Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek hirtelen "nem jut eszükbe" a hatalmas egyenjogúságért való küzdelmük akkor, amikor elvárják a férfiaktól, hogy dominánsak legyenek és irányítóak?
A domináns az neked mióta bunkó és arrogáns?
Olyan szánalmas ez a rinyapinya kamuzás, hogy az már fájdalmas.
Egy nőnek se kellenek a magadfajta p..csök!
Soha nem vártam el ilyen undorito szerepet hogy a férfi legyen domináns
Nem szeretek és nem is tudok alávetett gyenge valaki lenni
Utalom ha egy férfi irányítani akar engem uralkodni akar felettem
Pont ezért vagyok és maradok inkább egyedülálló mert nekem nem kell egy here a nyakamba aki domináns alfa majmot akar jatszani én meg lehetek a kiskuytaja akit vezet irányít elnyom. Plusz lehetek a pótanyja aki főz mos takarít rá meg szexel vele. Ha ilyenné kell válnom hogy legyen valakim akkor inkább maradok örökké egyedül. ne akarjon egy férfi felettem dominálni mert azt nem vislelem el. Férfi saját maga felett legyen domináns ne a nő felett
Nem azért születtem nőnek hogy egy férfit szolgaljak mint valami cseled
Nőket nem kell irányítani vezetni és dominálni.
"Nőket nem kell irányítani vezetni és dominálni."
Mégis a bunkó és arrogáns férfiaknak sikerül érdekes módon becsajozni, amelyik férfi nem bunkó, az alul marad mindig...
Érdekes, párom se nem bunkó, se nem arrogáns, mégis 6 éve együtt vagyunk.
Apád is egy arrogáns bunkó?
El vagy te tévedve. Első körben, a nők többsége kikéri magának, hogy bárki is irányítani próbálja.
A domináns férfi nem bunkó, pökhendi és arrogáns. A domináns férfi határozott, tudja mit akar (és ezt kulturáltan is ki tudja fejezni, tehát nem bunkó) és jól szervezi, irányítja a saját életét. De nem az enyémet!
A közös életünket közösen irányítjuk.
Az egyetlen terület, ahol a nők egy jó része szereti és engedi az irányítást, az a szex, de ott sem mind. Én is szeretem, ha az ágyban is határozott, tudja mit akar, levesz a lábamról. (szintén nem pökhendi, ha nincs teljesítmény, csak duma, akkor nem kell)
Amúgy azt, hogy a nők domináns férfit keresnek, tipikusan a pasik mondogatják. Mi csak határozott, érett gondolkodású, felelősségteljes férfit akarunk, aki nem gyerekként hanem partnerként kezel bennünket. Bocsi, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!