag van.

2023. jún. 1. 12:15
 52/139 anonim ***** válasza:
75%
Jajj 52 én meg pasiktól kaptam anno a beszolásokat, hogy közösen semmit nem vennék meg nem szívesen költözök a másikhoz.
2023. jún. 1. 12:28
 53/139 anonim ***** válasza:
75%
#49 Az én WC ülőkémre nőként max én ülök rá, szóval az nem egy nagy szám. Valaki seggét meglesni lowkey az utcán még nem lesz tapasztalat, pont hogy üvölt belőled a tapasztalatlanságodból adódó kb. ~30 év alatt felgyülemlett frusztráció.
2023. jún. 1. 13:12
 54/139 anonim ***** válasza:
82%

Nem a keresettel van a baj, meg nem is az a lényeg, hogy ki mennyit keres meg "mit ért el". Egyébként ha már itt tartunk ez is elég érdekes. Az alapján ítélkezünk, hogy ki mennyi pénzt visz haza? Komolyan a mai világban csak ez az egy az értékmutató? Mert itt sokan folyamatosan ezzel jönnek főleg a nagyon "sikeres" nők, hogy hát "ő nőként megkeres ennyit, meg ilyen-olyan sikeres, akkor miért ne várhatná el a férfitól" és hasonló blabla.

Én férfiként inkább azt nézném, hogy ki mennyit költ. Meg szerintem ezért érdemes. Egy olyan nő biztosan nem kellene aki mondjuk 700 ezret keres, de ennél is többet költ havonta, mert ez nagyon nagyon nem jó jel. Inkább az ilyennel nem lehet tervezni hosszú távon, nem pedig azzal aki 300-at keres.

Nyilván férfiben ugyanaz a helyzet. Mert nincs az a pénz amit ne lehetne elkölteni és inkább keresse nvalaki szerényen de tudja beosztani a keresetét tudjon bánni a pénzzel, ne pedig csak elherdálja. Márpedig aki havi 700+ ezreket költ el az 99%-ban elherdálja baromságra. Ilyen keresetből jól befektetve, hamar "nyugdíjba" tudna vonulni az ember, vagy legalább normálisan élni és valami célt kitűzni. Persze, nem mindenkinek cél mondjuk a saját ingatlan, és az hogy legyen állandó tartaléka, de pl. én úgy vagyok az ilye ndolgokkal, hogy a fizetést nem azért kapom, hogy elßasszam baromságokra, hanem hogy félretegyek és befektessek. Ez a két dolog az elsődleges minden más ezek után jön.

Szóval valakinek a 700 is kevés valakinek a 400 pedig már álom. Én 700 ezres fizetést fel sem tudnék fogni. Az azt jelentené, hogy kb. havi fél millát megtakarítok, nagyjából 3-4 évente tudnék venni egy ingatlant (nyilván a lakhelyemen és a környéken, vidéken). Azért ez elég durva, és számomra még durvább, hogy valaki ennyi pénzt simán eltapsol havonta. Számomra ez felfoghatatlan...

ÉS mindez nem jelenti ,hogy igényelen vagyok. Egyszerűen csak nem érzem szükségét 800 ezres telefonnal futkozni, minden nap más "dizájner" cuccban villogni, meg hasonló baromságok. Az én értékrendbe ezek a dolgok nem férnek bele és akkor sem férnéne bele, ha amúgy megengedhetném őket.

2023. jún. 1. 13:15
 55/139 anonim ***** válasza:
0%
54 es. Hidd el tobbet dugtam mint te:) De szerintem keress egy penzes palit aztan tartasd el magad vele. Parszor lecumizod aztan ennyi. En ilyen kereset mellett se allnam egy no szarjait se. Ha kell egy 300 as telefon akkor vegye meg maganak.
2023. jún. 1. 13:24
 56/139 anonim ***** válasza:
27%

#56 Biztos, biztos, további jó incelkedést nagyfiú, erősödjön csak tovább az az alkar.

#55 Nem csak ez tényező, de elmondom a gyakorlati tapasztalatot:

1.) A pasik jelentős részének sérti az egóját, ha egy nő náluk többet keres és hosszú távon lehetetlen velük együtt lenni, mert állandóan megy az óvodás durca.

2.) Jellemző szintén, hogy az ilyen palik konkrétan piócaként rátelepnek a nőre, hogy még ő tartsa el őket.

Sok sikeres ezért mondja, hogy a saját életszínvonala alatt inkább kösz, de nem. Természetesen vannak kivételek, ettől egy pali lehet életképes, szerető, megbízható és jó partner, csak sok esetben kéz a kézben jár a "gyári" fizu egy alapvető megkeseredettséggel. Ha az nincs és emellett intellektuális közös pontok/hobbik is vannak, az illető önálló személyiség és életképes, akkor semmi baj nincs. Csak lássuk be, sokszor nem ez a helyzet.

2023. jún. 1. 13:29
 57/139 anonim ***** válasza:
75%

55-ös, nem arról van szó,. hogy értékmutató lenne, viszont Te Magad is jeleztél egy potenciális problémát.

Számodra durva és felfoghatatlan, hogy valaki havi 700 000 forint felett költ havonta, nekem meg természetes, hogy a lányom iskoláztatására kifizetem ezt az összeget, ha módomban áll. Egész egyszerűen nem az alacsony bevételed, hanem a pénzhez való eltérő viszonyulásod miatt nem lenne működőképes egy kapcsolat közted és sok, anyagilag is sikeres nő között. Az én koromban már (50 körül) rendelkezem olyan megtakarításokkal és befektetésekkel, hogy szabadon költhessek olyan dolgokra, amelyek jobbá vagy kényelmesebbé teszik az életemet, vagy a lányom oktatásába, így áttételesen jövőjébe fektessek. Egy teljesen eltérő hátterű és gondolkodású embernek ez az esetek nagy részében nehezen tolerálható, így a kapcsolatot is ellehetetleníti. Akit pedig nem zavar, azt sokszor éppen azért nem, mert élősködni akar a nőn. Éppen ez az oka annak, hogy ezek az általad idézőjelesen sikeresnek minősített nők ha tehetik, olyan társat keresnek, ahol nem áll fenn ez az összeférhetetlenség.

2023. jún. 1. 13:39
 58/139 anonim ***** válasza:
67%

30

Termeszetesen van lakaskm, autom, jó keresetem nincs még, mert 26 vagyok még csak (netto 665 ezer) 800 ezer forint nagyon keves, plusz gyerekvallalaskor nekem ez lecsokken! De egyebként, ha én szulok, én torom derekba a munkahelyi elomenetelemet, es en rakom ossze a pénzt a csaladi eletre, akkor te a f*szodon kivul mit raksz a kapcsolatba?

2023. jún. 1. 13:48
 59/139 A kérdező kommentje:
60: Az én apukám többet keres, mint a tiéd, bi-bi-bííí. :D
2023. jún. 1. 13:52
 60/139 anonim ***** válasza:
0%

57. Es neked meg a szad erosodjon. Bar nem tudom mennyi ondót kellett lenyelned ahhoz hogy felkaroljanak a szemetdombrol de azer meg szopogass par futyit.

En egeszsegesen szexelek, attol mer leirom az igazat meg nem vagyok incel. Csak hat nektek noknek az szokott fajni sajnos. De tudjuk te biztos hogy millio felett keresel.

2023. jún. 1. 13:53
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!