Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elvárás 25-30 éves férfiaktól a saját lakás és autó?
Azért, mert a legtöbb 30 éves mamahoteles Jani arra hivatkozik, hogy azért nem költözik külön, mert így tud spórolni. Ha 5 év alatt csak havi 100 rongyot el tud tenni, az is 6 millió 5 év alatt, 12 10 év alatt. Ennyiből már bőven kijön egy kisebb vidéki lakásra az önerő, minimális törlesztővel.
Tudod, hogy honnan tudom? Onnan, hogy én azért laktam a szüleimmel, hogy spórolni tudják, és nem ritkán két állásom volt, hogy havi 250 ezret tudjak félretenni. Amiben a szüleim maximálisan támogattak, gyakorlatilag a ruháimon kívül mindent ők fizettek. Így jött össze 12 millió 5 év alatt, a szüleimtől kaptam hozzá 3 milliót, (Fundamenta), és ebből 25 évesen tudtam venni egy lakást. Az is igaz, hogy ez évekkel ezelőtt volt, amikor még lényegesen egyszerűbb volt, és az is igaz, hogy most nagyjából a dupláját keresem, mint akkoriban. Azt is tudom, hogy szülő semmivel sem segít. De kell nekem ilyen családi háttérrel valaki?(Nem!)
Úgyhogy bocsi, de okádni tudok, amikor velem egykorú (28+) mamahoteles pasik jönnek ezzel a süket dumával, aztán anyagi romlásba viszi, ha meghív egy kávéra, meg nem tudja kifizetni a részét, ha elmennék étterembe, mert összesen nincs ötezer forint spórolt pénze.
Nem érdekel, hogy ki szerint vagyok ettől aranyásó, rohadék, meg ami még a csövön kifér. Nekem nem kell olyan, aki képtelen a pénzzel bánni, nincs benne szorgalom, nem rendelkezik normális családi háttérrel, nem tervez előre, mindig másokat hibáztat, aluliskolázott, lehúzza a környezetét, és minden fillért elszór két hét alatt, amit megkeresett, és a virtuális térben tölti a napja nagyrészét.
Igen, pont ők azok, akiknek 45 évesen se lesz semmijük.
13. Van az a szintű rondaság, alacsonyság, rossz szociális skillek, amin ezek sem segítenek.
Ha külsőben nagyon rosszul állsz, azt nem tudod pénzzel kompenzálni, maximum ha még egy-két nagyságrenddel nagyobb vagyonod lenne és akkor is mindig tudnád, hogy csak a pénzedért van veled a nő.
"És manapság sokkal több a jó/sikeres nő, mint az ugyanilyen pasi"
Csak akkor, ha a másik fél elvárásai alapján definiáljuk a "sikerességet".
Mert a férfiak elvárásai a nők felé sokkal alacsonyabbak: nézzen ki normálisan, legyen ápolt, ne legyen aranyásó. Ennyi.
A nők elvárásai a férfiak felé: legyen jóképű, atletikus, menő munkával, de olyan menő munkával, ami mellett egy rakás szabadideje van, 30 év alatti, mert öregemberrel nem ismerkednek, de 30 évesen legyen már saját lakás, autó, évi két db nyaralás Balira meg Bora-Borára, legyen határozott, domináns, de csak akkor, ha épp a nőnek arra bizsereg, amúgy legyen alárendelt, aki elismeri, hogy a nők a legerősebbek. Ja, amúgy a férfiak 80%-a átlag alatti, ronda a nők szerint.
Aztán lehet dumálni, hogy kevesebb a "sikeres" férfi.
14.
Miért indulsz magadból ki? Én egyáltalán nem nézek ki rosszul!
9 ezt javítom
"#7
KEVÉS nő van, aki meg tudja teremteni magának, de azok sem egy szintjük alatti pasira vadásznak, aki majd élősködik rajtuk."
Egyáltalán nem így látom, az én környezetemben sok olyan pasi van, aki anyagilag ugyanezt tudja nyújtani. Igen, tudom, hogy nem mindenki születik jó helyre, nem mindenkinek van normális munkahelye, és én se itt tartanék, ha egy borsodi szociálisan hátrányos helyzetű család kilencedik gyerekének születek.
De pont ezért elvárás nálam a rendezett háttér.
Nem érdekel, hogy a szerencsés 20%-hoz tartozok, ugyanis nem mindenkivel akarok összejönni, csak eggyel. Tisztában vagyok vele, hogy magasak az elvárásaim. De nem érdekel. Az se érdekel, ha szakítunk a párommal, és 45 évesen egyedül leszek. Elég megnézni a tágabb családban a nőket, mennyire megszívta az, aki lejjebb adta az igényeit, és most 45 évesen gyakorlatilag arra dolgozik két helyen, hogy a férje eszetlen költekezését fedezni tudja. Aki meg egyedül él, se férje, se gyereke, az most a karriere csúcsán van és boldogan él.
Egyáltalán nem azt látom, hogy egy nőnek a boldog élethez annyira szüksége lenne egy pasira. A gyerekvállalás is inkább csak nyűgnek tűnik. Szóval semmi fenyegető nincs abban, hogy 45 évesen gondolok egyet, és rltöltök egy hosszú hétvégét Las Vegasban, ahelyett, hogy gányolnék a család után, és sütném a rántott húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!