Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő megtudja, hogy a férfi rendszeresen sörözik akkor miért nem akar tovább ismerkedni?
Figyelt kérdés
A nők ugyanúgy fogyasztanak alkoholt, bulikban sok esetben ha hajnalban szét néz az ember akkor több részeg nőt lát mint férfit, ráadásul teljesen kikelnek magukból.2023. máj. 13. 11:03
81/105 A kérdező kommentje:
"csak a kétségbeesett vágy, hogy egy nő akárcsak hozzád érjen."
Rossz a feltételezés, ezt bármikor eltudnám érni egy átlagos vagy az alatti nővel, illetve prostikkal.
Nekem szép és csinos nő kell. És ha azt megkapom akkor kiváltja a sört.
2023. máj. 13. 15:09
82/105 anonim válasza:
Igen, a jó vita elsőszámú pontja, hogy a személyeskedés mindig nyerő….:) sajnos most mennem kell, de egy élmény volt, szép napot és jó cipekedést kívánok.
83/105 anonim válasza:
Ne mondd már hogy nem lenne jó neked egy átlagos külsejű, normális nő, aki szeret tèged. Nem minden a külső, hiába szèp valaki, ha egy elviselhetetlen pica.
84/105 A kérdező kommentje:
Attól függ mit értünk átlag alatt, volt aki már olyat linkelt átlagos nőként akire igent mondtam volna, de olyat is akivel biztos nem jönnék össze.
Nyilván nem tűrnék meg magam mellett olyat aki elviselhetetlen.
2023. máj. 13. 15:43
85/105 anonim válasza:
Mondja ezt egy csúnya és elviselhetetlen alkoholista. 😂
86/105 anonim válasza:
Pl. Emma Wattson nekem átlagos, Brigitte Bardot szèp (volt).
87/105 A kérdező kommentje:
Emma Wattsont elfogadnám, de csak hosszú hajjal, röviddel nem.
2023. máj. 13. 15:56
88/105 anonim válasza:
Akkor megnyugodtam, nem bombanő kène neked, inkább csak olyan "helyeske".
89/105 A kérdező kommentje:
Se csúnya, se elviselhetetlen, se alkoholista nem vagyok.
2023. máj. 13. 15:58
90/105 anonim válasza:
Ezek szerint még önáltató is vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!