Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják ezt el a 28-35 közötti férfiaktól?
Figyelt kérdés
Változik az ember.. én úgy gondolom az elmúlt 15 évben is fejlődött az emberiség, fizikai adottság terén. A legtöbb mai 15-25 év közötti férfi , genetikailag vékonyabb és magasabb mint az azt megelőző évtizedekben született ferfiak.
A most 30 asok legtöbbet pocakos , vagy az átlag 175/180 cm és 80 -100 kg közötti. Ezzel csak az a probléma hogy a párkeresés számukra nehezebb lett! Mert a mai fiatal srácok átlagban magasabbak és vékonyabbak. És ezt várjak el a nők a 30 aasoktól is , akik még nem ezekkel az adottságokkal születtek. És irtó nehéz egy 90 kilóval normal testalkatú férfinek 65 kgra lefogyni , hogy úgy nézzen mi mint egy mai tini fiú , hogy találjon partnert.
A legtöbb pocakos pasas 30 as azért az, mert mozgás alig van, sör, zabálás az meg megy. Nekem egy olyan 35 éves haverom van, akinek lapos a hasa, akár egy 25 évesé. A titka az, hogy alig iszik néha-néha, meg odafigyel, hogy mit eszik.
2020. jún. 28. 07:21
2/29 anonim válasza:
A korabeli nok nem varjak el.
Ja, hogy fiatalabb pipi kellene? Akkor szedd ossze magad. A magassagon kivul mindenen lehet valtoztatni.
2020. jún. 28. 07:33
3/29 anonim válasza:
Magasság-105 = Kb milyen testsúly az ideális. Az a probléma, hogy a 30 feletti férfiak közül sokan meghíznak. Nem azt várják a nők, hogy úgy nézzen ki a férfi, mint egy kamasz fiú, mert az a másik véglet, és őszintén szólva, nem tudom, hogy ez kinek tetszik, de plusz 20-30 kiló van az embereken, és nem izomból. A férfiak miért várják, hogy a nő csinos legyen? Na, hát pont azért várják a nők is ezt a férfitól?
2020. jún. 28. 07:38
4/29 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha valakinek van némi pocakja, de legyen mellé izomzata is. Ha csak olyan szétfolyós, puhány a sok üléstől és szemét kajától, szélesebb a csípője, mint a válla, bocsánat, de az nem tetszik. Ennyi idősen is kell az egészségre figyelni.
Mi titka? Odafigyel arra, hogy mit eszik, sört/alkoholt nem fogyaszt, szeret mozogni, tehát egészséges mozgásban gazdag életmódot folytat.
Ennyi. Nem rinyálni kell, hanem odafigyelni az étkezésre, és felemelni a s..gged a gép/telefon mellől.
2020. jún. 28. 07:58
6/29 anonim válasza:
37 évesen 110 kilós vagyok. Sörhas? Az is akad de amíg a mellkasom szélesebb addig nem érdekel. Akarok bármiben is versenyezni a 65 kilós sportgilisztákkal? Akar a rosseb XD a nők nagyrésze nem szereti ha egy a ruhamérete a pasijáéval
Én nem értem a párhuzamot, miért akarna egy 30+ férfi úgy kinézni, mint egy 15-25 éves kölyök? Egy felnőtt nő sem várja el, hogy kamasznak nézzen ki a párja. Azt viszont sokan (ha nem is mindenki) elvárják, hogy egészséges legyen és odafigyeljen magára, ne legyen egy szétfolyt zsírgöb. Nekem személy szerint nem feltétel sem a kockahas sem a kigyúrtság, de azért azt elvárom, hogy ha lenéz, még lássa a lábujjait a hasától, és azért alapvetően jobban hasonlítson egy antropomorf lényre, mint egy gömbhalra.
2020. jún. 28. 08:48
9/29 anonim válasza:
Hagyj én tudjam már, oké? Én látom napi szinten az izmos karját és testét.
Párom régebben focizott és komolyan foglalkozott testépítéssel. Ma már csak fut és jógázik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!