Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak emberek, akik elhiszik, hogy a nőknek nem a kinézet (és a pénz) számít első körben és ha ez nem üti meg a hatalmas mércéjüket, akkor megy a levesbe az illető, függetlenül a személyiségétől, jellemétől?
Neked a válaszaid alapján nemhogy nő járna,de egy alapos tökön rúgás,amiért egy felszínes paraszt vagy,de másokat szidni könnyebb. Szerintem itt ez a legfőbb gond,nem hogy mennyi pénzed van vagy hogy nézel ki. Nálad független a személyiségtől,mert az egy rakás sz*r így is,úgy is.
Ami neked hatalmas mérce,az másnak jóízlés,meg hogy nem áll össze ilyennel,akkor sem ha halomban állnak egymáson a ferrarik a garázsban és te vagy maga bradpitt.
Igen, ezt mondom, nem vonzódsz a kövér nőkhöz. Nem azért, mert eldöntötted.
SENKI nem dönti el, mit tart vonzónak.
"A nők meg nem vonzódnak hozzád"
Itt csak nem rólam van szó, több száz embert ismerek, akiknek 20on éves korukra se volt még nője, csak mert nem jóképűek és izmosak.
És? A nő nem olyan, ami jár.
A kövér nőket most ugattad le, hol vannak az ő virnyákoló kérdéseik?
A férfiak elvárásai kisebbek a nők felé, a kövér nőknek is simán lesz párjuk, attól mert épp nekem nem tetszenek. Nekem is tetszik a nagyon elhízottat vagy a pálcikát leszámítva mindenféle alkat.
Viszont a nőknek csak egy nagyon kis tartomány a megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!