Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeresen bejárok egy kávézóba egy haverral egy kávéra. Normálisan kinéző, 40 éves férfi vagyok. Ha a pincérlány amikor kihozza a kávét nagyon mélyen a szemembe néz, akkor akarhat valamit?
Figyelt kérdés
A komoly korkülönbség miatt dilemmázok. A lány kb 20-22 éves.2020. okt. 21. 12:22
11/20 A kérdező kommentje:
Miért lenne kínos, ha elhívom valahová és lepattint?
Szerintem sokkal kínosabb ha valaki nem próbálkozik be a nőknél.
2020. okt. 21. 13:39
12/20 anonim válasza:
11.-nek.
Pontosan!
De te érett felnőtt vagy, az itteniek java része meg fosós 12 éves, meg elmebeteg.
14/20 anonim válasza:
Ez olyan, mint mikor 13 évesen azt hittük, hogy mert közel ment el mellettem a 15 éves nagyfiú, akkor tuti tetszem neki.
Ha szereted a helyet, hagyd ki inkább. Egy csomó ilyen kis szerelmes álmodozó elhívja naponta.
15/20 anonim válasza:
A szolgáltatóiparban munkahelyi kötelesség jópofizni. Abszolút nem jelent semmit.
16/20 anonim válasza:
Sok vesztenivalód nincs, hívd el egy találkozóra. Én is így csináltam, igaz, már csak akkor, amikor tudtam, hogy közeledik a nyári munkájának a vége. Nemet mondott, de normális hangnemben meg tudtuk beszélni a dolgokat, és egyáltalán nem éreztem úgy utána, hogy ez számomra kínos lett volna. Így legalább nem agyalok azon, hogy mi lett volna, ha... Szerintem ha a szóban forgó hölgy agyilag és érzelmileg is felnőtt, akkor fogja tudni kezelni a helyzetet, és nem hiszem, hogy egy esetleges elutasítás miatt szarul kellene érezned magad abban a kávézóban.
17/20 anonim válasza:
Aha, ezzel csak az a baj, hogy sok társatok miatt nem lesz benne biztos a nő, akármennyire érett, hogy nem azért jött-e vissza a kérdező, hogy a visszautasítás miatt megvárja munka után.
18/20 anonim válasza:
#17: Ez is benne lehet a pakliban, de akkor a nők szerintem ne is mozduljanak ki otthonról, sőt, ne is ismerkedjenek. Nem mindenki vadállat, bármennyire is rettegnek egyesek. Máskor meg azért hisztiznek a nők, hogy "a mai férfiak" miért nem kezdeményeznek. Engem is elutasított az adott lány, elfogadtam, kész, a lényeg az, hogy normális módon tette.
19/20 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem az a lényeg. Féltél, hogy megöl a nő? Kétlem. A lényeg az, hogy de nem bántottad őt.
És pontosan, ez a világunk, ne menjünk szoknyában, ne legyen copfban a hajunk, ha délután 4-kor sötét van, ne menjünk utcára, aludjunk a munkahelyen, mert ha elkapnak, a mi hibánk.
20/20 anonim válasza:
#19: Na ja, rengeteg nőt inzultálnak azért, mert szoknyát hord, vagy mert copfban van a haja. Aki olyan, attól lehetsz te szakadt melegítőben is, akkor is zaklatni fog. Amúgy meg olyan dolgokat viszel bele a dologba, ami szerintem nincs is benne. Az egy dolog, hogy te betegesen rettegsz, de attól még nem kell rögtön temetni ezt a világot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!