Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő megtudja, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő megtudja, hogy a férfi rendszeresen sörözik akkor miért nem akar tovább ismerkedni?

Figyelt kérdés
A nők ugyanúgy fogyasztanak alkoholt, bulikban sok esetben ha hajnalban szét néz az ember akkor több részeg nőt lát mint férfit, ráadásul teljesen kikelnek magukból.
2023. máj. 13. 11:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/105 anonim ***** válasza:
100%
Roppant igénytelen és taszító dolognak tartom, több okból is.
2023. máj. 13. 11:53
 22/105 anonim ***** válasza:
100%
De erre nincs általános válasz. Mert nekem nem fér bele, nem fog beleférni akkorsem ha más lányok a földön fetrengenek, ha a többségnek belefér. Mi értelme általánosítani? Semmi. Nem is értem mit vársz akkor a kérdéseddel, merthogy nem a miértre keresed a választ az is biztos.
2023. máj. 13. 11:55
 23/105 anonim ***** válasza:
100%
Egy nőként megtudom, ahogy írtad, és egy nőként engem azért zavar, mert nem iszom. Meg mert már ismerlek.
2023. máj. 13. 11:56
 24/105 A kérdező kommentje:

Nem azt kérdeztem, hogy te szereted e a sört vagy nem, hanem, hogy miért nem akar ismerkedni EGY nő általánosságban.

Most nem azt kell figyelembe venni, hogy te már ismersz itt. Hanem egy általános szituációt.

2023. máj. 13. 11:58
 25/105 anonim ***** válasza:
98%
Általánosan a piások büdösek és buták.
2023. máj. 13. 12:00
 26/105 anonim ***** válasza:
100%
Barátnak se kéne olyan, aki az ivászatban látja a szabadidőtöltést. Függő az ilyen.
2023. máj. 13. 12:00
 27/105 anonim ***** válasza:
100%
De ember :D egy rendszeresen söröző nő valszeg akar majd ismerkedni, aki meg utálja a sört, az meg nem. Mi ezen olyan bonyolult? Nincs olyan hogy a “nők” csoportosan mit tesznek és mit nem.
2023. máj. 13. 12:05
 28/105 anonim ***** válasza:
100%

Nem látom, hogy hol van a probléma.

"ha hajnalban szét néz az ember akkor több részeg nőt lát mint férfit, ráadásul teljesen kikelnek magukból"

Ismerkedj velük, talán nem fogja őket zavarni, ha rendszeresen sörözöl.

Ha valaki néha iszik 1-2 sört, azzal nincs gond.

Én 1-2 pohár bort, vagy sört iszom meg egyszerre, azt is csak alkalmanként. A családunkban nagy divatja van a sörözésnek, aminek nem örülök, mert a becsípett emberek társaságában kínosan érzem magam. Ezért nem szeretném, ha a párom rendszeresen inna alkoholt. Cserébe az én hajamat sem kell fogni hajnal 2-kor hányás közben egy buli után.

2023. máj. 13. 12:06
 29/105 anonim ***** válasza:
96%

Ez Shrek-Harkonnen! Jelenteni a kérdést és minden válaszát!

Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.

2023. máj. 13. 12:06
 30/105 A kérdező kommentje:

Nem vagyok büdös, buta meg pláne nem.

Ha lenne egy szép és csinos barátnőm akivel elütném az időt más dolgokkal, programokkal akkor nyilván nem sörözzésel tölteném az időt helyette.

Nekem nem kell olyan nő aki rendszeresen sörözik. Egy nőnél ez nem olyan mint egy férfinél. Nyilván megihat 1-2 pohár bort hétköznap is, vagy hétvégén ha valami olyasmi esemény van akkor többet is.

Na látod, a saját családodban is ott a példa, őket is megveted meg lenézed akkor? Prolizod őket?

2023. máj. 13. 12:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!