Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendszeresen bejárok egy kávézóba egy haverral egy kávéra. Normálisan kinéző, 40 éves férfi vagyok. Ha a pincérlány amikor kihozza a kávét nagyon mélyen a szemembe néz, akkor akarhat valamit?

Figyelt kérdés
A komoly korkülönbség miatt dilemmázok. A lány kb 20-22 éves.
2020. okt. 21. 12:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
Lehet, de az is lehet, hogy csak komolyabb jattra számít tőled. Egyébként meg sok csaj parázik a nagy korkülönbségtől, legutóbb én is hasonlóképpen jártam. Vagyis csak sejtem, hogy ez is közrejátszhatott.
2020. okt. 21. 12:23
 2/20 anonim ***** válasza:
98%
Vendéglátó szektor, napi több százas-ezres forgalom... ilyen helyeken én sosem élem bele magam, hogy bármit is akar az illető.
2020. okt. 21. 12:25
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
Felejtsd el; ha akar is valamit, te mit akarnál egy ilyen (hozzád képest) kislánytól?
2020. okt. 21. 12:32
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
A pincér, pultos mindíg célpont a sok férfinek. És mindenkire mosolyogni kell.. De ezt neked kell felmérned.
2020. okt. 21. 12:56
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
40 évesen először jártál olyan helyen, ahol kedvesen szolgáltak ki, mint fizető vendég? :D
2020. okt. 21. 12:57
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Akar valamit. Megtartani az állását. (Dolgoztam egy rövid ideig egy cukrászdában, kötelező volt mindig mindenkire úgy mosolyogni, mintha legalább életem szerelme lenne.)
2020. okt. 21. 13:08
 7/20 anonim ***** válasza:
96%
A munkája része, hogy a vendég úgy érezze, hogy ő különleges vendég.
2020. okt. 21. 13:16
 8/20 anonim ***** válasza:
90%
Komolyan, ezt egy 40-es férfi(?) nem tudja? Szégyen.
2020. okt. 21. 13:25
 9/20 anonim ***** válasza:
20%

Adj gáláns borravalót, zárás előtt menj, és ajánld fel, hogy hazaviszed!

Jó kocsi van-e?

2020. okt. 21. 13:27
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen akar: jó nagy jattot :) neki ez a munkája része, napi 100x elsüti a vendégeknek, ne gondolj bele túl sokat. Döntsd el hogy te akarsz-e valamit, ha igen akkor társalogj vele és dobd fel hogy szívesen beülnél vele. Naponta több ilyen ajánlatot kap, kicsit kínos lesz amikor lepattint, de nem borítja rád a tálcát viszont legalább megpróbáltad és nem pörögsz rajta tovább feleslegesen.
2020. okt. 21. 13:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!