Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak emberek, akik elhiszik, hogy a nőknek nem a kinézet (és a pénz) számít első körben és ha ez nem üti meg a hatalmas mércéjüket, akkor megy a levesbe az illető, függetlenül a személyiségétől, jellemétől?
Aha. Tök érdekes, ez a hozzád hasonlóktól zsigeri válasz. "Nekem nem tetszik, másnak biztos."
Hát másnak sem biztos.
De téged nem is láttalak, ronda vagy, mert ez az ocsmány személyiség kiül a fejedre.
Nem, sosem ezt mondjuk, ha tudnál értelmezni szöveget. Most is csak azt mondtam, hogy míg pl. nekem és férfi ismerőseimnek alap elvárásai vannak a nőkkel szemben, addig fordítva már inkább maximális mércét tapasztalunk.
Én annyit mondtam, ne legyen elhízott vagy csontsovány. Kb. ennyi, más kikötésem a külsőre nincs is. Ez miért sok?
Aztán ha megkérdezel egy nőt, kezdi sorolni a listát: legyen jóképű, dús hajú, kék szemű, széles vállú, kidolgozott sportos testű, jó illatú, borostás, jól és divatosan öltözött, stílusos stb.
Köszönőviszonyban sincs egymással a két oldal elvárásrendszere. Ha nőként van egy vékony vagy normál alkatod, hosszú hajad és igényesen felöltözöl, a külsőd nem lesz oka annak, hogy nem találsz párt.
Aztán férfiként egy vékony alkattal, normál rövid hajjal és öltözőkkel max. csak kinevetnek a nők.
Igen. Minden egyes nő. Az összes! Kivétel nélkül agyhalott.
Ezt te komolyan elhiszed magadnak? Ébredj fel, barátom.
Tessék, hosszú haj. Rövid hajam nem lehet, várnom kell 3 évet, hogy legyen valakim, mert a faszik hisztiznek a hajacska miatt.
Szerinted ennyi? Itt rinyálnak a narancsbőr miatt, hogy milyen ronda (pedig azt életemben először az egyik legsoványabb barátnőmön láttam), hogy kerek segg kell nekik, formás cici - segget addig kerekítesz, ameddig lehet, de a mell adott.
Ne legyen sehol szőrös, ráncos.
Ugyanazokat az elvárásokat írtad le, csak az egyiket több szóval.
"Én annyit mondtam, ne legyen elhízott vagy csontsovány. Kb. ennyi, más kikötésem a külsőre nincs is. Ez miért sok? "
Nem minden férfinak ennyi az elvárása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!