Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőktől is elvárás a saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőktől is elvárás a saját autó, lakás stb. megléte, vagy csak a férfiaktól?

Figyelt kérdés
2023. máj. 31. 22:05
 111/139 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nekünk nem kellesz, szóval nem kell aggódnod. De nem látom be, hogy miért lenne olyan extra elvárás, hogy ne egy földönfutónak akarjak szülni, aki nem volt képes 15 év alatt összeszedni egy lakást, vagy valami megtakarítást. Mi van, ha valamelyikünk beteg lesz? Hirtelen nagy kiadás lesz? Baleset? Akkor mi lesz 0 megtakarítás Bélával? Ilyen emberhez kössem az életem? Na persze. Akkor már inkább leszek egyedül és nem kell kompromisszumot kötnöm az életszínvonalam kárára, mert magamnak tudom biztosítani.
2023. jún. 2. 10:07
 112/139 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudom szoktal e egyebkent TV nezni. Szakerto mondta hogy egyedul hitel nelkul egy sajat haz 12 evet venne igenybe akkor ha a fizetesed 100% at el birod rakni. De mivel ugye zabalni is kell meg szorakozni is, is igy kb a harmadat/ felet birja az ember eltenni, tehat 20-25 evet kene sporolni. Segitseg minden nelkul. Leget gondolkodni. Ha meg valaki 22 evesen elkoltozik albiba az meg meg ugy sem bir egy lakasra felretenni mer ugye fizeti az albit.
2023. jún. 2. 10:23
 113/139 anonim ***** válasza:
100%
#112 olvastad azt a részét is a kommentemnek, hogy vagy saját ingatlan, vagy megtakarítás, korábbi kommentekből meg vagy karrier, vagy autó? Ha egyik sincs, akkor bajok vannak a pénzügyi intelligenciával.
2023. jún. 2. 11:08
 114/139 anonim ***** válasza:
100%

112

Nem tudom, szoktál e körbe nézmi, de a nők többsége, megteremti magának a sajat lakást, ellentétben a férfiakkal, akik erre képtelenek sokszor! És persze emiatr egyfolytaban hisztiznek, hogy már nem elég f*sszal a lábuk kozott szuletni, hanem le is kell tenni valamit az asztalra

2023. jún. 2. 12:22
 115/139 anonim ***** válasza:
75%
Szegény Kétpipás Gergőről meg innen érezni az a betokásodott, poshadt, messze több ösztrogént mint tesztoszteront termelő, székbe belegyógyult informatikus szagot, hiába van külföldön. Csak hogy leírjam én is igazságot, ne csak ő. :D
2023. jún. 2. 13:58
 116/139 anonim ***** válasza:
100%

Sztm meg több pasinak van saját lakása, mint nőnek.

De mindegy is...mindenkinek legyen olyan igénye, amiet akar. Gondja a baja.

2023. jún. 2. 14:26
 117/139 anonim ***** válasza:
0%

114 es hisztizni ti szoktatok ha nem kaptok meg valamit. Mondjuk ha Gorog nyaralas van Kuba helyett veletlen.

Igen szoktam korbe nezni, es epp hogy forditva szokott mukodni hogy a no teszi bele a pcsajat a keszbe nem egy faszi. Mert nekik fontos hogy sportautoba martsak a szaros sgguket. Pont hogy ok gondoljak azt hogy ha kiteszik a csocsuket, meg a p,,najukat akkor az eleg.

115. Os te meg meg a neved is keptelen vagy felfedni ne nevtelenul ugassal. Inkabb en erzem ide a kielegitetlen picsd szagat. Mire veritek magatokat hogy egymast likeolgatjatok? Teljesen mindegy mit pofaztok ekkor is ez a velemenyem. Ha meg ennyire csak a fszunkat visszuk egy kapcsolatba szerintetek nyalogassatok egymas segget.

😅😪

2023. jún. 2. 14:44
 118/139 anonim ***** válasza:
100%
Gergőke, nyugi. A nőgyűlöleted gyökere a frusztráció, vagy a látens homoszexualitás? Lehet hogy érdemes lenne ezzel kapcsolatban felkeresni egy pszichiátert.
2023. jún. 2. 14:50
 119/139 anonim ***** válasza:
0%
118 as nyugi nem utalom a noket. Csak ezeket a fajta nevtelen gyakoris r..ancokat akik ide irogatnak kedves.
2023. jún. 2. 14:52
 120/139 anonim ***** válasza:
100%
#119 úgy beszélsz a nőkről, mint valami alsóbb szintű szolgákról, mindössze azért, mert elvárásaik vannak, és nem elégszenek meg egy mamahoteles 35 éves pasival megtakarítás nélkül.
2023. jún. 2. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!