Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő megtudja, hogy a férfi rendszeresen sörözik akkor miért nem akar tovább ismerkedni?
Nem azt kérdeztem, hogy te szereted e a sört vagy nem, hanem, hogy miért nem akar ismerkedni EGY nő általánosságban.
Most nem azt kell figyelembe venni, hogy te már ismersz itt. Hanem egy általános szituációt.
Nem látom, hogy hol van a probléma.
"ha hajnalban szét néz az ember akkor több részeg nőt lát mint férfit, ráadásul teljesen kikelnek magukból"
Ismerkedj velük, talán nem fogja őket zavarni, ha rendszeresen sörözöl.
Ha valaki néha iszik 1-2 sört, azzal nincs gond.
Én 1-2 pohár bort, vagy sört iszom meg egyszerre, azt is csak alkalmanként. A családunkban nagy divatja van a sörözésnek, aminek nem örülök, mert a becsípett emberek társaságában kínosan érzem magam. Ezért nem szeretném, ha a párom rendszeresen inna alkoholt. Cserébe az én hajamat sem kell fogni hajnal 2-kor hányás közben egy buli után.
Ez Shrek-Harkonnen! Jelenteni a kérdést és minden válaszát!
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
Nem vagyok büdös, buta meg pláne nem.
Ha lenne egy szép és csinos barátnőm akivel elütném az időt más dolgokkal, programokkal akkor nyilván nem sörözzésel tölteném az időt helyette.
Nekem nem kell olyan nő aki rendszeresen sörözik. Egy nőnél ez nem olyan mint egy férfinél. Nyilván megihat 1-2 pohár bort hétköznap is, vagy hétvégén ha valami olyasmi esemény van akkor többet is.
Na látod, a saját családodban is ott a példa, őket is megveted meg lenézed akkor? Prolizod őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!