Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőktől is elvárás a saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőktől is elvárás a saját autó, lakás stb. megléte, vagy csak a férfiaktól?

Figyelt kérdés
2023. máj. 31. 22:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/139 anonim ***** válasza:
27%
Engem meg azért utasít el minden nő, mert 35 évesen a szüleimmel élek. Csak akkor jönnének össze velem, ha egyedül laknék albérletben vagy lakásban.
2023. máj. 31. 23:12
 22/139 anonim ***** válasza:
35%

11: Egy egyedülállónak többnyire 1 fős lakása van, 1-1,5 szoba, 25-50 nm.

Kell, hogy mind2 félnek biztosítva legyen az önálló lakhatása, így is hozzá kell még tenni, ha gyerekeket akarnak, több nm kell, nem annyi, amennyijük maguknak van.

2023. máj. 31. 23:28
 23/139 anonim ***** válasza:
16%

Sztm egy 30 éves korra a különélés és valami kocsi alap nőnek és férfinak is.

A mai világban meg bizalom ide vagy oda, de senkivel nem vennék közösen semmit (ház, autó).

Ettől függetlenül volt párom, aki otthon lakott 34 évesen...nem emiatt lett vége.

N 31

2023. jún. 1. 01:04
 24/139 anonim ***** válasza:
30%
A férjem mindig a fejemhez vágja, hogy nincstelen vagyok, ő részéről, ha egyszer újrakezdi tuti az lesz.
2023. jún. 1. 01:28
 25/139 anonim ***** válasza:
74%

Nincs ilyen elvárás a nők felé. Sőt ha a férfinek tetszik az adott nő és szimpatikus akkor az sem érdekes ha a szüleivel él.

Kb. azaz elvárás szokott lenni, hogy dolgozzon valamit legyen egy állása. Persze ne rosszlány.

Ez így van.

Én viszont örülök annak ha a nőnek van autója vagy legalább is tud vezetni. Mert ha együtt megyünk valahová mondjuk hosszabb útra és bármi gond van ő át tudja venni a vezetést, vagy ha az én autóm szerelőhöz kerül 1 hétre akkor tud ő is besegíteni nekem ha kell.

2023. jún. 1. 05:39
 26/139 anonim ***** válasza:
60%

13

És ezzel mi a baj? Szerinted milyen csaladi eletet lehet tervezni egy olyan férfival, aki 30 evesen még a szüleivel él? Vagy keres havi 400 ezret, és így ennyi az élete? Segitek: Semmit!

2023. jún. 1. 06:13
 27/139 anonim ***** válasza:
0%

Nők felé semmi elvárás nincs ami pénz. Fordítva az összes elvárja!

Na de írjuk 2 fajta női típusról.

A, akinek gazdagok a szülei, kitartottàk amíg diplomázik. De már 20 évesen kapott saját lakást , autót és sok milliót a szüleitől. Azaz minden alá volt tolva/megkönnyítve. Na ez a típus is elvárja hogy egy albérletbe született srác is önerőből érje ezt el 30 éves koráig. Úgy hogy a nővel ellentétben neki semmit nem tudtak segíteni a szülei.

B, Ez a fajta még rosszabb! Aki szegény vagy közepes családból származó okos nő! Aki tényleg kitartóan tanult és mindig azon ténykedett hogy elérje a céljait. Most keres 6-800 ezret , több nyelvet beszél , van saját lakása , megtakarítása és autója. Viszont büszke arra amit elért !!! De közben az elfelejti hogy 5 évig volt egy gazdag pasija aki total kitartotta. És mivel ez idő alatt a nő is dolgozott de mondjuk 600 ezres fizujat egy az egyben el tudta tenni mert a fiuja mindent fizetett. Mikor szakítottak akkor a ez idő alatt megtakarított milliókból vett lakást!! Vagy ezzel tudott önerő hitelt felvenni. Lényeg hogy elfelejti hogy “segítség” miatt tudott spórolni és lakást venni. Mert evekig “ingyen” élt a barátjával. Aztán pl itt a gyakorin meg osztja szegény sorsú férfiakat, vagy a munkahelyen hogy nézd 30,36 éves férfi és miért nincs saját lakása? Jah???? Talán azért mert neki nem voltak ingyen éleses évei és 20 évig kellene gyűjtögetnie hogy talán kapjon hitelt. 🤣🤔😒.

Szóval rohadtul igazságtalan mindkét típusú nő, de a második veszélyesebb aki nem született gazdagnak de elért valamit (kis számára nem átgondolt segítséggel)

2023. jún. 1. 06:41
 28/139 anonim ***** válasza:
77%
Nekem ez nagyon furcsa. Mikor megismertem a férjemet, egyikünknek sem volt semmije, mindent közösen teremtettünk meg, lakást, autókat, mindent.
2023. jún. 1. 07:48
 29/139 anonim ***** válasza:
19%
27. Es. Eleg sokan keresnek 400 ezret, ha te hozzateszed a masik 400 at akkor az mar 800. Abbol azert el lehet lenni. Amugy meg nem a fasziktol kell mindent elvarni, neked van hazad autod komoly kereseted? Ha nincs akkor ne ugass te p..csa
2023. jún. 1. 08:09
 30/139 anonim ***** válasza:
32%
#30 akinek van, és így várja el ugyanazt, azt is lepontozzátok
2023. jún. 1. 08:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!