Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek hirtelen "nem jut...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek hirtelen "nem jut eszükbe" a hatalmas egyenjogúságért való küzdelmük akkor, amikor elvárják a férfiaktól, hogy dominánsak legyenek és irányítóak?

Figyelt kérdés
Gyakorlatilag ma is ugyanazt várják el a férfiaktól a nők, mint a kőkorszakban, legyen domináns, magyarul bunkó és arrogáns... Érdekes módon ilyenkor háttérbe szorul az a hatalmas egyenjogúság hiszti, amit egyébként sok más esetben előadnak a nők. Pont hogy azok a férfiak nem kellenek a nőknek a mai napig sem, akik tisztelik a nőket, ebből kifolyólag az egyenjogúságot is. Hogy van ez akkor? Az egyenjogúság elve szerint manapság a bunkó, pökhendi, arrogáns férfiakat kellene a nőknek megvetniük, lenézniük, de pont hogy nem így történik, hanem őket tisztelik...

2019. jan. 17. 18:38
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
51%

Ha ha :D

Eddig az összes létező alfa majmot lapátra tettem, mert kivétel nélkül mindegyik irányítani akart. Egy normális nőnek nincs szüksége arra, hogy irányítsák.

2019. jan. 18. 11:58
 32/35 anonim ***** válasza:
59%

Ez nagyon ki van facsarva.

Vannak persze ilyenen is, de nagyon nem ez a jellemző.

2019. jan. 18. 18:33
 33/35 anonim ***** válasza:
63%

Nem a megfelelő helyen keresgélsz, vagy csak hiszed magadról, hogy nem akarsz irányítani. Menj pszichológushoz, néhány alkalmas tanácsadással tisztázhatod a helyzetet.

Én is ellenpélda vagyok, se a férjem, se a két vejem nem arrogáns, pökhendi, bunkó. Kedves, udvarias, alkalmazkodó emberek.

2019. jan. 20. 16:00
 34/35 anonim ***** válasza:
39%
Haha, hogy fel van háborodva a sok gyakoris kislány, ők aztán sohasenem. Csak ott a bibi, hogy ismerkedéskor 10-ből 7 nő említi meg az ötödik mondatban, hogy ő amúgy szereti, ha dominálják, használják, meg elfenekelik. Mondjuk szerintem rohadtul unalmas, a főzőtudományt jobban értékelném... Olyan nőt én viszont még nem láttam, aki kompenzálás nélkül, valóban képes lett volna felelősségteljesen menedzselni a saját életét.
2019. jan. 20. 16:09
 35/35 anonim ***** válasza:
45%

Dühös vagy a nőkre mert nem sikerült becsajoznod?

Miaszar 😂😂😂

2019. jan. 20. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!