Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőktől is elvárás a saját autó, lakás stb. megléte, vagy csak a férfiaktól?
Figyelt kérdés
2023. máj. 31. 22:05
121/139 anonim válasza:
#117 Nincs szükség rá, hogy egymásét nyalogassuk, vannak azért bőven normális férfiak is ezen a Földön. A magadfajtát eleve nehéz is lenne a klasszikus értelembe férfinek tekinteni. Lehet ez a véleményed kedves Gergő, a miénk meg ez. :D
Ja és Vikinek hívnak, így már névtelen se vagyok.
122/139 anonim válasza:
Okes Viki hat sajnalom akkor nem vagyok ferfi. Most milesz. Jezusom...😪
123/139 anonim válasza:
117
Sportauto????? Bőven elég, ha vam egy BIZTONSÁGOS, középkategorias autod! Csakhogy a legtobb ferfinek még ez sincs...
124/139 A kérdező kommentje:
Akkor már én is beszállok. :D Egy Ladának, Suzukinak már nem is örültök?
2023. jún. 2. 18:26
125/139 anonim válasza:
Kerdezo. Gondolj bele ha meg buszozni vagy vonatozni kene. Letorne a labuk a helyerol:D
126/139 A kérdező kommentje:
Szerintem a Herceg személye fontosabb, mint hogy milyen a lova. De ez csak az én véleményem...
2023. jún. 2. 21:09
127/139 anonim válasza:
Sajnos a nők magasról tojnak a személyiségre, ha nincs számukra megfelelő ló és fészek.
128/139 anonim válasza:
De ha a herceg nem képes semmit felmutatni, amit a munkájával elért az elmúlt 10-15 év alatt, akkor valamit nagyon rosszul csinál. Vagy azt akarjátok mondani, hogy teljesen rendben van, ha valaki ennyi idő alatt nem tudott összeszedni legalább valami megtakarítást? Komolyan? Ha nem tudja, akkor vagy pénzügyileg felelőtlen, amilyen esetben nem akarom hozzákötni magam, vagy egyszerűen nincsenek ambíciói vagy motivációi. Mindkét esetben olyan személyiségbeli hibákról beszélünk, ami nem vonzó egy emberben.
129/139 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy ennyi anyagias ember van manapság, de majd megtanulják úgyis, hogy mi a fontos. Segítek, nem a luxusautó a p-csátok alá. :D
2023. jún. 3. 14:58
130/139 anonim válasza:
Hiaba mondod ezeknek kerdezo:D En mar voltam szuz incel, minden amit el birsz kepzelni. A nok nem viselik a kritikat. Ez van. De en akarmelyik szemebe kegyetlenul megmondom, elobe is volt bar ebbol konfliktusom. Ilyen kijelentesek mellett hogy 2 millio ft alatt nem szul meg balfsz az aki 400 at keres, ezek nem nok hanem ugy hivjak hogy picsak. Es nem azer, mer nem lehet elvarasa, hanem mer lenezi, azt aki tisztesseggel becsulettel dolgozik. Majd ha szarra csaljak oket megtanuljak igyis ertekelni azt akinek mondjuk nincs a gyerekszulesre 2 millioja csak 1.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!