Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő megtudja, hogy a férfi rendszeresen sörözik akkor miért nem akar tovább ismerkedni?
Menthetetlen vagy, tudtam, hogy ezzel fogsz jönni. Tényleg nem akarod felfogni, a férfiak és nők közötti különbséget? Azt akarod mondani, hogy fizikailag is egyenértékű vagy egy férfivel? Istenem..
Majd most erre válaszolod azt, hogy persze mert van olyan férfi aki nagyon gyenge és nála erősebb vagy.
Alkohol az alkohol. Mindegy, hogy sörtől részegedik le valaki vagy koktéloktól. Sőt a koktélok aljasabbak a röviditalok miatt.
Ha csak néha, alkalmakon iszik sört, az egyáltalán nem baj, de ha a mindennapi rutinjának a része, az számomra taszító. Általában egy olyan életmód, habitus kapcsolódik hozzá, ami az én szememben prolis, igénytelen, férfiatlan. Általában ezek a napontasörözős csávók azok, akik nem sportolnak, a kanapén döglenek este, nincs magasabb végzettségük, igénytelenek a külsejükre és a modorukra stb.
Ez olyasmi, mint a dohányzás, ott sem kizárólag maga a cigi a baj, hanem ráadásul még köré épül egy sor taszító szokás és jellemvonás, amiket együttesen kell tolerálnod, ha együtt élsz az illetővel.
Én azt vettem észre, hogy a sörivó vs. borivó férfiak közül az utóbbiak általában igényesebbek és értelmesebbek, DE most nem az alkoholistákról és a kocsmatöltelékekről beszélek természetesen, hanem a mértékkel ivókról.
Látom, hogy a lényeget sikerült kiragadnod. :D Ja, mégsem.
Egyrészt nálunk például ez a koktélozós dolog közel sem napi dolog, mint nálad a sörivás. Átlagosan havonta egyszer-kétszer tartunk ilyen estét, és ekkor se szoktak olyan kellemetlen hatásai lenni, mint a büdös lehelet vagy az egyre nagyobb pocak...
Azért aranyos vagy, amiért próbáltad a kettőt egy lapon említeni.
Nem vagyok egyenértékű fizikailag egy férfival, sehol nem írtam. De akkor azért ne töröljön port mert ő erősebb?
Meg mitől kéne amúgy engem megmenteni?
Milyen "taszító szokás és jellemvonás" épül a dohányzók köré?
Tehát nektek nincs büdös lehetetek a piától, de másnak igen, értem. A pocak meg genetika kérdése.
HA SZÉT KELL OSZTANI KÉT FELADATOT amik adottak lásd pl. favágás/behordani 1 tonna csempét míg a másik feladat mondjuk, hogy valaki mossa fel a padlót meg hordja ki a virágokat akkor vajon KINEK MELYIK JUT? TE HORDOD FEL A CSEMPÉT? MIT NEM ÉRTESZ?
Nem szoktam részeg lenni hétköznap, az, hogy megiszok 5-6 sört attól nem leszek részeg, úgy hat rám mintha te aki nem szokott inni meginna 1 sört.
Más italoknak más illata (vagy éppen szaga van). Egyszer hasonlítsd össze például egy sima Sex on the Beach és egy kőbányai aromáját. Ha büdös is lenne a lehetünk, akkor is, havonta egyszer vagy kétszer lenne rá példa, nem naponta, mint nálad. Ismételten, a gyakoriság egy nagyon fontos tényező.
A kövérségre való hajlamosság (!) valóban többnyire genetikai tényező, ugyanakkor megfelelő testmozgással és étkezéssel könnyedén ellene tudsz állni. Nyilván elhízol, ha nem mozogsz semmit és állandóan sört iszol. Ettől még egy jó génekkel rendelkező ember is viszonylag hamar kikerekedne.
Miért kiabálsz?
Nem én hordom fel a csempét, de nincsenek is mindennap ilyen helyzetek. De ne azért ne takarítson mert x évente egyszer fel kell hozni a csempét. Azt nem értem, hogy miért hozol fel ilyen példákat. Ezek mindennapos dolgok nálad?
És ki érzi itthon a lehelettem mikor egyedül ülök? A tieteket viszont érzik ahova mentek.
Azért mert nem hoztam egy példát és te elkezdted mondani, hogy te is cipekedsz stb. nem tudod felfogni a nő és férfi közti különbséget. Hiába rágom már a szádba példákkal akkor se megy, nem hiszem el..
Tök mindegy hányszor fordul elő, meg van ezer másik példa, a lényeg a női és a férfi szerepkör!
Ez igaz, de azért azt is érdemes elfogadnod, hogy te vagy az egyedüli oka, amiért nem vár téged otthon (és máshol sem) senki. Nyilván nem szeretném megmondani, hogy mit és hogyan csinálj, ha számodra a prioritás, hogy magányosan üldögélj otthon egy sörösdobozt ölelgetve, a szíved joga, de aztán ne lepődj meg (és pláne ne háborodj fel), amikor mások messziről elkerülnék emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!