Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőktől is elvárás a saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőktől is elvárás a saját autó, lakás stb. megléte, vagy csak a férfiaktól?

Figyelt kérdés
2023. máj. 31. 22:05
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/139 anonim ***** válasza:
#129-130 akkor szerintetek teljesen rendben van, ha egy felnőtt ember elcs*szi a pénzét, élete végéig albérletben él, és semmit nem képes felmutatni a munkájával? Ez lenne a normális? Nem költői kérdés.
2023. jún. 3. 16:19
 132/139 anonim ***** válasza:
26%

Nem, senki nem ezt mondta de ilyen kiszabasokrol meg osszegeket felhozni, ez pofatlansag szerintem.

Mer ez kb ugy jon le ha 1 millio megtakaritasa van csak, nem jovok ossze vele, ha nincs 2 milla akkor nem szulok.

Szerintem ha annyira szereti az egyik a masikat akkor nem a 2 million fog mulni a dolog... Meg 400 at ha keres akkor meg nem jo, de 600 mar igen?

Ha valami suttyo munkanelkuli alkoholista akkor oke. Ertheto. De ilyen kiteteleket tenni szerintem gaz, foleg ha pl szereti a munkajat mer a tuzoltok se keresik meg 400 at se csak ugy mondom.:D

2023. jún. 3. 17:07
 133/139 anonim ***** válasza:
34%

132

És mit kezdjek egy tüzoltóval?

Ismét megkerdezem: Szuper, hogy szereri a tüzolto mumkáját (ami szarul fizet) de miért én fizessem meg az ő álmai árát? Az én álmom egy.olyan család, ahol nem kell fillérezmi stb.

És igen, akkor nem szülök! Felelősségteljesen gondolkodok! Nem fogok nélkülözésre szülni! Jelenleg (az én ugyanennyi fizetésemmel) ha a féffi is megkeresi a netto 600at, abbol már lehet "épitkezni" (a szó képletes értelmében) Mégis mit kezdjek egy tűzoltóval? 20 évesen még oké volt, de 26 évesen már komolyabb távra gondolkodik az ember, és bizony számotanak az anyagiak IS! Én nem tartom magamat jókeresetünek ezzel, mert ez tényleg csak a minimum...de ha még ez alatt keres, eleve mem tudnék rá férfiként nézni. Érdekes, hogy a kereseten lovagolsz, (gondolom nálad az nem pipa) de gyanitom, rengeteg egyéb nők által elvárt belső tulajdonságnak sem felelsz meg.

Megtakaritás: 2 millára szülni? Megőrültél? Józan vagy te? Minimu 6-10, ba beüt a krach! (+a gyerek 2-3M.es kezdő ktge) - Egy ugyanolyan keresetü férfival, mint én, az e havi megtakaritás!

2023. jún. 5. 07:05
 134/139 anonim ***** válasza:
100%
Lassan kihalunk úgyis...😅
2023. jún. 5. 07:22
 135/139 anonim ***** válasza:
66%

133 mostmar nyugodj meg es ulj le. :D. Mer ez a gyozkodes sehova se vezet. Ugyse birjuk egymast meggyozni. Mint irtam, 3000 eurot keresek.

134. Az a baj hogy egyre anyagiasabb vilagot elunk, de az ilyen fele nok kihalhatnanak:D

2023. jún. 5. 07:35
 136/139 anonim ***** válasza:
62%
Jó anyagi körülmények között is nehéz a gyereknevelés, nemhogy rossz anyagi körülmények között. Vicc, hogy ez a sok incel komolyan azt hiszi, hogy az a nő, akinek nem az az álma, hogy egyszobás panel albiban nyomorogjon a lovagjával egy anyagias k*va. Nevetségesek vagytok. Mindenkinek olyan elvárásai lehetnek, amilyeneket akar. Aztán vagy talál megfelelő partnert, vagy nem. Én pl találtam.
2023. jún. 5. 08:28
 137/139 anonim ***** válasza:
26%

Hat az a no amelyik az egyszobas albiba nyomorog a parjaval, azis ugyanugy tehet rola. Akkor kozosen alkotni kene valamit hogy ez ne igy legyen. Ferfi is ugyanugy mondhatna hogy egyiknek se alma hogy a csajaval nyomorogjon egy egyszobas panelbe.

Nem, nem ezert vagytok anyagiasak,mert vannak alapveto igenyek, hanem mer ilyen kiiras hogy 6 millio alatt nem szulok meg 10 millio alatt meg ilyen megnyilvanulasok. Akkor jo sok ember nem szuletne mer azer a legtobbjuknek nincs 10 millio megtakaritas.

Ezt az incel dolgot meg hagyjuk mar. Faraszto. Velemenynyilvanitas. Ti se ertetek egyet a ferfiakkal kozbe megis szopjatok a f..szt nem?

2023. jún. 5. 08:38
 138/139 anonim ***** válasza:
100%
#137 én akkor is le lettem anyagiasozva, amikor azt írtam kommentbe, hogy azt várom el, amit én is tudok biztosítani. Szerintem ez nem elrugaszkodott elvárás, mivel pontosan tudom, hogy teljesíthető. És nem gondolom, hogy az anyagias lenne, aki nem akar a semmire szülni. Mi van, ha valaki beteg lesz? Ha megsérül, kiesik a munkából? Pici baba mellett ez extrém sport pénz és megtakarítás nélkül lenni. Ez tény.
2023. jún. 5. 08:52
 139/139 anonim ***** válasza:
100%

137

"Hat az a no amelyik az egyszobas albiba nyomorog a parjaval, azis ugyanugy tehet rola."

● Én eppen ezert tanultam, hogy elfogadható fizetesem legyen!

Ugyanezt elvárom visszafele!

" Akkor kozosen alkotni kene valamit hogy ez ne igy legyen. Ferfi is ugyanugy mondhatna hogy egyiknek se alma hogy a csajaval nyomorogjon egy egyszobas panelbe."

● Mondja is sok! Teljeseb rendben van! Örömmel teszem bele az "alkotásba" a saját tégláimat, de olyankor sajnos el kell utasitanom a férfi randimeghivasát, ha kiderül, hogy neki nincs téglája, és havonta sem keres elég téglát!

De akkor harmadszor is megkerdezem: ha én keresek 650et, a pasi meg 200 at, mert tüzolto, az szerinted ok? Szerinted ugy megélünk? Szerinted egy ilyen kapcsolatnak milyen jovoje van? Én gyereket szeretnék, megfelelo korulmények köze! Vagy van megfelelo egzisztenciaja ehhez, és akkor esetleg randizunk, vagy nincs, és akkor biztosan nem! Ha nem találok ilyet, nem baj! De nem fogok idecuccolni egy mamahoteles lúzer incel szarkupac, és nem fogok nyomorogni itt egy kisbabával!

Plusz a tudomány mai állasa szerint, én tudok szülni, a férfi meg nem, tehát az én fizetésem ki fog esni 2 évre! Ha viszont, én szülök, én töröm derékba a karrierem, aztán én oldom meg a gyereket otthon...Akkor egy ilyen pasi, a f*szán kívül mit rak a kapcsolatba?

(Erre még nem jöt valasz) pedig kivancsi lennék! Semmi olyat nem várok el, amit én ne értem volna már el!

2023. jún. 5. 10:05
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!