Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elvált, gyerekes nőknek mire fel vannak ilyen hatalmas igényei?
Nekik is jóképű,sportos,gazdag pasas kell, legalábbis abban a korosztályban ahol próbálok ismerkedni, a huszonéves, max harmincas éveik elején levők körében.
Ugye azt ők se gondolják komolyan, hogy az álompasik álma a mások gyerekének a felnevelése??
Pont hogy félreértitek amit írtam, mert nekem NEM akadály a gyerek, engem nem zavarna, hogy "pénzbe kerül", tudnám is sajátomként szeretni szerintem, aztán mégse kellek egy nőnek sem akiknél próbálkoztam és ebben a cipőben vannak, mert nekik igényeik vannak én meg nem vagyok se szép se gazdag.
Ez ami felháborít, ami kiakaszt. Aztán meg ők sírnak, mert nem kell a jópasinak a kölkük és inkább egyedül maradnak, mer "minden férfi szemét"...
Az elvált, gyerekes nők kissé el vannak szállva maguktól, sose nőnek fel. Mármint a többségük. Van néhány köztük, aki normális, tőle függetlenül alakult szerencsétlenül a sorsa, de ők azért elég kevesen vannak. Így beszéljünk a többségről:
Elkapkodták a gyerekvállalást, véletlen becsúszott vagy fiatalon akartak gyereket tök mindegy kitől. És a gyerekcsinálás előtt nem tisztázták a párjukkal az elképzeléseiket. Sokan nem is szerették a pasit, csak donornak vagy eltartónak kellett nekik. Az elvileg szerelmeseknek is ott volt a fejükben, hogy majd megváltoztatjuk a pasit ebben-abban. Előbb utóbb jöttek a viták, és a pasit okolták minden rosszért.
A gyerekkel régen nincs foglalkozva. Vita, ordibálás, hiszti, válás. Majd az apa ocsárolása a gyerek előtt, hogy ne is legyen kedve az apjához menni. Önmagának királynőkét, komoly anyukaként való feltűntetése, akinek jár, hogy kiszolgálják. Ezután direkt így keres. Legyen gazdag, jóképű. Ráadásul olyanokkal kezd, akinek nincs gyereke, nehogy másra is költsön az úr... A gyerek közben teljesen mellőzve van, néha oda van adva nagyinak, amíg anyu randizgat... Ciki.
Ahány elvált anyukát ismerek, mindegyik idegbeteg, és mindegyiknek probléma van a gyerekével. Képtelenek a gyerekük fejével gondolkodni, csak púp a hátukon. Persze a külvilágnak eljátsszák, hogy a gyerek a legfontosabb, és majd az álompasi is csak második lesz. Még ezt is tűrniük kell.
Az elvált nők és az elvált férfiak egyaránt problémásak, egyik fél sem tud alkalmazkodni, együtt élni valakivel. Ezt tapasztaltam (én sem fogok többé elvált fazonnal kezdeni).
Mert az elvált pasik, akiknek gyerekeit az anyja nevel, azoknak is hatalmasak ám az igényeik! Ők sem érik be gyerekes anyukákkal, nekik is álomnő kell gyerek nélkül.
Ezt sosem értem. Miért nem jók egymásnak, és miért nem hagyják a gyermekteleneket békén? Mindegy. Végül mindenki maga választ, aki beéri velük, az beéri, aki nem, nem.
De az biztos, hogy ha megértő nőszemélyt keresel, akkor jobb, ha a komolyabb felfogású gyerek nélküli hajadonok között keresgélsz.
15! hát elég degradálóan írsz, gondolom Neked is voltak gondjaid
ezek az egész egy nagyon rossz általánosítás részedről,
nekem nem voltak elvárásai csak ennyi: legyen földön járó, őszinte, hűséges és ne igyon mindennap, nem cigizek, de már ez sem zavarna, nem vagyok ideg beteg sem, láttam kölköket hogyan beszélnek a szülővel, na ezeken kiakadtam, nálunk nincs ilyen, ja és nem dumálok az apjuk ellen, ő szarja le nagy ívben őket, de tudom akkor is hátrány, na ezért adtam fel, így már legalább értem, hogy sok ember így gondolkodik, hát így már nem is csodálkozom
17-el egyetértek, valóban kissé durva a megfogalmazás, de helyt álló. Erre még rátesz egy lapáttal, hogy van az ismeretségi körömben is pár idétlen dísztyúk aki gazdagabb pasival felcsináltatta magát, majd benyújtották az igényt a gyerektartásra. Persze azóta csodálkoznak, hogy a kutyának se kellenek, max egy dugásra.
Ami engem illet, nekem sem kellene olyan nő akinek már mástól gyereke van, elég lesz majd a saját vérem szeretni és felnevelni. Lehet lepontozni!
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!