Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő megtudja, hogy a férfi rendszeresen sörözik akkor miért nem akar tovább ismerkedni?
Ha egy csaj tinderen minden fotóján borospoharat szorongat = menő.
Ha egy pasas sörözik = proli.
Előbb még az autóval hurcolás volt a gond, most meg gyalogolni akarsz?
Normál méretű, semmi különös.
Erről beszélek, nagyon álszentek a nők, miközben rendszeres italoznak ők is, hétvégi bulikban meglehet nézni milyen szintre aljasodik le sok nő aki amúgy meg arról papolni, hogy ne sörözzön a férfi, meg, hogy az proli. A buliba összeesni, meg az utcán az nem az biztosan.
Szeretek túrázni igen, úgyhogy gond az ha nem szeretsz gyalogolni, de mint mondtam, nem nekem kell megfelelned.
Azért mert más nők “lealjasodnak”, akikhez semmi közöm, még nem fogom tolerálni a rendszeres sörözést.
Sosem voltam 110 kg továbbra sem, és nem is leszek. 100 körül mozgok.
Itt nem egyedekről beszélünk mint te, hanem nagy általánosságban.
De van, mivel nagy általánosságban kell nézni a dolgokat, nem azt, hogy valaki mondjuk földön alszik és akkor hangoztatja, hogy de hát ő a földön alszik. A lényeg a nagy átlag lesz akik ágyban aludnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!