Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elvárás 25-30 éves férfiaktól a saját lakás és autó?
Figyelt kérdés
Mikor aki nem gazdag család gyereke vagy nem örököl. Hanem átlag csóró férfi nettó 2-400 ezerrel az ha 20 évig gyűjtöget sem tudja megvenni. Tegyük fel 25 évesen kezd dolgozni és tudatosan gyűjt. Annak max 45 évesen jönne össze a lakás! De addig legyen szűz? Mert mindenki elutasítja 25,30,35,40 évesen is ha nincs ingatlana.2023. jan. 22. 07:50
41/60 anonim válasza:
39. És szerinted melyikért kell többet dolgozni, egy jól fizető szakmáért/vállalkozásért, vagy visszafogni magad a zabálástól és heti párszor eljárni mozogni?
42/60 anonim válasza:
41
Nem ez a lényeg. Te elvarsz valamit. Meg én is. Ennyi
43/60 anonim válasza:
nem ettől válik harmónikusá a kapcsolat. édeskevés, ha jó segged van, ahogy a palinak lakása. beugrónak max. mint egy állásinterjú. ott is el lehet hasalni.
44/60 anonim válasza:
41
Hát nekem a masodikért jobban kellett dolgoznom, mint az elsőért. De ez mindegy. Nornalis no nem kezs csóró mamahoteles pasival
45/60 anonim válasza:
"Semmi joguk elvenni a fizetesed, neked meg nem kell olyan hulyenek lenni, hogy oda is add."
Persze, 18 évesen el is lehet költözni otthonról, aztán nem tudom a nettó 200.000 ft-os fizetésből meglátom hogy fizetsz albérletet, rezsit, meg kaját. Miért gondolják egyesek, hogy 30 évesen is jár alanyi jogon a mamahotel?
46/60 anonim válasza:
Nem értem a sírást. Magyarországon jólét van, az átlagbér 500k felett, egy sima segédmunkás egymilla felett keres. Mi a probléma?
48/60 anonim válasza:
46. Remelem ironia amit irtal.. mert meg osztrakban sem kap 1 millat a segedmunkas.
49/60 anonim válasza:
48: Orbán azt mondta, itt is írják rengetegen, hogy a fizikai munkások sokat keresnek. Orbán és az internet népe pedig csak nem téved, nem?
50/60 anonim válasza:
49. Nagy fityeszes vagy.. oszd az eszt mashil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!