Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő megtudja, hogy a férfi rendszeresen sörözik akkor miért nem akar tovább ismerkedni?
Az megvan ugye, hogy te kérdeztél valamit amire a válasz volt az, hogy én is cipekedek?
Nálunk nincs ilyen, hogy női vs férfi szerepkör. Ugyanúgy nincs olyan nálunk, hogy valamit az egyiknek lehet, a másiknak meg alkalomadtán csak engedéllyel. Felfogom, hogy vannak különbségek fizikailag nők és férfiak között-ez is az oka, hogy nem nők dolgoznak bányákban- de azt nem tudom komolyan venni, ha valaki emiatt osztja az észt hogy egy nőnek vagy férfinak mi a dolga, vagy mit tehet meg és mit nem.
Nem ez volt a lényege aminek írtam. A válaszoló felvetésére reagáltam ezzel a példával. A férfi is csinálhat néha egy kis házimunkát ha úgy jön ki a dolog. Na tessék, lehet itt himsovinisztázni, stb. még is egyet tudok érteni ezzel bizonyos esetekben.
Persze ha a férfi többet dolgozik , komolyabb munkája van, a nő meg jobban ráér akkor nyilván a nő dolga lesz a házimunka.
Hülyeséget írtál. Te is cipekedsz persze, csak nem tudsz helyettesíteni egy férfit. Ha jön a futár egy 100 kg-s termékkel és valakinek csak egy valakinek le kell mennie mert a másiknak fent kell maradni a kölökkel akkor te mész le vagy az urad? MI NEM ÉRTHETŐ??????
Ha kellően csinos mellé akkor nem zavarna, de azért ne legyen iszákos. Én se rúgok be minden nap, hétvégén rúgok csak be de igazából már akkor se úgy mint egy átlagember , mivel ha megiszok 12 sört is akkor is tudok itt ugyanilyen jól írni, míg egy részeg esik össze vissza, olvasni nem tud, nem hogy írni.
A nehéz dolgokat mindig ketten hozták fel, senkinek nem kellett lemennie.
Nyugi, mielőtt agyvérzést kapsz, mindent értek abból amit te mondasz, csak azt az egy dolgot nem hogy miért lovagolsz ezen? Elismertem, hogy egy férfi általában fizikailag erősebb a nőnél. Ezt nem vitatja senki.
De ez mind abból jött, hogy egy nő ne igyon, neked meg lehet. Hogy jön a két dolog össze? Ezt nem értem csak.
"Persze ha a férfi többet dolgozik , komolyabb munkája van, a nő meg jobban ráér akkor nyilván a nő dolga lesz a házimunka."
Tehát elvárnád, hogy te nyugodtan lustálkodhass, söröket vedelj és ne vedd ki a részed házimunkából alapvetően csak azért mert több a fizetésed mint a nőnek.
Ez nem így működik.
Kérdező, a 30-as valaszodra reagálnek. 28-as voltam. Nem prolizom a csaladomat, ahogy téged sem proliztalak, semmilyen jelzővel nem illettem azokat, akik söröznek. Nem értek egyet azon családtagjaimmal, akik rendszeresen eljárnak sörözni. De nem vagyok a gyámjuk, tegyék. Időnként találkozunk, mert ettől még a csaladtagjaim. Amikor egy esemény alkalmával már nagyon emelkedett a hangulat, akkor kínosan érzem magam és próbálok hamar elköszönni. Nem látom be, hogy ha én, vagy a hozzám hasonlóan gondolkodó nők, nem érezzük jól magunkat olyasvalaki társaságában, aki ivott-nem 1 sört, hanem többet, akkor miért ne tarthatnánk fent a jogot arra, hogy elutasítsunk valakit, aki szerint a rendszeres alkoholfogyasztás rendben van.
Hangsúlyozom, nem minden nőt zavar, ha valaki rendszeresen sörözik. Hát keress ilyet, de ne sértődj meg azon, hogy ezt nem mindenki tolerálja.
Ugyanazért amiért a férfi viszi fel a nehéz tárgyat nem a nő. MÁSKÉPPEN működik egy férfi és egy nő és más a szerepük is. Más ami elfogadható egy férfinél és más ami egy nőnél.
Fordítsuk meg, majd ha a nő hoz haza több mint 2 millió forintot akkor majd én lustálkodok otthon és néha unalamból csinálok egy kis házimunkát.
Ez így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!