Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elvárás 25-30 éves férfiaktól a saját lakás és autó?
Figyelt kérdés
Mikor aki nem gazdag család gyereke vagy nem örököl. Hanem átlag csóró férfi nettó 2-400 ezerrel az ha 20 évig gyűjtöget sem tudja megvenni. Tegyük fel 25 évesen kezd dolgozni és tudatosan gyűjt. Annak max 45 évesen jönne össze a lakás! De addig legyen szűz? Mert mindenki elutasítja 25,30,35,40 évesen is ha nincs ingatlana.2023. jan. 22. 07:50
1/60 anonim válasza:
Vannak felnottek akik már nem a diákéletű együttjárós kaocsikra vágynak.
2/60 anonim válasza:
Mert az itteni feminista femcelek sherint ez "csak" alap és egyáltalán nem aranyásás.
3/60 anonim válasza:
Sokan élnek párkapcsolatban autó és saját lakás nélkül. Keress olyan nőket, akiknek nem csak a pénz számít, hanem amit fel tudsz mutatni!
4/60 anonim válasza:
#3 de neki instamodell nő kell. Mert a vékony sportos szexi nő alanyi jogon jár, hiába vagy te ronda, igénytelen, csóró.
5/60 anonim válasza:
nem aranyom, a vödörfejű, sonkalábú nők is legtöbbször ennyire el vannak szállva.
Regizz be pasasként 1x, és lepődj meg.
6/60 anonim válasza:
Nekem tavaly 28 évesen lett saját lakásom és tényleg megrázó a különbség ismerkedéskor. Nem kell túlozni, hogy a lakásvásárlás előtt szűz voltam, most meg casanova vagyok, de egyértelmű a trend, hogy korábban sok nőnél ez lehetett a visszautasítási tényező az utolsó néhány évben már, mert most konkrétan vannak újra komolyabb szexuális sikereim, ellenben az utolsó pár lakótárssal albérletben töltött évvel.
7/60 anonim válasza:
Mert a nők nem képesek ezeket maguknak megteremteni, ezért a készbe akarnak beleülni.
8/60 anonim válasza:
Nekem is van.
És nem elvárás. A párok közösen szoktak megteremteni.
Hiába hisztiztel, nem emiatt nincs nőd.
9/60 anonim válasza:
Sok nő van, aki meg tudja teremteni magának, de azok sem egy szintjük alatti pasira vadásznak, aki majd élősködik rajtuk.
10/60 anonim válasza:
7. Dehogynem megtudják. Majd itt is jönnek és elmondják, hogy van saját lakásuk. Azt nem teszik hozzá, hogy a szüleik vették nekik. Vagy örökségből van. Vagy még 2010-2015 körül vették, amikor a legolcsóbbak voltak az ingatlanárak és őket nem érdekli, hogy most többszörösen nehezebb venni, mint akkoriban volt. A nők általában találnak módszereket bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!