Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért elvárás 25-30 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elvárás 25-30 éves férfiaktól a saját lakás és autó?

Figyelt kérdés
Mikor aki nem gazdag család gyereke vagy nem örököl. Hanem átlag csóró férfi nettó 2-400 ezerrel az ha 20 évig gyűjtöget sem tudja megvenni. Tegyük fel 25 évesen kezd dolgozni és tudatosan gyűjt. Annak max 45 évesen jönne össze a lakás! De addig legyen szűz? Mert mindenki elutasítja 25,30,35,40 évesen is ha nincs ingatlana.
2023. jan. 22. 07:50
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
26%
20. Én nem bántásból vetettem fel annak a lehetőségét, hogy 45 évesen egyedül leszel, hanem mert ez a trend a fejlett világban, amihez többé-kevésbé mi is tartozunk. A nők gazdaságilag függetlenek és ezért már pénzügyi okokból nem kell együtt lenniük egy nem jóképű, de szorgalmas férfival, aki termeli a pénzt. Szóval maradnak az akármilyen jól kinéző pasik alkalmira (alkalminál az se baj sok nőnek, ha gazdaságilag alatta van), illetve a kevés jól kinéző + legalább olyan vagy tőle még pénzesebb férfi kapcsolatra. Csakhogy belőlük kevés van, mert pl. a nők már lassan többet keresnek majd, mint a férfiak. Meg arról se feledkezzünk meg, hogy a nők egy férfit keresnek kapcsolatra, de az legyen kb. tökéletes félisten, egy ilyen tökéletes félisten férfi viszont nem feltétlenül egyetlen nő mellett akar megállapodni, hanem élvezi, hogy a legtöbb nő utána koslat. Így jutunk el oda, hogy lehet hogy nem te személyesen, de rengeteg az életben általában anyagilag, szakmailag sikeres, külsőre is jól kinéző nő lesz egyedül, mert nincs elég hozzájuk hasonló férfi darabszámra sem, de aki van kevés, az se feltétlenül elköteleződni akar mind.
2023. jan. 22. 10:48
 22/60 anonim ***** válasza:
67%

Nem elvaras, ha 20 eves kora ota alberletben lakik, nyilvan amellett nehezebb sporolni, de mar az plusz, hogy egy onallo ember. Nekem van sajat lakasom (igen, szuloktol), ha lejar az albija, hozzam koltozhet es majd sporolunk egyutt, ha akarunk esetleg nagyobbat, kozoset, ha annyira komoly es jo a kapcsolat.

De ha egy 30 eves ember mindig otthon lakott a szuloknel, akkor ennyi ido alatt ha nem tudott egy jelentosebb osszeget megsporolni onerore, az azert sokat elmond rola. Parom batyja ez a kategoria, nulla penzugyi tudatossag, azt hiszem o mar 40 raadasul, az egesz fizetese elmegy, semmi sporolt penze nincsen, folyamatosan kajat rendel, PC jatekokat vesz, minden nap sorozik es tarsai. Ellenben az egyik baratunk (30) 2-3 even belul lakast vesz, mert o felrerakott, nem azert lakik otthon, hogy bssza a rezet, majdnem minden hetvegen tulorazik. Neki mondjuk baratnoje is van, aki szinten rak bele, mivel hogy alapvetoen nem pusztan azt a tenyt nezzuk, hogy valami van-e vagy nincs, hanem a mogotte huzodo indokokat. :)

Nem azert nincs notok, mert nincs lakas, hanem mert leri rolatok, hogy ha rajtatok mulik, soha nem is lesz.

2023. jan. 22. 11:31
 23/60 anonim ***** válasza:
35%
Nem a lakás számít. Ha jóképű, magas/izmos, menő vagy, akkor is elmennek veled a nők, ha otthon élsz.
2023. jan. 22. 11:40
 24/60 A kérdező kommentje:

Egy valamit megfigyeltem ez és a másik által kiírt kérdések alatt a válaszokból.

Honnan jön az a hülyeség és erős indulatok azok felé akik 30 éves korukig otthon laktak a szüleikkel és nincsen megtakarításuk? Eszetekbe se jut az a lehetőség hogy az adott srác nem elszórta a pénzét? Én is a szüleimmel laktam sokáig. Elsőnek Tescóban dolgoztam, aztán egy gyárban. Nagyon kevés volt a nettó jövedelmem. És nálunk az egész család szegény volt. A szüleim elvárták hogy a fizetésem 80% át haza adjam. Volt olyan hónap amikor az egészet. És ez ment vagy 10 éven át. Szóval nem herdáltam el a fizessem és nem volt mit gyűjtenem. Ilyenkor mi van? És gondolom nem év vagyok a világon az egyetlen akit a szülei nem tudtak ingyen tartani.

