Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak emberek, akik elhiszik, hogy a nőknek nem a kinézet (és a pénz) számít első körben és ha ez nem üti meg a hatalmas mércéjüket, akkor megy a levesbe az illető, függetlenül a személyiségétől, jellemétől?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 2. 12:32
1/47 anonim válasza:
Unalmasak már az ilyen kérdések. Fejezzétek már be!
3/47 anonim válasza:
Képzeld vannak olyan nők akik nem a pénzre mennek. A kinézet meg mindenkinek más az ideálja. Ne mond azt hogy ha eléd állna egy rút kis kacsa meg egy bomba nő..akkor te a kacsát választanád. Vam egy határ kinézetben amiből nem adok lejebb kivéve ha az illeteő valamilyen módon fel nem kelti az érdeklődésemet. A pénz? Minek? Van állásom és jól keresek szóval miért nézzem hogy van e állása stb felesleges. Amég nem várja el hogy eltartsam addig nem érdekel a pénze.
4/47 anonim válasza:
Nekem sem volt még gazdag kigyúrt blabla alfahím pasim, mind átlagos :)
6/47 anonim válasza:
Tök átlagosan nézek ki, nem követem a divatot, sőt sokáig pénzem sem volt, és mégis nagyon szép, értelmes barátnőim voltak a múltban.
Most elkezdtem (elég jól) keresni, még sincs senkim.
7/47 anonim válasza:
A pénz nem igazán (annyi fizetése azért legyen, hogy magát eltudja tartani, ne kelljen kisegíteni), de a külső fontos
8/47 anonim válasza:
És már megint kezdik... Párom 120 kilós, pénze alig, saját lakása nincs, autója nincs. Mi mégis 7 éve együtt vagyunk. Az hogy neked plázap.nci kell nem a mi problémánk. Növessz egy párat és majd talán fogsz legalább egy kutyának kelleni.
Én magasról tojok az olyan "férfiakra", akik azt hiszik majd a pénzükkel megvehetnek engem vagy többet törődnek a külsejükkel mint egy modell. Ha egy gerinctelen senkiházi vagy, de jól nézel ki és gazdag vagy, attól még nem fogsz engem érdekelni.
9/47 anonim válasza:
Én férfiként azt mondom, valóban léteznek nők, akik elsősorban nem a külsőségekre mennek, de számuk elenyésző ahhoz képest, ahány férfi van, aki nem néz ki különösen jól és/vagy nem keres jól.
10/47 anonim válasza:
8.vagyok, én 48 kiló vagyok, de ebből a kommendetből és látni, hogy miért is vagy ilyen megkeseredett, kedves kérdező. Visszavonom, te még egy kutyának se fogsz soha kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!