Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elvált, gyerekes nőknek mire fel vannak ilyen hatalmas igényei?
Nekik is jóképű,sportos,gazdag pasas kell, legalábbis abban a korosztályban ahol próbálok ismerkedni, a huszonéves, max harmincas éveik elején levők körében.
Ugye azt ők se gondolják komolyan, hogy az álompasik álma a mások gyerekének a felnevelése??
nem vagyok álompasi de ha van olyan nö aki számomra megfelelö akkor szájhuzás nélkül nevelném a gyereket és apja helyett apja lennék. ez nálam nem akadály
de hogy a kérdésedre válaszoljak. azért akarnak gazdag vagy legalábbis pénzes pasit mert szeretnék ha a gyerekekük nem szenvedne hiányt semmiben
sajnos a mai nők ilyenek, csak a pénzt nézik
és bizony párválasztásnál fontos szempont
Meglehetősen kevés férfi álma, hogy más gyerekét nevelje fel, költsön rá egy vagyont, mire felnő, főleg ha a valódi apja, a nő exe nagyból tesz a gyerekére.
Az ún. "álompasik" akik minden ujjukra kapnak tiz nőt gondoljátok majd ezt választják a független gyerektelen nők helyett?
miért ne nevelném annak a nönek a gyerekét aki közel került a szivemhez? nem az exet kell nézni. és persze lenne konfliktus köztem és a gyerek között de ha ugy állok hozzá akkor a gyerek se lesz lökött.
és azért is vállalnám be mert nagyon jol tudom milyen apa nélkül felnöni... és ezt egy gyerek sem érdemli
Nem vagyok elvált, gyerekes nő de a kérdésed eléggé általánosít, a dupla kérdőjel a második kérdés végén pedig tükrözi a felháborodottságodat.
Attól, mert pár férfi csak a bombázókra bukik, megcsalja a párját, csak a szexet akarja, hazugság lenne azt állítanom, hogy mind ilyen, és a Dunának rohannom, hogy a világ megérett a pusztulásra. Még nem akadtál össze a számodra megfelelő nővel, semmi egyéb komplikáció nincs benne. Nem mindnek vannak hatalmas igényei, tudok olyan fiatal asszonyról, aki mindenről lemondott (még a reménybeli társról is), csak egészségben fel tudja nevelni a gyerekét. Egyedül, elváltan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!