2023. jan. 22. 11:51
 25/60 anonim ***** válasza:
20%
24. Ja, hogy szegény családból származol? Nem viccelek, a nők előbb dugnának a kutyájukkal, mint veled.
2023. jan. 22. 11:56
 26/60 anonim ***** válasza:
30%

24

Ha a szuleid tudtak ingyen tartani 18 eves korodig, tudtak volna utana is. Semmi joguk elvenni a fizetesed, neked meg nem kell olyan hulyenek lenni, hogy oda is add. Mas tema, ha esetleg beteg mind a ket szulod es nem tud dolgozni egyaltalan es konkretan eltartod oket, de ez meg ertelemszeruen megint egy olyan dolog, hogy akkor inkabb keresnek a nok olyat, akivel tudnak kozosen haladni, senki nem akar arra varni, hogy a mama-papa mikor dobja fel a pacskert.

2023. jan. 22. 12:02
 27/60 A kérdező kommentje:

26

A nővérem és én mindketten haza adtuk a fizetésünk. Amíg éltek a szüleink. Éreztük hogy ez nincs rendjén de elköltözni se tudtunk volna sehova. 2006/2007 környékén 100-120 ezer nettó volt a fizetésünk. Később kicsit több lett de az és kevésnek számított. Szüleink megvettek tényleg minden alapot kaja…. Mindig volt áram,víz, tisztálkodási szerek. De saját költhető pénzünk nem volt. Úgy dolgoztunk 8-10 éven át hogy addig láttuk a fizetésünk amikor megkaptuk és villamossal haza nem értünk vele.

2023. jan. 22. 12:11
 28/60 anonim ***** válasza:
57%
24, nemtudom mi a rosszabb, ez, vagy, mint a én esetem, amikor csak a fizum 10%át kérték el, ha megszorultak, vagy hirtelen pénzre volt szükségük mindig adtam és ezt rendre elfelejtik, de az is megesett már, hogy azt állították 1 évig nem adtam haza. Még 2012ben 700 ezer forintra volt szükségük amit megadtam amiből csak 500at láttam viszont. Egy 12 órás műszakrendben 90 ezer ft volt a nettó bér, tehát ez megfelelt egy 8 hónapos jövedelemnek, ami most 2 millió 400 ezer forint lenne 300 nettóval számolva. Abból a 200at soha nem kaptam vissza mondván nekik az jár. "Légyszi", ígéret" megadom", aztán bumm semmi. Fura egy család ez. Értem, hogy szívesség a 10% amiről megállapodtunk, de ha nemtudnak besegíteni, hogy talpraálljak, azt magamnak kell megteremtenem saját keresetből. Ha annyit adtam volna haza, mint te, azt is elfelejtették volna és minden veszekedés alkalmával előhúzták volna, a mikor mész már el innen kártyát. Most azt mondják, úgy költözök majd ahogy tanultam, aztán hogy ne fenyegessenek ezzel rendeztem a dolgaim szállítását egy költöztető céggel. De várjál utána, hogy megelőzzem a "mennyezeti lámpákat úgy szereled fel ahogy tanultad kivédésére" inkább maszekot hívok valahonnan amit jeleztem faternak (fater ő villanyszerelő segített volna). legutóbb balhénál továbbmentek. 2 hónap költözésig és azt mondták "arra az időre albérletbe is mehetsz!" :D Most vettem észre, hogy a szüleim ha megdöglött a tehenem dögöljön meg a szomszédé típusú emberek. Csak én nem a szomszédjuk vagyok, hanem a fia. A tesóimon látom, hogy a köztük lévő viszony jobb, mint nálam, de csak azért lehet, mert hugi dubaikodásból keresi a kenyerét, öcsém meg alkoholista. :) 1 fokkal nehezebb lesz, hogy nemlehet rájuk számítani, de megoldom. Ott a youtube! Csapot már elméletben be tudok szerelni és a mosógép sem jelent problémát szerintem. Bútornál ott a leírás.
2023. jan. 22. 12:16
 29/60 anonim ***** válasza:
78%
Ha valaki 25 évesen kezd el dolgozni, az valószínűleg addig egyetemre járt, vagy lerakott egy két szakmát, tehát nem okoz neki gondot kifizetni egy jobbféle albérletet és amellett félretenni. Vagy az ilyenekkel mégis mi történt az alatt a 7 év alatt, amióta nagykorú lett?
2023. jan. 22. 15:22
 30/60 anonim ***** válasza:
71%

29. Képzeld 18 évesen nem mindenki varázsütésre kerül erre a világra semmiből, hogy mindenki egyforma feltételekkel induljon az életben. A családod, neveltetésed, szüleid nagyon meghatározzák a sorsodat, a gondolkodásmódodat, önbizalmadat és még ezer más minden alap dolgot a személyiségedben. Aki nem indul jó csomaggal, annak már a rajtvonaltól sokkal nehezebb az élete, mint annak, aki igen. (És ennek még a szülei anyagi helyzetéhez sincs köze feltétlenül.)

Az a legszomorúbb, hogy egyszerűen képtelen vagy más, főleg szerencsétlenebb sorsú emberek bőrébe beleképzelni magad és megérteni, hogy a tőled sikertelenebbek az életben nem feltétlenül saját személyes hiányosságok miatt lettek sikertelenebbek, vagy nem ilyen egyszerű a világ, hogy te beleraktál sok kemény munkát és sikeres lettél, aki pedig nem lett sikeres, az nyilván nem dolgozott olyan keményen, mint te.

2023. jan. 22. 15:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!