Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő megtudja, hogy a férfi rendszeresen sörözik akkor miért nem akar tovább ismerkedni?
"A nők ugyanúgy fogyasztanak alkoholt"
Hát én valahogy soha nem ittam meg heti 40 doboz sört, mint ahogy azt te szoktad, szóval ne keverjük a szezont a fazonnal. Baromira nem mindegy a rendszeresség ÉS a mennyiség! Én és a férjem is jó havi 2x megiszunk kb 2-3 pohár bort. Bulizni ritkán megyünk, akkor általában én Somersby-t vagy néha gin tonikot, férjem sört iszik, mindezt normális keretek között. Ennyi az össz alkoholfogyasztásom (meg az övé is), tehát a büdös életben nem állnék le egy alkoholistával, az ugyanis, aki mindennap iszik ilyen mennyiségben, az bizony alkoholista, ha beismeri, ha nem. Márpedig nálam és még nagyon sok nőnél az alkoholizmust kizáró ok. Bár az iszákosságodon kívül vannak más kizáró okok is, pl a gusztustalan belsőd és elhízott külsőd.
Miért számít az, hogy miért nem akar egy nő ismerkedni veled, amikor kiderül, hogy mennyit iszol? Min változtatna a véleményeden, következtetéseiden, cselekedeteiden? Miben más, ha azért nem, mert undorodik a sörtől, vagy ha alkoholista volt valamelyik szülő, rokon, vagy ha prolinak tartja? Min változtat ez azon a téren, hogy befejezte az ismerkedést veled a sörfogyasztás mértéke miatt?
A legtöbb normális embernél nemtől függetlenül kizáró ok a rendszeres alkohol fogyasztás a tinikor után (addig általában elég sok hülyeséget elnéz az ember a másiknak). Teljesen mindegy, hogy alkoholista vagy, vagy csupán hedonistának vallod magad. Az eredmény ugyanaz.
Imádom ezeket a debil példákat, miszerint a férfi hordja a csempét vagy a 100 kilós cementeszsákokat, miközben az asszony főzi a zsíros húslevest a karján három csecsemővel. Borzasztó életszerű helyzet. Elárulom neked, hogy egy átlagos háztartásban szökőévente egyszer kell valami nehezet megemelni, amihez egy ember nem elég, takarítani és főzni viszont rendszeresen szoktak az emberek.
De még a felsorolt dolgokat sem az ember párja végzi el általában, hanem a szakember, szállító stb aki ezért kapja a fizetését. Remélem még a te csirkeagyad is képes feldolgozni egyszerre ennyi adatot és végre felfogod, hogy a 21. században élünk már egy jó ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!