Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőktől is elvárás a saját autó, lakás stb. megléte, vagy csak a férfiaktól?
En kiadni a sajat hazam alberletbe ur isten. Azer hogy lelakják, aztan utana kolthetek felujitasra meg szazezreket. Sose adnam ki a hazam alberletbe senkinek.
Ha meg mar van egy hazam masikat biztos hogy nem vennek. Minek?.
Egek, micsoda elvárások! Egyszer még nagyot fogtok koppanni, lányok! De az a ti bajotok lesz.
N
100
Szerintem a kommuniákciós csatorna mindegy, a tartalma a lényeg! Egyébkent, 3 honapra elment az USA.ba, de ahogy visszajön, odacuccolok. Nyilván, most ki nem adom! Mert mi van ha? Ha de jól alakul, akkor miért ne adhatnánk ki? Ez egy plusz beveteli forrás, eletem végéig. Ne adjuk már elő, hogy a lakás nem érték. (P.S. a lakásom ertéke most kb. 28 M ft. Mi az a befektetés, ami 28M.ft.ra, garantáltan havi 100 ezret fizet?) Mert szerintem nincs ilyen! Lelakás: meg kell nézni nyilván kinek adod ki. Édesanyamnak van 3 lakása! Soha nem volt gond, igaz, 3 havi kauciot kér, +közjegyző előtti szerzodeskötést. (Akinek nem tetszik mehet a p*csába)
Azt értem, hogy kint jobb bérelni. Kint én is béreltem, mig összeszedtem az önerőt, de ne csináljunk már ugy, mintha Magyarországon is f*szább lenne bérelni, mint venni! Majdnemcsak olcsóbb a hitelem, mint egy ugyanilyen kategoriás albérlet! 🤦♀️
De azt értsd meg, hogy a legtöbb embernek az önerőre nincs! Van aki meg 20 évesen elmegy otthonról mer olyan a családdal a kapcsolata.
Mellesleg nem én írtam hogy én nem adnám ki...nekem is kívan adva.
102
De pomt ez az, hogy ezek nem nagy elvarások! Ez a minimum szint 30 eves korra!
107
Termeszetesen, mindenki ugy szül, ahogy szeretne! Én vagy igy, vagy sehogy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!